Član
- Učlanjen(a)
- 04.02.2010
- Poruka
- 2.355
Vidi drugarice evo i druga Vuka Vukajla!
On je uvek bio na pravoj strani! Na našoj strani!:lol::lol::lol:
Ko je ko? :???: Mislim,koji su naši,a koji su njiOvi? Đe da pucam i Ščime? :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vidi drugarice evo i druga Vuka Vukajla!
On je uvek bio na pravoj strani! Na našoj strani!:lol::lol::lol:
Na test kod Mars,Kalimercice,pa kod tebe? Extra.... 'Ocu odma' na testove!E ne može to tako Vučko. :acute:Ima da prođeš prvo svi testovi kod drugarice Marsovku i Kalimerčicu, pa da dođeš na testiranje kod mene, pa ako i se i kod mene pokažeš (za astalETom), mož' da pričamo o prijem u antizombijevske redove.
Prema tome, dabome!
Drage moje drugarice, ove nove drugove uzmite na testove, ako su još uvek zainteresovani, pa kUJ preživi, neka priča...
Odo' ja u nabavku, treba se nabavi onol'ki beli lukac, pa prasetina, pa slaninica, čvarci, kobrovača... iha-haj!
Koza nostra!
Ko je ko? :???: Mislim,koji su naši,a koji su njiOvi? Đe da pucam i Ščime? :lol:
A što se pucanja tiče, znam da ti đe pucaš tu i pogodiš tako da ne možeš da omaneš nikako!:lol:Đe da pucam
Su čim stigneš!Ščime?
Na test kod Mars,Kalimercice,pa kod tebe? Extra.... 'Ocu odma' na testove!
Koza nostra??? Ja imam oviJe koza obicni' - bele....braon bele... Svaka po tri litra mleka.... Pa,kajmak,sir... Domaca 'rana!
Koji je glavni sensei??? Da vidi moje umece bosanskog dzudoa i rvanja stilom "medjed me obali"... :lol:
KadaM zapocMinje testiranje ili je i to tajna,pa moram sam da skontam da sam up'o u masinu?
Ja si nabavi danaske sve što mi treba za testiranje, pa ću polako da počnem da spremam, a ti, kad Marsovka kaže da je dosta, znaš 'dI da se obratiš.
:vorred::vorred::vorred:
Sve i nekako...ali vadichep (znam sigurno da ga imash)... :what:
Moram da vidim na forumu da li ima jos onih metalnih gaca,da zastitim ovaj deo tela gde ledja gube casno ime...bar to da je sigurno... Sta ja znam sta vama moze pasti na pamet sa vadichepom... Moram biti mudar k'o komsho Milivoje kada mu je u vojsKi isp'o sapun,a on se kup'o bRez njega...onda neko pit'o ciji je taj sapun i ovaj rek'o da je od jednoga kolege,pa kad se on sag'o da ga uzme neki tamo odma' iskoristili priliku......ajd' da ne duzim - treba biti mudar...to je ono sto sam hteo reci!
Cekaj sad....sta je sve na spisku...koza nostra,jaja od kokoshiju,kajmak,ovca Julishka,prasac Shishko...............aha....zapis'o sam....