Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Cccc... Ovi današnji borci odmah na sunčanje! Prvo mora ta batina iz predsoblja da se iskoristi u borbi, moraš da se dokažeš da si na našoj strani pa onda povlastice!Hajd sad pa kad navataš kapitalca ti se javi...
Pa ja zivim u kaludjericiкако, за шта, реконтро? види те плавке којима си се окружио. додир лево, додир десно... напред-назад... свуда.
а ти, зјоване, с обзиром да тврдиш да си стручњак, овај опис ми звучи доста аматерски и нестручно... али ми више нисмо аматери. прекаљени смо. мораћеш да се потрудиш да нас увериш сада... откуд ти уопште у калуђерици?
Jeste, upravo to, vidamo rane, malo su nam zombiji proredili jedinice, neki su i život položili za plemeniti cilj, Lapidus, equus, kalimerčica, ja odasvuda, i još gomila neznanih junaka...
Pre nego što pođem napolje, pojedem i pasulj sa jedno 250-300 grama belog luka, da ukusnije bude. Naravno, kada izađem, toliko se osećam na beli luk da mi se pore na koži rascvetaju i počnu, znate ono kao fatamorgana