Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
ту сам те чеко, радозналице - ти си синоћ била у контакту са милом јововић, познатом заговорницом нво зомбија!
пазите се радозналице. уопште ми није јасна. не верујте јој ни ако устврди да се зове јасна.

Moram da vidim sta se radi u tudjem taboru :vorred:

Inace moj alter ego je Serena iz Underworlda :D

YouTube - Underworld Music Video moj omiljeni potpis na nekim drugim forumima yes3

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
bravo Lapidus ... jedan je otkriven ... ni meni nije bilo jasno ... prvo savetuje da budemo sto tisi ... zaboravimo na kola i koristimo bicikl ... a sada zeli hamera...izgleda je ona odavno pod uticajem Vlade (ili Vlada(nasih, a izgleda i njihovih)) :???: moramo da menjamo polozaj...a i taktiku, prelazimo na plan Б :aikido:

:girl_werewolf:​

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Stižem i ja,uskoro, sa svojom sačmarom ( :hunter: ),držite se !Nego,što je danas nešto gužva na ulici...Gomile nepažljivih,teturajućih pešaka...

[YOUTUBE]GO5d73GfHP0[/YOUTUBE]

Čini mi se da sam ,u prolazu,krajičkom oka opazio z(ombi)Jovana ? Vide li ga neko ? Javiste li njegovom društvu da znaju šta ih čeka prikrade li im se ?
Evo i kraćeg video-kursa,namenjenog svima onima koje mrzi da čitaju anti-zombi lektiru:

[YOUTUBE]zzkJbWl45kU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Svjesni smo prisutnosti istih i pretpostavljam da se svako može nositi sa pojedinačnim napadima.

Ali kada je već otvorena ova tema bilo bi lijepo da neko, ko se razumije u to, napiše nekoliko savjeta kako se ponašati u slučaju najezde grupe zombija.

Hvala unaprijed!
Ovako ako vas napadne grupa zombija vazno je da ostanete smireni budite svesni da pomoc nece dugo.Dobro mesto sa sakrivanje je kuca koju morate zakucati daskama ali to je za privremeno sakrivanje.Ako ostajete u tvrdjavi treba poneti drustvene igre i zanimacije nikako video igre jel trose struju.To radite jer je tvrdjava dobro skroviste ali posto se strasno cuju krici neupokojenih ponesite cepove za usi jel ce vam krici uticati na psihu.Dobro skroviste je i brod ali kad idete na spavanje nikad ne spusajte sidro jel se neupokojeni mogu popeti na brod.Kada bezite treba imati usku majcu i kratku kosu jer vas zombiji mogu uhvatiti za kosu.Od zaliha treba imati hrane i vode.Svaki zombi je smrtan ali samo ako ga u glacu pogodite sto je tesko.Takodje netreba uzimati automatsko oruzje:AK-47 ili Mitraljez jer privlaci paznju.Kada ubijete zombija ispred kuce odmah ga spalite jer on truli i od bakterija se mozete zaraziti.Toliko za sada.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ja imam više pitanja ili imam jedno ali pod a, be, ce i najverovatnije de! Mislim logično je da uz ce ide de pa tako dobiješ ce-de koji dokazano je zombiji ne vole! Dakle raščistilo se samo od sebe ce i de ali ostaje a i be!
Šta ako zombi liči na Klunija? U mojoj porodici je opšte poznato da je on moja tiha čežnja (ma samo da dođem u Italiju ima onu njegovu da počupam ko mače muškatlu...)
Šta ako dođe Kluni a ja pomislim zombi?

Hvala na pažnji i razumevanju!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Šta ako zombi liči na Klunija? U mojoj porodici je opšte poznato da je on moja tiha čežnja (ma samo da dođem u Italiju ima onu njegovu da počupam ko mače muškatlu...)
Šta ako dođe Kluni a ja pomislim zombi?

:heart:Ja mislim da Kluni nije zombi. Bar do sada nije bio. Ali ako ti Bog dadne da se ikad u životu sretneš s njim, nisam posve siguran da mu ne bi zaposjela dušu (i tijelo). On očito do sada nije spoznao šta je prava žena. Mislim da ti nije potrebno da čerupaš tu njegovu blijedu kopiju žene. Poslije susreta s tobom, u njegovoj zaposjednutoj duši i ukradenom srcu više neće biti mjesta za kojekakve jadne ženske kopije. Garant bi postao srpski zet.:heart:

Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ovako ako vas napadne grupa zombija vazno je da ostanete smireni budite svesni da pomoc nece dugo.Dobro mesto sa sakrivanje je kuca koju morate zakucati daskama ali to je za privremeno sakrivanje.Ako ostajete u tvrdjavi treba poneti drustvene igre i zanimacije nikako video igre jel trose struju.To radite jer je tvrdjava dobro skroviste ali posto se strasno cuju krici neupokojenih ponesite cepove za usi jel ce vam krici uticati na psihu.Dobro skroviste je i brod ali kad idete na spavanje nikad ne spusajte sidro jel se neupokojeni mogu popeti na brod.Kada bezite treba imati usku majcu i kratku kosu jer vas zombiji mogu uhvatiti za kosu.Od zaliha treba imati hrane i vode.Svaki zombi je smrtan ali samo ako ga u glacu pogodite sto je tesko.Takodje netreba uzimati automatsko oruzje:AK-47 ili Mitraljez jer privlaci paznju.Kada ubijete zombija ispred kuce odmah ga spalite jer on truli i od bakterija se mozete zaraziti.Toliko za sada.

A kako zombiji stoje sa sexom?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
1. поштовани саборци, чувајте се зјована! он је двоструки шпијун, још није донео путни налог за порто пренс преко хаваја и банана, где га је доказани члан нашег покрета, еквус, видео да одлази. зјоване, проваљен си као такав.
2. јаодсвуда, хвала ти. ненадокнадиво корисно!
3. самер и сви остали чланови држите се више нисмо сами. подршка долази са свих страна. забринут сам само за пустолова, бојим се да га нису зомбији задржали. зна ли неко нешто...?
4. миленчице, слажем се са еквусом, не брини за клунија.
5. еквусе, одлично питање. можемо ли ту да их ударимо?

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
5. еквусе, одлично питање. можемо ли ту да их ударимо?

Pa stari ratni druže iz doba sexualne revolucije i djece cvijeća, bojim se da nismo kadri.

1. Ne mirišemo više na ružmarin već sve više na ilovaču. Ukratko j.be nas rodni list.
2. Ako i one stvari rade onako kako se kreću (sporo i natenane, malo lijevo malo desno, malo naprijed malo nazad) nas dvojica ni kada smo bili u najboljim godinama, nismo im dorasli. Sjećaš se da smo bili najbrži na Divljem Zapadu. Tri sekunde i gotovo.
3. Mislim da ih trebamo dotući na drugi način. Npr. evociranjem uspomena iz prošlog milenijuma... Dok ih ne udavimo k'o Broj Jedan iz Alan Forda.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
наставак, пошто ме не служе дугмићи, и додатак:

4. самер, шта је план б?

7. вуче, то је неозбиљно на оваквом месту.

8. браво, еквусе, то се зове тактика и стратегија и ратна варка, нека ти поверују.

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

не слушају ме дугмићи за исправку, па морам овако: еквусе, ја сам мислио да их ударимо међу ноге...

Poslednja izmena:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
zombie.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag