Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Vampiri,dimpiri,ampiri gampiri ,i ostali, šta se radi, DAvnloadovao sam suicidal tendencies album frends and family i dopao mi se ,slušao sam nešto od njih ali taj album ne,dobar je.DAkle tri avox ratnika,šta vas dva radite?Čini mi se da danas zjovan nije puno mučio ljepu publiku serb. foruma.Ja sam se smarao čitav dan is sad se smaram.poz.

Mislim da vlad nije vampir.

sta moze da se radi. cekam da ulukiora krene da radi nesto. da ne kumuniciram PP-om sa curom prso bih nacisto od smora ...

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Znaj ,znaj ali nemoj više.Nije zanimljivo.Ajde nešto što si razmišljao o vampirima ili nešto drugo.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Znaj ,znaj ali nemoj više.Nije zanimljivo.Ajde nešto što si razmišljao o vampirima ili nešto drugo.
Pa sta na primer.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ajde neko istrazivanje da otvorimo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Recimo šta ti misliš da li njima srce uopšte kuca,da li kuca jedva ili nikako ili recimo da li je smrt njihov tvorac.Ili recimo da li mogu lebdjeti i ako mogu kako?

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Recimo šta ti misliš da li njima srce uopšte kuca,da li kuca jedva ili nikako ili recimo da li je smrt njihov tvorac.Ili recimo da li mogu lebdjeti i ako mogu kako?
Srcr zombijima ne kuca ali njima kuca.Zasto bi ih onda ubijao kolac kroz srce.A imaju i posebni vampiri koji mogu lebdeti to su oni posebni kojima gravitacija ne prkosi.Takodje znam sta je vampirski skok kada neki vampir jako visoko skoci i odjednom padne na zemlju ali se doceka na nogama.On pada na zemlju prilikom vampirskog skoka 1000km/h

Natrag