Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
DA li si ti imao u avtaru tvoju fotku ti na motoru?li se varam?

nisam nikada imao na motoru. do sada sam gledao temu od pocetka. treba mnogo izmena da se uradi a to nece moci. postoji samo jedan nacin. da napravimo novu naslovnicu preko jednog celog posta [to ja mogu da odradim] i da nakon toga krenemo da radimo ozbiljno. nema smisla vise ovako, a i uljezi su vec krenuli sa upadima

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Kako ti predlažeš.ja ne bi volio da oni pišu po našoj temi onako kako su navikli da lupaju.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
vidis da on [znas na koga mislim] ne moze da preuzme kontrolu a meni je dosta neodgovornosti. imao je ideju, tacno ali to je to - samo ideja. preuzecemo nas dvojica stvar u ruke. odsada, sva dogovaranja idu putem PP poruka [svi znamo da ih koristimo] a ovde ce se koristiti samo postovi koji se unapred PP-om odluce. jedino tako imacemo ciste postove i izguracemo organizaciju na visi nivo. takodje predlazem, da se svi oni koji vec od ujutru budu hteli da udju testiraju [bez izuzetaka], postavljaces im ti pitanja na koja ce morati da odgovore tacnim odgovorom, na kraju dolaze kod mene za konacnu odluku da li ulaze ili ne. ne bih zeleo da budem surov, ali ovo je stvarno jedini nacin ako se slazes naravno. sada smo samo nas dvojica brate ... ostavi post pa cu da odradim naslovnicu i iza toga nema vise spama - iza toga krece AVOX

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Važi .možemo i to da ako imamo nešto da se dogovorimo možemo preko pp.Ali nisam baš razumio kakav post da ostavim?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
This is the Avox Zone!

Check Your Pass Before Enter!

Be Careful! Evil Never Sleeps!

img007.jpg

:vampire: :elf:​

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Probudio sam se i sta ima novo.

Dodato posle 2 Sati 22 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Nasa organizacija postoji da bi smo vratili mir u ovaj svet i da busmo spasili ljude od zlih bica kao sto su vampiri
AVOX
2.Nasi clanovi su Ulukiora,Black wizard i slavn.Tu se nalazi i byk o kome cu kasnije.
3.Nase sposobnosti su
slavn-Strelac,hrabri ratnik koji se neplasi skoro nicega.
Black wizard-sekirdzija neustrasiv i svaka vrata on moze da otvori
Ulukiora-Macevalac koji ima brzinu ali ne i potrebnu snagu,Poslusan i radoznao.
byk-Vest za opremu on radi u labaratoriji i istrazuje napade vampira.Veoma je pametan
AVOX team

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
img013.jpg

Ulukiora - njegov mac je dovoljno jak da presece milione necastivih vratova. Macevalac bez premca.

img009.jpg

Slavn - nenadmasiv u ciljanju lukom i strelom, takodje pesnicki nastrojen. Njegovi stihovi odzvanjaju poput strasne buke u glavama necasticih sila i tako postaju lak plen.

img001.jpg

Black Wizard - majstor seciva, mac, sekira, vatra, sve su to prodorne osobine ovog clana Avoxa

img012.jpg

Вук - majstor pravljenja mesavine smesa u laboratoriji, nenadmasiv u pravljenju otrova i napitaka

MI SMO AVOX

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Pogledajte prilog 1908

Ulukiora - njegov mac je dovoljno jak da presece milione necastivih vratova. Macevalac bez premca.

Pogledajte prilog 1909

Slavn - nenadmasiv u ciljanju lukom i strelom, takodje pesnicki nastrojen. Njegovi stihovi odzvanjaju poput strasne buke u glavama necasticih sila i tako postaju lak plen.

Pogledajte prilog 1910

Black Wizard - majstor seciva, mac, sekira, vatra, sve su to prodorne osobine ovog clana Avoxa

Pogledajte prilog 1911

Вук - majstor pravljenja mesavine smesa u laboratoriji, nenadmasiv u pravljenju otrova i napitaka

MI SMO AVOX
Svaka cast

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Dobro.A sad ima da mi odgovorite,to važi i za članove avoxa.svi imaju da odgovore pa i članovi avoxa, da pokažemo kako ova organizacija nije bez veze.
Pročitajte pa mi odgovorite,ŠTa sam to snovima prestao u noći?

мјесеца вријеме

у плавој капи стазе моје ноћи
видјех куда ћу поћи
срце моје тмине поноћи видјело је
плавим далеко успомена ће поћи
остави сузе неке дјевојке
испред су ноћи
краци обличја
приче самоће
у плавом мјесецу моје су очи
некад били су краци очију
њене приче среће
мудрости њене што узела је
мјесеца вријеме
капале су ноћи као стихови
сновима престах у ноћи
мјесеца вријеме
на узглавље спустило је
далеко бреме,моје далеке сјене

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
vidi ovako. nema svako isto misljenje. svako od nas shvata poentu na svoj nacin. ja ne znam sta si ti prestao u snovima ali znam sta sam ja citajuci ovu pesmu ...

Natrag