Prijateljstvo

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.027
"Najveći dokaz prijateljstva ne daje čovek kad prijatelju pokazuje svoje mane, nego kad mu pokaže njegove".
Fransoa Larošfuko - "Maksime"

Šta Vi mislite o prijateljstvu? Ko je pravi prijatelj? Kakav treba da bude Vaš prijatelj?
Ja obično kažem da mi je prijatelj onaj ko zna skoro sve o meni, a i pored toga me voli. :)
A Vi?

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Od alkohola se opečeš na početku yes3 od prijateljstva na kraju!!!:???:yes3

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630

Šta Vi mislite o prijateljstvu? Ko je pravi prijatelj? Kakav treba da bude Vaš prijatelj?
Ja obično kažem da mi je prijatelj onaj ko zna skoro sve o meni, a i pored toga me voli. :)
A Vi?

Ne postoji danas prvi prijatelj,a kakav bi trebao biti,pa upravo tako kako si navela....to je moje mišljenje.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.027
Ne postoji danas prvi prijatelj,a kakav bi trebao biti,pa upravo tako kako si navela....to je moje mišljenje.

Što misliš da ne postoji? Ja imam čak troje baš takvih prijatelja s kojima se družim preko 30 godina i sve bih dala za njih, a i oni za mene. To je moje najveće bogatstvo.

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630
Što misliš da ne postoji? Ja imam čak troje baš takvih prijatelja s kojima se družim preko 30 godina i sve bih dala za njih, a i oni za mene. To je moje najveće bogatstvo.

Ti si onda jedna od izuzetaka,a što mislim da nepostije,pa iz ličnog iskustva(imala sam ih mnogo i jako su me razočarali),imam poznanike sa kojima sam zdravo za zdravo,ali najbolju prijateljicu ili prijatelja nemam,jel kojeg ili koju god sam do sada imala su samo gledali korist i sve super a kad okrenem leđa ogovaraju me na sve strane....eto zato mislim da ne postojio danas iskren i pravi prijatelj.
I danas u većini slučajeva to su činjenice.

Član
Učlanjen(a)
12.10.2009
Poruka
72
Imati pravog prijatelja ... to je bogatstvo u današnje vreme.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.027
Imati pravog prijatelja ... to je bogatstvo u današnje vreme.

Naravno, ja i kažem da su njih troje moje najveće bogatstvo, prijateljstva koja traju preko 30 godina a svi smo ispod 40.
Valjda sam imala sreće bar što se prijatelja u životu tiče...
Mada imam i "mlađa", stara po 6-7 godina, isto tako prava.
Ima toga i danas. Mislim da ne treba a priori odbijati nova prijateljstva zbog nekih razočarenja iz prošlosti. Jesu, i mene su mnogi poznanici razočarali u prošlosti, pa je to ostalo na nivou poznanstva. Ali prijateljstva negujem. :)

Član
Učlanjen(a)
08.09.2009
Poruka
65
Šta je to prijateljstvo?
Ko mi je prijatelj?
To su pitanja koja sam često sebi postavljao ali još nisam našao pravi odgovor na njih jer danas je jako teško naći iskrenog prijatelja a još je teže biti nekom iskren prijatelj.

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Moj krug iskrenih drugova (nazovi ih i prijateljima ) je veoma uzak...to su 4 osobe na koje mogu da se oslonim i dan i noc...da mi bilo sta zatreba.
Ali to je drugarstvo i prijateljstvo koje traje godinama...koje do sada nije pokleklo pred raznim izazovima.

Poznanici sa kojima si na "zdravo, zdravo" , su druga prica...

Natrag