Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
не слушају ме дугмићи за исправку, па морам овако: еквусе, ја сам мислио да их ударимо међу ноге...

Pa možemo da ih šutiramo u prepone ali samo muške zombije. Čime da udarimo među noge ženku zombija? To ti je pos'o za ove mlađe muške članove iz Antizombističkog fronta a ne za nas dvojicu. Mi smo dobri za pripremu a mlađi neka udaraju.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Pa možemo da ih šutiramo u prepone ali samo muške zombije. Čime da udarimo među noge ženku zombija? To ti je pos'o za ove mlađe muške članove iz Antizombističkog fronta a ne za nas dvojicu. Mi smo dobri za pripremu a mlađi neka udaraju.

Od kada je sveta i veka žene se ne udaraju! Bile one i zombijice! (u ostalom kako se kaže ženski zombi?)
Od kada je sveta i veka važi i ona narodana: iz žena treba isterrati zlo a ...... dobro!
Jao pa sve feministkinje su zombiji! Već se vidim okačenu kod "Mileića" (spomenik u centru rodnog mi grada)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Od kada je sveta i veka žene se ne udaraju! Bile one i zombijice! (u ostalom kako se kaže ženski zombi?)
Od kada je sveta i veka važi i ona narodana: iz žena treba isterrati zlo a ...... dobro!
Jao pa sve feministkinje su zombiji! Već se vidim okačenu kod "Mileića" (spomenik u centru rodnog mi grada)

Izvinjavam se Milenčice. Izraz udaraju sam trebao staviti pod navodnike. Da ti približim malo bolje. Prisjeti se na koje bi sve načine iskoristila vrijeme provedeno sa Klunijem. Izraz ''udaranje'' bi najbolje odgovarao zbiru aktivnosti koje se rade između romantične večere u dvoje i zajedničkog doručka, obično u mraku ili uz prigušeno svjetlo i najčešće u krevetu, mada sve ovo nije pravilo. Nije u pitanju spavanje. Imaš pravo tri puta da pogađaš.

Ne vjerujem da će ikome pasti na pamet da te okači kod Miletića zbog ovoga. Kada si već kod spomenika kreni prema pozorištu jer čim izađeš sa trga ima tu jedna dobra poslastičarnica. Počasti se duplim voćnim kupom. Prijaće ti na ovoj vrućini.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Simptomi ? Za početak,nepovazano lupetanje (siva masa se,lagano,pretvara u Žele-zeku,načeta T-virusom).Potom,korišćenje simbola Ambrela-korporacije (otud kišobrani na snimku) :

[YOUTUBE]PfnYqQfs6Z4[/YOUTUBE]

Razotkrijte svaki bližnjega svoga ! Zaraza ne miruje !

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Pa gde ste? Jedva vas stigoh. Trčim evo danima. Ostaviste me na cedilu, neobaveštenu. E, sestre i braćo loše nam se piše.

Ali tračak nade uvek postoji. Dobra vest je da je Pustolov pronađen. Do duše, na skrovitom je mestu, ne mogu da vam kažem još uvek gde, pustio je nešto gušći mrak nego običo i sad u tom gustom mraku pregovara sa Baba Jagom o iznajmljivanju skitajuće kuće. Ona se ne da, videla da mu je hitno, pa traži veliku kiriju.

Skitajuća kuća bi poslužila našem pokretu kao glavni štab i mesto okupljanja radi savetovanja o daljim akcijama.

Odoh sada da se sakrijem i ošišam kosu, zapaženi su neki sumnjivi pokreti u blizini moje kuće.

NIKAD ROBOM!

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Izvinjavam se Milenčice. Izraz udaraju sam trebao staviti pod navodnike. Da ti približim malo bolje. Prisjeti se na koje bi sve načine iskoristila vrijeme provedeno sa Klunijem. Izraz ''udaranje'' bi najbolje odgovarao zbiru aktivnosti koje se rade između romantične večere u dvoje i zajedničkog doručka, obično u maraku ili uz prigušeno svjetlo i najčešće u krevetu, mada sve ovo nije pravilo. Nije u pitanju spavanje. Imaš pravo tri puta da pogađaš.

Ne vjerujem da će ikome pasti na pamet da te okači kod Miletića zbog ovoga. Kada si već kod spomenika kreni prema pozorištu jer čim izađeš sa trga ima tu jedna dobra poslastičarnica. Počasti se duplim voćnim kupom. Prijaće ti na ovoj vrućini.

Ako mislimo na istu poslastičarnicu, bolji je sladoled po imenom "kornet"...

E, sad to sa Klunijem ima jedan mali , sitni problem - problemčić, mada meni kao članu antifeminističkog pardon antizombijskog pokret odmah pada i rešenje na pamet!
Dakle problemčić su muž i maloletno dete a rešenje je sledeće: jezero Komo! Dok dete i muž uživaju u geografskim blagodetima i folkloru ja ću da proveram da li je Kluni zaista izbegao zombije! Žrtvovaću se i proveravati onoliko puta koliko je to potrebno pa makar preskočili doručak!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Pa gde ste? Jedva vas stigoh. Trčim evo danima. Ostaviste me na cedilu, neobaveštenu. E, sestre i braćo loše nam se piše.

Ali tračak nade uvek postoji. Dobra vest je da je Pustolov pronađen. Do duše, na skrovitom je mestu, ne mogu da vam kažem još uvek gde, pustio je nešto gušći mrak nego obično i sad u tom gustom mraku pregovara sa Baba Jagom o iznajmljivanju skitajuće kuće. Ona se ne da, videla da mu je hitno, pa traži veliku kiriju.

Skitajuća kuća bi poslužila našem pokretu kao glavni štab i mesto okupljanja radi savetovanja o daljim akcijama.

Odoh sada da se sakrijem i ošišam kosu, zapaženi su neki sumnjivi pokreti u blizini moje kuće.

NIKAD ROBOM!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Kalimerčice, kad pomenu Pustolova, jednostavno sam morala i ja da se umešam...
Pustolov je ogladneo pa svratio kod tetka Soke na sarmu. Ali mi je, preko zalogaja, rekao da Dr Grozozo sa svojom grupom zombija sprema pakleni plan da nas sve napadne "iznutra"...
Čuvajte se... "neko među nama nije naš"... :dntknw:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pa gde ste? Jedva vas stigoh. Trčim evo danima.

Čuj, gdje ste. Gdje si ti ovih dana za praznik Iluminata? Urijetko si bila na SF-u. Kako bilo da bilo nek si se ti nama živa i zdrava vratila. Kako je u tvom antičkom gradu? Ima li zombija ili se još uvijek dobro sakrivaju u očekivanju dolaska glavne face, Pontifex Maximusa.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag