Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
E ne može to tako Vučko. :acute:Ima da prođeš prvo svi testovi kod drugarice Marsovku i Kalimerčicu, pa da dođeš na testiranje kod mene, pa ako i se i kod mene pokažeš (za astalETom), mož' da pričamo o prijem u antizombijevske redove.
Prema tome, dabome!
Drage moje drugarice, ove nove drugove uzmite na testove, ako su još uvek zainteresovani, pa kUJ preživi, neka priča... ;)

Odo' ja u nabavku, treba se nabavi onol'ki beli lukac, pa prasetina, pa slaninica, čvarci, kobrovača... iha-haj!

Koza nostra! ;)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
E ne može to tako Vučko. :acute:Ima da prođeš prvo svi testovi kod drugarice Marsovku i Kalimerčicu, pa da dođeš na testiranje kod mene, pa ako i se i kod mene pokažeš (za astalETom), mož' da pričamo o prijem u antizombijevske redove.
Prema tome, dabome!
Drage moje drugarice, ove nove drugove uzmite na testove, ako su još uvek zainteresovani, pa kUJ preživi, neka priča... ;)

Odo' ja u nabavku, treba se nabavi onol'ki beli lukac, pa prasetina, pa slaninica, čvarci, kobrovača... iha-haj!

Koza nostra! ;)
Na test kod Mars,Kalimercice,pa kod tebe? Extra.... :dance2: 'Ocu odma' na testove! :dance2: :D
Koza nostra??? Ja imam oviJe koza obicni' - bele....braon bele... Svaka po tri litra mleka.... Pa,kajmak,sir... Domaca 'rana! ;)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ko je ko? :???: Mislim,koji su naši,a koji su njiOvi? Đe da pucam i Ščime? :lol:

Mi smo naši a oni su njiovi! :D:lol:

A što se pucanja tiče, znam da ti đe pucaš tu i pogodiš tako da ne možeš da omaneš nikako!:lol:
Nema tak'og strelca na svijet!:D

Su čim stigneš!;):D

Testiranje nije ni malo lako! :acute:
Mene moj učitelj i danas muči!yes3
I stresir'o i testir'o i primio me u pokret,
al' još, avaaaaaaaaaj , ne naučih tajne velikog majstora i ministra!:blum3:;)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Koji je glavni sensei??? Da vidi moje umece bosanskog dzudoa i rvanja stilom "medjed me obali"... :lol:
KadaM zapocMinje testiranje ili je i to tajna,pa moram sam da skontam da sam up'o u masinu?
:D

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Na test kod Mars,Kalimercice,pa kod tebe? Extra.... :dance2: 'Ocu odma' na testove! :dance2: :D
Koza nostra??? Ja imam oviJe koza obicni' - bele....braon bele... Svaka po tri litra mleka.... Pa,kajmak,sir... Domaca 'rana! ;)

Ćutite kad pređosmo na 145-tu stranu. BeOsmo se zaglavili na 144, Bože mE oprosti, ko oni kaplari...:)

Što se tiče druga člana Vukoja Vučka Vukića, ako istina ima i koze, pa još šarene, pa po koje jarence, pa jagnjence, pa gudu...Kod mene je odmA prošao test, pošto sam ja ministar od zdravlje, a poznato je da se ministi od zdravlje brineDu od zdravu hranu i ishranu na članovi AZPokreta.

Te tako uz gore pomenuto i ono što je ministarka od kujnu pomenula da će nabavi, mož se malko organiŽemo po tom pitanju, nEsmo se skoro prežderavali, htedoh da kažem, mezetili.

I koza i Pasaran i jagnjence i sve po propisu!!!

Koji je glavni sensei??? Da vidi moje umece bosanskog dzudoa i rvanja stilom "medjed me obali"... :lol:
KadaM zapocMinje testiranje ili je i to tajna,pa moram sam da skontam da sam up'o u masinu?
:D

Ti bi odma na tepanje....Pa ne mož tako, prvo da se dokažeš u ostala umeća, za tepanje kolaj rabota.

PIGIIIIIIIII,

mani više tog raznosAča, nek uvane vazduh i dovlači *uzicu odmA ovamo!

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Dodajem i domaca jaja od sarene kokoshi i dve bele u taj silan mezetlook! :)
Pa,dobro... Ako ne moZ' odma' tepanje - cu se dokazem sa drugiJe sposobnosti (savijanje kashike pogledom,bandzi dzamp bez vezivanja za noge (na suvo),probijanje zvucnog zida 3,5 sekundi nakon ispaljenja iz katapulta...)! :D
Ah,da...tu je i moj magarac Svetolik - pouzdan prijatelj i saputnik! Bolji chetvoronozac se nije rodio jos od Markanova Sharca! :D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
E pa Vučko, položi ti kod Kalimerčicu, sad još Marsovka da te propusti kr'z šake, pa kad dođeš do men', će bude svašta...
Ja si nabavi danaske sve što mi treba za testiranje, pa ću polako da počnem da spremam, a ti, kad Marsovka kaže da je dosta, znaš 'dI da se obratiš. ;)
'Aj' odo' ja da spremam.

Koza nostra... i prase... i jagnje... i čvarci, slaninica, beli lukac, i ovo-ono a i šire...
U zdravlje!

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ja si nabavi danaske sve što mi treba za testiranje, pa ću polako da počnem da spremam, a ti, kad Marsovka kaže da je dosta, znaš 'dI da se obratiš. ;)

:vorred::vorred::vorred:

garden-tools.jpg

Sve i nekako...ali vadichep (znam sigurno da ga imash)... :what:
Moram da vidim na forumu da li ima jos onih metalnih gaca,da zastitim ovaj deo tela gde ledja gube casno ime...bar to da je sigurno... Sta ja znam sta vama moze pasti na pamet sa vadichepom... Moram biti mudar k'o komsho Milivoje kada mu je u vojsKi isp'o sapun,a on se kup'o bRez njega...onda neko pit'o ciji je taj sapun i ovaj rek'o da je od jednoga kolege,pa kad se on sag'o da ga uzme neki tamo odma' iskoristili priliku......ajd' da ne duzim - treba biti mudar...to je ono sto sam hteo reci! :D

Cekaj sad....sta je sve na spisku...koza nostra,jaja od kokoshiju,kajmak,ovca Julishka,prasac Shishko...............aha....zapis'o sam....

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
:vorred::vorred::vorred:

garden-tools.jpg

Sve i nekako...ali vadichep (znam sigurno da ga imash)... :what:
Moram da vidim na forumu da li ima jos onih metalnih gaca,da zastitim ovaj deo tela gde ledja gube casno ime...bar to da je sigurno... Sta ja znam sta vama moze pasti na pamet sa vadichepom... Moram biti mudar k'o komsho Milivoje kada mu je u vojsKi isp'o sapun,a on se kup'o bRez njega...onda neko pit'o ciji je taj sapun i ovaj rek'o da je od jednoga kolege,pa kad se on sag'o da ga uzme neki tamo odma' iskoristili priliku......ajd' da ne duzim - treba biti mudar...to je ono sto sam hteo reci! :D

Cekaj sad....sta je sve na spisku...koza nostra,jaja od kokoshiju,kajmak,ovca Julishka,prasac Shishko...............aha....zapis'o sam....

E jes', može sve ovo da ti posluži, al' nisi ti poš'o u baštu nego u boj ljuti! :acute:

Pokaži mi još kakva oruđa imaš, brzo! Za jezik duži no kod druga Meda znam, i za klipane, mislim klipove.:lol:
Daj nešto malo da se atmosfera podigne na pravi nivo AZ pokreta,daj nešto što ne videsmo do sad.

Morala sam da se vratim mLogo strana i pročitam mnogo toga da bi se setila koju mi funkciju drugarica Kalimerčica dodeli ((Ministar za oporavak i rekreaciju) šta pokret čini - zaboravila u žaru borbe.
Testiranje može da počne! :D:D:D
Samo ću, specijalno zbog druga Vukajla, da promenim redosled reči te ću biti Ministar za rekreaciju i oporavak!:monkey:
Pazi sad, svaki pokret i potez će da ti snimam!to_keep_order

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag