Član
- Učlanjen(a)
- 05.02.2010
- Poruka
- 968
uvek sam imala neku drugaricu koja me je iskoriscavala za stvari i te gluposti to nisam volela dodje kod mene i bukvalno mi pretrese celu sobu trpela sam to dok nisam pukla i oterala je u pm .... skoro svaka mi je to radila ili me je kopirala uvek su mu govorili jbt ko god da se druzio sa tobom odmah pocinje da se sredjuje i ufurava :vorred: jedna od mojih bivsih najboljih drugarica kojoj sam sve pricala znala je svaku moju tajnu nisam ni slutila kakvo je zlo ogovarala me je po gradu i nju sam oterala bas nemam srece sa tkz nekim frendicama drugarica koja mi je pomogla oko skole isle smo zajedno u srednju i uvek je bila tu kada mi zatreba ona u novom sadu studira ima stalnu vezu nedostaje mi i jako retko se vidjamo danas smo malo popricale ... i imam par drugarica koje pozovem da izadjem kad hocu i to je to nista im nepricam sto bi mogle da tracaraju vidim da su ljubomorne jer mi prilaze momci a njima ne ni jednog muskarca nemam za nekog prijatelja jer bi se odmah zaljubio ... nikome neverujem baba mi je jedini pravi prijatelj zna sve o meni