Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Kalimerčice, kad pomenu Pustolova, jednostavno sam morala i ja da se umešam...
Pustolov je ogladneo pa svratio kod tetka Soke na sarmu. Ali mi je, preko zalogaja, rekao da Dr Grozozo sa svojom grupom zombija sprema pakleni plan da nas sve napadne "iznutra"...
Čuvajte se... "neko među nama nije naš"... :dntknw:
Ma samo se umješaj crvena djevojko iz najzelenijeg dijela bijelog grada. Svaka čista duša nam je dobrodošla u redove Antizombističkog fronta žena. Sada imamo gotovo idealnu polnu zastupljenost.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Gnusni Grozozo??? :???: :???: :???:

Naravno, Gnusni Grozozo je vođa bande zombija koji pokušavaju da se neopaženo uvuku u naše redove... Još jednom kažem, čuvajte se... :vorred:

Equuse, hvala! :curtsey:

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Gnusnog Grozoza mozete pobediti samo bumerang bombom! Pitacu Grunfa da nam napravi par komada! smile3 smile3 smile3

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ko o čemu baba o uštipcima a ja o Kluniju! Crvendać reče - neko od naših nije naš... Tačno! Kluni nije naš! Pri tom ne mislim na to što je amerikanac, šta će čovek, uz pravu ženu sa ovih prostora... Eto, opet ja! Umesto da se borim za našu stvar ja na Klunija ko dete na trešnju... Tuga! Potpuno sam se isključila od ostalog sveta! Strašno! Stidim se najstrašnije...
Mada ako vratim Klunija na pravi put .... (A ima još nade za njega)... Time bih osvetlala obraz našem pokretu i sama sebi porasla u vlastiim očima!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ako mislimo na istu poslastičarnicu, bolji je sladoled po imenom "kornet"...

E, sad to sa Klunijem ima jedan mali , sitni problem - problemčić, mada meni kao članu antifeminističkog pardon antizombijskog pokret odmah pada i rešenje na pamet!
Dakle problemčić su muž i maloletno dete a rešenje je sledeće: jezero Komo! Dok dete i muž uživaju u geografskim blagodetima i folkloru ja ću da proveram da li je Kluni zaista izbegao zombije! Žrtvovaću se i proveravati onoliko puta koliko je to potrebno pa makar preskočili doručak!

Prihvatam sugestiju po pitanju sladoleda. Divim se tvojoj posvećenosti našem pokretu i tvom požrtvovanju i nesebičnosti kada je u pitanju spašavanje jedne nevine glumačke duše iz kandži zombija. Te krupne, nasmijane oči, vanserijski šarm i muževna brada istinski zaslužuju tvoje vrijeme i svu tvoju pozitivnu energiju pa makar zbog tog spašavanja žrtvovala doručak.
Imaš moju podršku.
Samokritika ti je preoštra. Na pravom si ti putu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Čuj, gdje ste. Gdje si ti ovih dana za praznik Iluminata? Urijetko si bila na SF-u. Kako bilo da bilo nek si se ti nama živa i zdrava vratila. Kako je u tvom antičkom gradu? Ima li zombija ili se još uvijek dobro sakrivaju u očekivanju dolaska glavne face, Pontifex Maximusa.

Bila sam na tajnom zadatku koji se zove godišnji odmor II deo :dntknw:. Skrivanje je isikivalo velike napore kao što su roštiljanje pored potoka, šetanje do ribnjaka pastrmke koji je na samom izvoru na Suvoj planini, ispod vrha Trem. Naravno tu su bile i teškoće i iskušenja kao što je leškarenje i lenjstvovanje, bez telefona, interneta, televizije i ostalih potrepština, koje mi ni najmanje nisu nedostajale. (kakve negacije negacija!!!)wacko2

Dok sam se ja tako mučila i zlopatila, vi, moji drugovi pioniri i ostali antizombijevci ste razradili taktiku i odbranu koju jedva postigoh da "povatam".
Za vreme moje odsutnosti, u antičkom gradu su se pojavili određeni nepoznati likovi koji su se ipak odali manjkom sive mase. Odmah su im se pridružili i neki, od ranije, sumnjivi.
Zjovan je projurio kao tajfun, žureći negde, iz meni tada nepoznatog razloga. Kada sam uspela da vas stignem, doznala sam da ste ga uspešno razotkili i da je verovatno to bio razlog njegove furiozne žurbe.
Pustolov napreduje u pregovorima oko skitajuće kuće, ali me brine Crvendaćino saopšetenje koje unosi dodatni nemir i pometnju u naše redove:???:

PS/Njene sumnje su opravdane s obzirom na to da mi od povratka sa tajnog zadatka i nadalje ne radi dugmence HVALA.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Uh, sad mi je lakše! Hvala na podršsci mnogo mi znači!
A, ja sam takva žena vrlo samokritična, svesna svojih grešaka ali sam takođe i pametna, lepa, zgodna (i kao takva magne za zombije - eto ideje, lepotom ću ih privlačiti pa onda oštrim intelektom uništiti) a pre svega vrlo, vrlo skromna...

Nego i onaj Dzoni Dep mi nešto sumnjiv a i onaj mali plavi Dzastin Timberlejk...Mogla bih malo i to da istražim...

Ništa mi nije teško kad je naš pokret u pitanju!
Ništa!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za vreme moje odsutnosti, u antičkom gradu su se pojavili određeni nepoznati likovi koji su se ipak odali manjkom sive mase. Odmah su im se pridružili i neki, od ranije, sumnjivi.

To sa manjkom sive mase ti nije baš najpouzdaniji znak za raspoznavanje zombija. Takvih ima kol'ko 'oćeš. Ni sam nisam baš obdaren između ušiju.
Mislim da je Milenčicin pristup dijagnozi i terapiji mnogo studiozniji.

Član
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
11
Kako bi smo obebezbedili bolje sutra rado ću se uključiti u borbu protiv zombija ili makar pripitomljavanje istih. Ako postoji saznanje da su zombice poput Monike Beluči možemo krenuti u akciju! Ako i izgubimo opet smo bar nešto "dobili". Kad može Milenčica Klunija što ja ne bih Moniku?!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Uh, sad mi je lakše! Hvala na podršsci mnogo mi znači!
A, ja sam takva žena vrlo samokritična, svesna svojih grešaka ali sam takođe i pametna, lepa, zgodna (i kao takva magne za zombije - eto ideje, lepotom ću ih privlačiti pa onda oštrim intelektom uništiti) a pre svega vrlo, vrlo skromna...

Nego i onaj Dzoni Dep mi nešto sumnjiv a i onaj mali plavi Dzastin Timberlejk...Mogla bih malo i to da istražim...

Ništa mi nije teško kad je naš pokret u pitanju!
Ništa!

Šta bi naš pokret bez ovakvog entuzijazma, požrtvovanja i posvećenosti ideji. Svaka čast!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag