Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
pravilno je FEAR OF THE DARK jer se i album zove FEAR OF THE DARK, postava koja je svirala: JANICK GERS - GUITAR, DAVE MURRAY - GUITAR, STEVE HARRIS - BASS GUITAR, NICKO McBRAIN - DRUMS, BRUCE DICKINSON - VOCALS, album na sebi ima spoj drveta i monstruma koji iz njega izlazi. imam original i na ploci i na kaseti i na cd-u. imam i flac-ovan album narucen iz Britanjije. ako ne vidis dobro da procitas, stavi naocare ali nemoj meni da pricas o Iron Maiden-u

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
pravilno je FEAR OF THE DARK jer se i album zove FEAR OF THE DARK, postava koja je svirala: JANICK GERS - GUITAR, DAVE MURRAY - GUITAR, STEVE HARRIS - BASS GUITAR, NICKO McBRAIN - DRUMS, BRUCE DICKINSON - VOCALS, album na sebi ima spoj drveta i monstruma koji iz njega izlazi. imam original i na ploci i na kaseti i na cd-u. imam i flac-ovan album narucen iz Britanjije. ako ne vidis dobro da procitas, stavi naocare ali nemoj meni da pricas o Iron Maiden-u
Ma stamparska greska.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Još nisam postavio one pjesme,Postaviću pa ako ništa možeš ih pročitati.Šta vi radite?Ja sam imao problema sa uvom zbog slušanja muzike,imao sam jake bolove.Pripremio sam neke slike da slikam pa imam posla.Sviraš li blek?DA li si imao inspiracije da napišeš nešto?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Još nisam postavio one pjesme,Postaviću pa ako ništa možeš ih pročitati.Šta vi radite?Ja sam imao problema sa uvom zbog slušanja muzike,imao sam jake bolove.Pripremio sam neke slike da slikam pa imam posla.Sviraš li blek?DA li si imao inspiracije da napišeš nešto?

pozdrav bro'! sta ce biti, nista se ne desava. ja sam malopre doso od zubara, vadio sam ocnjak, vidim i ti zaglavio sa uvom ... lose je krenulo majku mu, otkako sam krenuo sa ovim radovima oko kuce, slabo i po forumu zujim. udjem na 10-15 min pa opet na teren da majstori ne naprave neku glupost ... bice inspiracije slavn, samo lagano - pa tek je juli poceo, nema zurbe tu, znas vec i sam, inspiraciju nikada ne treba pozurivati zar ne?smile3

cucemo se i postavi ako stignes, ne mora da ti bude obaveza. ja sam uspeo da uklopim jedan deo one tvoje punk pesme ali mi nedostaje malo klavijatura pa kad burazer dodje da dodamo i da spremamo za probu ... cucemo se ovih dana.

pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
A koliko ste i da li ste uopšte do sada sredili kojeg vampira ili mi u AZ-u moramo da nadoknađujemo to što vi samo pričate i ništa ne radite iako nam u opisu posla ne stoji utamanjivanje ni vampira a ni veštica?

Natrag