Član
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poruka
- 749
Odoh i ja za svojim saborcima, zauvek.
Zdravi mi i veseli bili!
Zdravi mi i veseli bili!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Uplaticemo i vama suncanje diskus hernije u Kanu.:blush:
Utepavaćemo mi njih i dalje, samo se povlačimo u ilegalu i prelazimo na gerilski način borbe! Zombiji su zarazili i dobar deo ljudi na ovom forumu, tako da se više nikom ne može verovati, bar dok se ne izvrše detaljni medicinski pregledi i potraži savet stručnjaka...Čitam i ne mogu da verujem koji ste vi carevi (i carice :hi2.
Prvo ste na 32 stranice 'fatali zombove :???: da bi ste se na kraju kolektivno samo banovali wacko2
khm..pošto oni odoše, el može meni to sunčanje diskusa i hermije ? :blush2:
Čitam i ne mogu da verujem koji ste vi carevi (i carice :hi2.
Prvo ste na 32 stranice 'fatali zombove :???: da bi ste se na kraju kolektivno samo banovali wacko2
khm..pošto oni odoše, el može meni to sunčanje diskusa i hermije ? :blush2:
kakva crna ilegala... :???:Utepavaćemo mi njih i dalje, samo se povlačimo u ilegalu i prelazimo na gerilski način borbe! Zombiji su zarazili i dobar deo ljudi na ovom forumu, tako da se više nikom ne može verovati, bar dok se ne izvrše detaljni medicinski pregledi i potraži savet stručnjaka...
bla,bla ..revolucija...marley..bla bla
Batali revoluciju i marleja, šta bi sa sunčanjem mojih diskova i hermije u vašem trošku ? :girl_werewolf:
Ti si zarazen :???: