- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Bleki tama postoji u igricama samo.
samo ti nastavi da zivis u tom ubedjenju i uzivaj ... ceo zivot je tama decko moj ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bleki tama postoji u igricama samo.
Kao ona pesma fear from the dark a kao sto ti kazes za zivot onda treba da glasisamo ti nastavi da zivis u tom ubedjenju i uzivaj ... ceo zivot je tama decko moj ...
Fear from the life...
Meni ne mislim stvarno ja se samo plasim stonoga.A jos ako su vampircici.vec postoji. a postoji i Fear of the Fuck
Kao ona pesma fear from the dark a kao sto ti kazes za zivot onda treba da glasi
Fear from the life...
Jeeva se vidiPesma se zove Fear OF the dark... Uvidjaš li razliku? :stupid:
Jeeva se vidi
Pesma se zove Fear OF the dark...
Ma ne bre ima pesma i fear from the dark sviraju je iron maiden i imam disk i tako pise.Mozda je onaj na Ustanickoj pogresio kada je to pisao.jeste, sviraju je Maiden-i. ali postoje i ove dve druge. hoce da pravi paralelu covek .... interesuje ga koliko tame ima u vampirima ... a ja cu opet reci: tama je prisutna uvek i svuda. ako to niko od vas ne uvidja onda je ovaj "pokret", ako se uopste tako i moze nazvati, suvisan ...
Ma ne bre ima pesma i fear from the dark sviraju je iron maiden i imam disk i tako pise.Mozda je onaj na Ustanickoj pogresio kada je to pisao.