Član
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poruka
- 749
evo još malko...za meze
I malko salatice:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
evo još malko...za meze
I malko salatice:
Radi ringišpAlj sve u šesnaes! Naravno da su mi pomogle. Mi smo bre EKIPA. Samo Crvendaćino delo još nisam iznela. To će posle, da se zasladimo
Evo stiglo i devojče da poslužuje, ne mogu sve da postignem sama.
Jao Kalimercic sta uradi sada.
Cvarci,slanina,sir salata pa unistices nas od hrane,a tesko je ratovati punog stomaka.
A konobara za nas. :???:
Jeste, al to je samo na strani 97, a na 96 ima još!
Stižu i momci, kasnio im autobus pa se izvinjavaju.
Ovo se smejala neka komšika-zombika, ne obraćajte pažnju na nju, odstranili smo je....
Pa, Eki, pitaj si gu sam....
Ma u redu sestro. Pitaću je ako bude tu dok ne svršim s ringešpil, nego gdje si ove pokupila? Ko da su sad stigli sa gej parade iz San Franciska. Jesil ti sigurna da ovi neće da me faćkaju. Ima da ih olešim od batina, samo jedan da me pipne.
Imamo mi svoju momčinu na rolerima. Večeras nešto kasni, sigurno ga Dama zadržala. Ne trebaju nam drugi roleri.Idi equuse u perhun nasmeja me sada. Ti to prizivas rolera.:girl_haha:
neće be, nemo si smešan, će nam se zagrcne Radoznalica od smeha! To su fini i vaspitani momci, ništa ne faćaju, samo... njih malko faćaju, nekad...po neke....dame.
Viš da su to konobari, ovo im je radni kostim.
PS
Ako neko vidi Pigicu, nek joj kaže da povede i onog Raznosača, nema smisla da ne dođe čovek, toliko se žrtvovao za naš pokret...