Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
ima dosta toga,poskidaću nešto što meni zvuči kao ono što volim slušati.hvala.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
odavno vise ne ... vlad je usao u legendu ... ali ne verujem da je jos uvek tamo ...:???:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa njegov zamak je sada odmaraliste ali kazu ko je tamo nocio da je cuo glasove i krike.

daj bre oladi. prvo mali broj ljudi moze da plati noc u zamku jer kako si i sam rekao to je sada vec muzejski primerak. drugo glasove i krike - nije vlad bio vestac ili sotona, nije bio ni vampir, bio je grof i to vampir je figurativno znacenje. bio je veliki borac, odlican macevalac, poznavao je tehnike borbe i samo zato sto ga je skoro nemoguce bilo nadmasiti u borbi ljudi su stvorili legendu o njemu i proglasili ga vampirom jer je iza sebe ostavljao samo pustos, leseve, krv ...

pre nego krenes da pricas o ovakvim pojavama, razgranici realnost od fantazije. ne kazem, ima dosta legendi o vampirima ali bas da ovoliko ides u krajnost ... ne ide bratac ...

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
daj bre oladi. prvo mali broj ljudi moze da plati noc u zamku jer kako si i sam rekao to je sada vec muzejski primerak. drugo glasove i krike - nije vlad bio vestac ili sotona, nije bio ni vampir, bio je grof i to vampir je figurativno znacenje. bio je veliki borac, odlican macevalac, poznavao je tehnike borbe i samo zato sto ga je skoro nemoguce bilo nadmasiti u borbi ljudi su stvorili legendu o njemu i proglasili ga vampirom jer je iza sebe ostavljao samo pustos, leseve, krv ...

pre nego krenes da pricas o ovakvim pojavama, razgranici realnost od fantazije. ne kazem, ima dosta legendi o vampirima ali bas da ovoliko ides u krajnost ... ne ide bratac ...
Pa je kazem opasan je bio on brz i jak kao vampir.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Vampiri,dimpiri,ampiri gampiri ,i ostali, šta se radi, DAvnloadovao sam suicidal tendencies album frends and family i dopao mi se ,slušao sam nešto od njih ali taj album ne,dobar je.DAkle tri avox ratnika,šta vas dva radite?Čini mi se da danas zjovan nije puno mučio ljepu publiku serb. foruma.Ja sam se smarao čitav dan is sad se smaram.poz.

Mislim da vlad nije vampir.

Natrag