Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Di si be bata Hekler, oma zapeo na letovanje, pa neće vaučer propane, prvo mora s gola jajaca da se uspenješ makar uz Trnovu Ružicu pa tek onda rehabilitacija, reciklaža i ostale blagoutrobije...

Eve me pak, jes da su me neki otpisali, al eto opravi me na noge stamene, naša Siva Eminencija Summer a ja sam si ono nešto par zadobijene rane, profircao na dve na tri, s crven konac, protiv uroci, s tekniku od bata Rambo... Doduše, ne sam se fircao na suvo, zalio sam se kobrovaču (nije dobra domaća ali nije loša vijetnamska)...U flajku miruje a u glavu luduje, dobraaaa...

Elem, bilo je godža čupavo i čipavo, pa sam morao da se krećem andekaver of najt, a po dan da glumim kukurek po okolne livade i pribiram snagu za dalje napredovanje...

Od smrtno, ranjeni, ošamuteni, zašuntaveni i umlateni zombovi neću pričam...Će ispane da se falim...Tolko gi je, kolko gi je...Nije bitno, važno da je smanjen njin opticajni broj...U svoju samoubilačku akciju, koja se na sreću nije samoubilački završila, naleteo sam na dva opštinska tvrdokorna zombeta, morao sam posle obaranje da gi odigram "čačak u šes" po grudi junačeke, da gi dotepam...Beše naporno baš a i s folklor sam slab...A i obuo sam si lagane mokasine zbog radi šunjanje, sledeći put nosim, dobru domaću tvrdu i neudobnu HTZ cipelku...

Vidim da ojačava, informatičko-analitička-ajdžensi u međuvremenu, s napredni i pronicljivi podmladak, što duboko pozdravljam računjajući da će se i doajen antišpijunaže i špijunaže bata Lapidus povratiti iz akciju...

E tolko od izveštaj sad mora izedem jean burek i da ga prelijem s pivo zbog B vitamin...
 
Učlanjen(a)
25.12.2009
Poruka
18
Di si be bata Hekler, oma zapeo na letovanje, pa neće vaučer propane, prvo mora s gola jajaca da se uspenješ makar uz Trnovu Ružicu pa tek onda rehabilitacija, reciklaža i ostale blagoutrobije...

Lako je tebi sa tvoja matora naborana jajca da se penješ po trnju,koža očvrsnula od višegodišnje borbe sa zombovima, ne bi osetio ništa ni da da ti neprijatelj direktno priključi 220 volti na njih...ipak si ti veteran.

Ja kao mlad i neiskusan borac mogu da se penjem samo na Ružicu bez trnja,ili prvo na sunčanje jajca da nabacim faktor X na njih pa onda može.

Ne bi ja da prođem ko ovaj mladi borac,pentro se bez sunčanja pa posle kaže čudno se oseća. Ja mu reko ništa mu ne fali a ti proceni sam

evo ga posle pentranja bez sunčanja:
2sbpu9t.jpg


no ćemo da pregovaramo...

Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Hekler da si počne sa heklanje vuneni čarapci i jeleci

Si..a tebi ću da saheklam jedno kapče isto ko što nosi to vrapče u tvom avataru,a ujedno će imati će imati i zaštitno dejstvo ,da ne mogu zombovi da ti kontrolišu moždane talase.

Da nam još duuugo smišljaš planove lukave ko lisica.
 
Poslednja izmena:
que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
A general Summer ja ionako sada siva eminencija u debeloj 'ladovini, ali sve prati i potpuno je u toku.
Drago mi je da imamo i nove članove kao što su Hekler i Jokshir, naročito što se Jokshir na daleko "čuje". Svaka čast, i dobro nam došli... :)
Reci im Crvendać, izgleda su zaboravili da su me proglasili sivom eminencijom...plašimm se da se nisu slučajno inficirali :vorred:
jesam u hladovini sam, sedim i razmišljam :)... moramo da se pregrupišemo ...

Javio mi se malo pre lično Šešeljuga iz Haga... kaže da Jokshir pod hitno treba da dobije unapređenje!
Jeste da nam se skoro priključio, ali se već pokazao i dokazao u borbi.
Ja sam ZA, šta vi mislite, dragi saborci?
Summer, na tebi je da odlučiš... :)

Slažem se i sa tobom i Šešeljugom ... imenujem Jokšira za šefa na bandu, zaslužio je, nije mala stvar izmisliti novo humano oružje...Budimo ljudi, kao što kaže potpis :)

DA se samo javim i odoh da odmaram, treca smena ubija wacko2
Nije lako izvidjati nocu i boriti se sa velikim brojem zombija :vorred:
Odoh da se odmorim u snovima. A vi dezurajte danju :D
Ovo me sve podseca na jedan ruski film Dnevna straza i Nocna straza. :dntknw:
Radoznalice imaš pojačanje ;)
------
Batali revoluciju i marleja, šta bi sa sunčanjem mojih diskova i hermije u vašem trošku ? :girl_werewolf:
A-ha, špijun u Kanu :yea: odlična ideja...samo, jesi li svestan rizika kojem se izlažeš ?
---Pročitah sada tvoj poslednji izveštaj, a prekaljen si ti :acute:

nadam se da će biti dovoljno yes3
400_F_4684208_QBW97Fqv2z891wXxewaOztwnq3369ZRP.jpg


i nesto sitnine da se javis... :acute: nemoj da koristiš mobilni
Euro_coins.jpg


ako zatreba, nek' se nađe

images


Neka sila bude s vama :)
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
One SMS message from >>>UNKNOWN<<<

DOŽIVEO SAM POTERUUUU!!!!!!! Svoje lične stvari rasute su po planini Čara(m)pa u Indiji, tj. između Indije i Tibeta. Pošao sam do druga koji je trebao da se nađe samnom da mi i saopšti nešto o zluradnici Malena Odvrajt- portaparol udruženja ‚‚(ne)istomišljenika (ne)humanih (ne)ljudi" tzv ‚‚(3)(NE)". Ovo je bilo za mene pravo zen-pitnje da skapiram na čijoj je strani. Rezultat moje spoznaje je i potera.

Mesto sastanka sa mojim prijateljem je bilo tajnovito. Čak ga ni ja nisam mogao naći. Te uletih u pećenu S`m(h)rdi nadomak doline koja se naslanja na planinu Čara(m)pa jer je pala noć i počela je kiša da pada. Šteta, zaboravio sam na I princip I glave I knjige o borbi protiv O.Č.I.... (onih čije ime...) a to je da se stalno krećem i da jedem 3 banane (tj. da imam iste uvek pored sebe, to je bilo čak i logično, al šta zna dete šta je zašiljeni glog).

Utom uđu dve muške osobe (analiza=manji 172-80-65 i veći 180-85-79, kalkulacija=nemoguć beg, rešenje=tihuj), vodonoše iz nekog obližnjeg sela. I sedoše tik na ulaz u pećinu. Reko, šta će vodonoše u sred noći i još pada kiša. Ne li beše 2+2=4. Ništa. Sreća moja pa sam bio na 8 ljudskih (nisam inficiran, hodam hjumanski) koraka iza njih skriven iza stalaktita. Ćutim ko riba i pravim se žbun. Slušam.
Pričali su o Legijama: desno-ramenih IPV (infektivno prenosivih virusa) i levo-ramenih InPV (infektivno neprenosivih virusa). Po slogovnim završecima seljana spoznao sam da su ženske imenice vezane za Legije desno-ramneih IPV a muške imenice za Legije levo-ramenih InPV (inače sanskrit, kreolski, mandarinski, japanski i anglosaksonski jezici su mi maternji, malo nešto razbiram afrikans i zulu. Cvana i n`Tmbe malo slabije).
U prirodi recimo kod krvopija kao što su komarci ženke piju krv(ako ova konstatacija nije tačna, sada jesteyes3).

Tako je i kod Legija. Desno-ramena horda su ženske baze. Njihovo rame i deo kičme je izdignut, grbaviji su po toj strani i gegaju se tj. vuku levu nogu. Što znači zanose na levo (privezak leve noge ih ometa i vuče, analiza=iskorak je +/-0,54m). Njihov ugriz, zagrljaj ili čak i igra taši taši tana predstavlja moguču opasnost od zaraze. Kod nekih primeraka nađeno je i treće oko negde između vrata i ramena. Inače, to je žlezda koja luči neku supstancu koja je zarazna. Način sejfti prevencije od transformacije i zaraza od O.Č.I.... a pripadnic(i)(e) su Legije desno-ramenih IVP je sledeći:

1) Čuvajte se poštarki!!!!!!!
2) One što dele flajere na ulicama!!!!
3) Kada vidiš staricu na ulici kako oće da pređe ulicu a teškojoj je, nikako je ne predžavajte za ruke (gurajte je ozada, obratite pažnju na desnu stranu tela)
4) U autobusu kad nagrne konvoj starica ili žena koje su vam čudni a vi sedite. Budite mirni i gledajte u jednu tačku (mislim fol, periferni vid vam je aktivan kao u kameleona i sve snima) i naglas mrmljajte kako ste za ručak jeli dosta belog luka.
5) Ako ste u super marketu a primetite O.Č.I.... vratite se do gondole sa povrćem (analiza= Kg belog luka je 75 dinara, kalkulacija= neću kupiti večerenje novosti, rešenje= mogući beg 83,79% beži u slučaju eventualnog pobesnelog ponašanja komšinice sa 5 sprata.)
6) Ako ste u taksiju i kod taksistkinje primetite asimetrikis skoliozis sa desne strane. Jebaga, vozite se koliko možete, a posle iskačite. Ako uspete.

Nemam više dozvoljenih karetera da objasnim Legiju Levo-ramenih InPV. Biće u sledećoj poruci

GdeSi DaSi
P.S.
Sunce sija.

End of message...............................
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
25.12.2009
Poruka
18
Hvala dragoj saborkinji summer na velikodušnoj pomoći u dobijanju faktora X na moji..diskovi.
Spakovan i krećem za Kan

Saborci živi dragi i veseli bili!
 
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Si..a tebi ću da saheklam jedno kapče isto ko što nosi to vrapče u tvom avataru,a ujedno će imati će imati i zaštitno dejstvo ,da ne mogu zombovi da ti kontrolišu moždane talase.

Da nam još duuugo smišljaš planove lukave ko lisica.


Fala na isheklano kapče. Mnogo je dobro, rade mu svi dugmići. Ja sam mu samo dodala još jedno i kad ga uključim izgledam ovako:



Tebi želim nešto ovako:

 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Sad ti fali nešto za donji ekstremiteti, kad zombovi pojuru, da daš vetar petama! :)


Donji ekstremiteti uvek nosim sa sobom ovako:​

26646.jpg

Opako si izgledam samo kad uključim dugmence na ono isheklano, Heklerovo kapče.​

Da viš kako se zombeovi zbunu i počnu da begaju, al.... retko koj pretekne!​
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top