Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
A koliko ste i da li ste uopšte do sada sredili kojeg vampira ili mi u AZ-u moramo da nadoknađujemo to što vi samo pričate i ništa ne radite iako nam u opisu posla ne stoji utamanjivanje ni vampira a ni veštica?

Avox trenutno razradjuje plan i taktiku. o eventualnom napadu necete biti obavesteni kao sto ste upravo obavesteni da su vasi postovi ovde nepozeljni.

hvala vam na razumevanju!

Brother Wizard

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Avox trenutno razradjuje plan i taktiku. o eventualnom napadu necete biti obavesteni kao sto ste upravo obavesteni da su vasi postovi ovde nepozeljni.

hvala vam na razumevanju!

Brother Wizard

Lele, što si u boji! I to plavoj! :roll:
Dobro je da ste primili k znanju da je borba na prvom mestu! Plan i taktika je osnovna stvar. O napadima ne morate da nas obaveštavate, videće se (valjda) kad budete počeli, po potepanim vampirima i vampirkama. :D

Rudarima se kaže "Srećno" kad idu u rudnik da kopkaju po mraku, pa i vama srećno jer se i vampirčići isto, utepavaju po mraku.:):dntknw:

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QOUQKHVoNYE"]YouTube - Underworld Bring me to life[/ame]

:blum3:

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Nije vam mjesto ovde kad mi ne upadamo kod vas nemojte ni vi kod nas.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Nije vam mjesto ovde kad mi ne upadamo kod vas nemojte ni vi kod nas.

izgleda brother slavn-e da neko bas voli da gura nosic gde mu nije mesto. no, imamo mi lekic i za takve stvari - zove se beli lukac ... secas se sta to bese? hehehe, nemaju oni pojma s kim petljaju. jos kad ga Master smucka, nece da bude samo obican beli lukac

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Viktor je smrtonosac.Sve što imaš na umu on zna rješiti,pogledaj ga samo kako se smije.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pa ti si 94%. nisam ni primjetio.

Dosta pišeš.

DA li si ti imao u avtaru tvoju fotku ti na motoru?li se varam?

Poslednja izmena:
Natrag