Prilozi u pljeskavici

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ma pavlaka meni ne ide uopšte.

Dum, da ti objasnim, život nije samo posao i život nisu samo stranke, postoji i slobodno vreme i pljeskavica sa lukom. yes3 stink.

Interesantna transformacija u svega 2 posta. :mrgreen:

Da! Sreća što prestade da piše, ko zna šta bi se još saznalo. Možda da na poslu redovno jede pljeskavicu... :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Da! Sreća što prestade da piše, ko zna šta bi se još saznalo. Možda da na poslu redovno jede pljeskavicu... :)

To ti je Dum, mnogi su "na prvu loptu" mislili da je cvećka, a onda su se vremenom jedna po jedna otkrivale neke neprijatne istine o njoj. stink. Sve je počelo od jedne interesantne "situacije" na poslu... yes3

Tema: Prilozi u pljeskavici - Eto, ovih dana me "krenulo", svaki drugi dan pljeskavica, a vodio sam računa o prilozima kad sam bio "međ' ljudima", da ne mislite da sam neki divljak k'o Delija. stink.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
To ti je Dum, mnogi su "na prvu loptu" mislili da je cvećka, a onda su se vremenom jedna po jedna otkrivale neke neprijatne istine o njoj. stink. Sve je počelo od jedne interesantne "situacije" na poslu... yes3
Sram te bilo...Samo me ''blatiš'' na svakom koraku..., a ja sam spremna za tebe i ''bubreg'' da dam....
Znam, znam...shvati ovo za ''bubreg'' kao ''umetničko-stilsku'' figuru....:lol:

Uzgred, mnogo mi je drago da brineš o prilozima u pljeskavici...
Ja i dalje ne jedem ''pljeskavicu u lepinji'', osim na lekarski recept...:lol: ili baš kad nema ništa drugo..

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Opet isto! :D ne - osim - ili... A opet, bolje ja da to prokomentarišem nego Tito...
beljo, spamuješ po vlastitoj temi...;):???::roll:

Da ponovimo..Ne podnosim ''pljeskavice u lepinji''...Jedem ih jedino na lekarski recept ili baš kad ništa drugo nema..
Ovo je moja definitivna odluka...I tačka..yes3

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Vraćam se na temu (da je ne bi Rus zaključao) - pojedoh malopre pljeskavicu s kečapom i lukom.
E da, kol'ko koštaju pljeskavice kod vas (u vašim gradovima)?

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Jedem bez priloga. Luk nikako. Eventualno može krupno tucana paprika (ljuta)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Šta vi znate o prilozima? Da vidite majstora :lol:

A ja ne konzumiram pljeske. Možda dva puta godišnje bez prilozi!:acute:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag