Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
2 kristal je pokupljen a titan je mrtav sada idem do mesta nastanka tu je 3 kristal i pecat na kome moram da sva 3 kristala polozim pozelite mi srecu
Bide se koristi za pranje genitalija, znači nije to. Bidne mi je nekako suviše rogobatno, valjda nije ni tako. Nekako mi budedu zvuči pravilnije, mada liči na izraz za plašenje deda, starih ljudi... Ne znam, da se držimo Vuka, piši kao što govoriš...?(u poverenju:druže Re, kako se kaže bide ili bidne?wacko2)
Ima, ima! Specijalni model-sad ga vidiš, sad ga ne vidiš! Ali nije za ulicu, skočiće zombovi kao hipnotisani, pa će biti samo "sad ga ne vidiš"!Ima li za nas piliće neki stilista?:vorred::dntknw:
Volimo i mi lepu opremu:???:.
Meni dosadilo ovo moje kapče.sorry
Prvobitno napisala Crvendac_011
Pyc, što se tiče razrade planova, počni da se spremaš, pošto mi je muž jutros otputovao na kraći službeni put. Ponesi planove a i krokije za nove modele za "uniforme" ako već imaš neke ideje, pa da se damo na razradu, imamo tri dana.
.Prvobitno napisala mars68
Deder druže Pyc prikaži nam i muške modele
al' nemoj da bidnu oni slatko-slameni (take ne cenimo) no pravi borci
Prvobitno napisala Kalimerčica
Ima li za nas piliće neki stilista?
Volimo i mi lepu opremu.
Meni dosadilo ovo moje kapče.
Zahvaljujem gospodinu fri stajleru, pored umeća sa materijalom, dezenom i bojama čovek ume i sa rečima! Samo jedna mala ispravka, neko moje razmišljanje! Ne znam koliko bi se koleginica Kalimerčica složila da bude koka i po, jer to bi zahtevalo dodatne promene na njenoj kilaži, u plus, naravno. Da ostane samo koka, ili 0,85%, zdravije je!.
Kalimerčice pile moje, kakvo je to pitanje? Pa zar u mene nemaš povjerenja? Od tebe ima da napravim ne koku... nego koku i po, Zombi ima da padaju čim te ugledaju kad te ja sredim. Ima da budeš naj koka AZP-a.
Zahvaljujem gospodinu fri stajleru, pored umeća sa materijalom, dezenom i bojama čovek ume i sa rečima! Samo jedna mala ispravka, neko moje razmišljanje! Ne znam koliko bi se koleginica Kalimerčica složila da bude koka i po, jer to bi zahtevalo dodatne promene na njenoj kilaži, u plus, naravno. Da ostane samo koka, ili 0,85%, zdravije je!
Konačno da ovaj pokret dobije sve neophodne funkcije!
Al' je ministar Re rasporedio - domaćinski!:yea: Još me i pohvalio!
Zombove će da utepavamo - samo tako! Šta ti je timski rad (malo tozla, malo repa)!
Druže PYC svaka čast! Zaslužuješ medalju!
No pasaran!