Čuj, gdje ste. Gdje si ti ovih dana za praznik Iluminata? Urijetko si bila na SF-u. Kako bilo da bilo nek si se ti nama živa i zdrava vratila. Kako je u tvom antičkom gradu? Ima li zombija ili se još uvijek dobro sakrivaju u očekivanju dolaska glavne face, Pontifex Maximusa.
Bila sam na tajnom zadatku koji se zove godišnji odmor II deo :dntknw:. Skrivanje je isikivalo velike napore kao što su roštiljanje pored potoka, šetanje do ribnjaka pastrmke koji je na samom izvoru na Suvoj planini, ispod vrha Trem. Naravno tu su bile i teškoće i iskušenja kao što je leškarenje i lenjstvovanje, bez telefona, interneta, televizije i ostalih potrepština, koje mi ni najmanje nisu nedostajale. (kakve negacije negacija!!!)wacko2
Dok sam se ja tako mučila i zlopatila, vi, moji drugovi pioniri i ostali antizombijevci ste razradili taktiku i odbranu koju jedva postigoh da "povatam".
Za vreme moje odsutnosti, u antičkom gradu su se pojavili određeni nepoznati likovi koji su se ipak odali manjkom sive mase. Odmah su im se pridružili i neki, od ranije, sumnjivi.
Zjovan je projurio kao tajfun, žureći negde, iz meni tada nepoznatog razloga. Kada sam uspela da vas stignem, doznala sam da ste ga uspešno razotkili i da je verovatno to bio razlog njegove furiozne žurbe.
Pustolov napreduje u pregovorima oko skitajuće kuće, ali me brine Crvendaćino saopšetenje koje unosi dodatni nemir i pometnju u naše redove:???:
PS/Njene sumnje su opravdane s obzirom na to da mi od povratka sa tajnog zadatka i nadalje ne radi dugmence HVALA.