Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Cccc... Ovi današnji borci odmah na sunčanje! Prvo mora ta batina iz predsoblja da se iskoristi u borbi, moraš da se dokažeš da si na našoj strani pa onda povlastice!Hajd sad pa kad navataš kapitalca ti se javi...

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
11905mr.jpg

new chapter :dntknw: I guess

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
како, за шта, реконтро? види те плавке којима си се окружио. додир лево, додир десно... напред-назад... свуда.

а ти, зјоване, с обзиром да тврдиш да си стручњак, овај опис ми звучи доста аматерски и нестручно... али ми више нисмо аматери. прекаљени смо. мораћеш да се потрудиш да нас увериш сада... откуд ти уопште у калуђерици?
Pa ja zivim u kaludjerici

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Cisto da se uverim nesto ko je jaci zombiji ili vampiri to jedino neznam znam da je zombi besmrtniji od vampira a vampira ubija sunce, kolac kroz srce,krst,a i beli luk ga plasi.A zombije samo odrubiti glavu ali ipak sta vi mislite ko je jaci,brojniji,i ko je veci ubica.;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
Evo kako se ja branim od dotičnih, jer njihova imena ne spominjem (kao ona rečenica iz mnogih filmova). Prvo, pojavili su se ‚‚dnevni hodači" oni koji mogu da šetaju danju, naravno prepoznaćete ih po dugim kožnim mantilima i velikim šeširima. Tako da ja sada lepo pojedem 250 grama trljanice u kojoj je čak 185 grama belog luka a ostalo je paprika. Pre nego što pođem napolje, pojedem i pasulj sa jedno 250-300 grama belog luka, da ukusnije bude. Naravno, kada izađem, toliko se osećam na beli luk da mi se pore na koži rascvetaju i počnu, znate ono kao fatamorgana, ono kao kad titra zemlja, e tako i ja. I naravno nečastivi beže. A i ostali. A i baš me briga, barem sam siguran. Još sam zbog prirodnog osećaja dobio titulu ‚‚gde si lave". Ali sigurnost na prvom mestu.
Da, imam i brojanicu oko vrata sačinjenu od rebarca belog luka. Ipak, zaštita je na prvom mestu.

Izgleda da je moje oružje u glavnom bazirano na extraktima i primeni sirovog belog luka. Naravno, sigrunost na...
Ovo nema veze sa zombijima ali ima veze protiv onih čije ime neću spominjati :-o

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
11905mr.jpg

new chapter :dntknw: I guess
Jeste, upravo to, vidamo rane, malo su nam zombiji proredili jedinice, neki su i život položili za plemeniti cilj, Lapidus, equus, kalimerčica, ja odasvuda, i još gomila neznanih junaka...
Kako zjovane pitaš ko je jači, zar ne vidiš šta nam zombiji uradiše???
:blum3:

Učlanjen(a)
25.12.2009
Poruka
18
Pre nego što pođem napolje, pojedem i pasulj sa jedno 250-300 grama belog luka, da ukusnije bude. Naravno, kada izađem, toliko se osećam na beli luk da mi se pore na koži rascvetaju i počnu, znate ono kao fatamorgana

Hmm...brašo mislim da si ti 100% bezbedan...ne samo od zombova nego od kontakta sa bilo kojim živim bićem.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
vinsent:girl_haha::heart:​

Drage moje saborkinje i saborci. Srce mi se cepa kad vidim kako se sekirate za ratne drugove. STOP. Zato podnosim izveštaj o delovanju u konspiraciji:STOP

Dok bi se ovde neki rado sunčali,

mi smo se za to vreme borili. STOP

Posledice su kao što ste i sami videli....

Ja kao ministar zdravlja dajem sve od sebe da izvidam rane ranjenicima. STOP. Bićete o svemu blagovremeno obavešteni. STOP

Koza nostra. No Pasaran! Lele

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Mislio sam da smo i tebe izgubili, dobro je... Samo se plašim za generala summer, ne javlja se, dolazi ovde samo noću, nešto mudruje... Ili je promenila nekoliko vremenskih zona, ili su je uhvatili i "obradili" zombiji, ili smišlja neku taktiku... Čak se i Crezy negde izgubio na jugu, do'vatio se neke mrsetine pa pa ga boli pače...
:lol:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Re, to što tebi izgleda da su nestali, može da znači da su svi na tajnim zadacima. Vidiš da se polako okupljaju i vraćaju. Očekujemo novi izveštaj od ministra Kalimerčice.
A general Summer ja ionako sada siva eminencija u debeloj 'ladovini, ali sve prati i potpuno je u toku.
Drago mi je da imamo i nove članove kao što su Hekler i Jokshir, naročito što se Jokshir na daleko "čuje". Svaka čast, i dobro nam došli... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag