Predstavnik evrovizije!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Koliko će pesma zaista da uđe u uši teško je reći jer će se pustati ako ni zbog čega drugog onda zato što je pobedila.
Ne znam što ti toliko teško pada kako estrada kod nas funkcioniše. Malo je tu pismenog sveta, previše se govori o lakoj zaradi, žuta štampa nema pametnija posla nego da piše...sve i svašta...sve je moguće, ali većina ljudi ovde, to voli...kritičara i teoretičara ima uvek ali ne i onih koji su spremni da nešto zaista da urade, pa da kažemo da postoji ozbiljna alternativa za promenu... nema junaka koji su hrabri da ostave srce na terenu, nema...

A S.Popović kad ga spomenu, kako se samo setio da izbaci dvd sa ekstremnim primerima sa audicija za Zvezde Granda. Neki put mi je smešno ali neki put potresno kad gledam šta ljudi rade (pevaju)...ali to je deo slike Srbije za koji se zna a ne uzima se ozbiljno u obzir.

Jedan meni baš upečatljiv primer. Pretpostavljam da znaš ko je Panta Šiklja Nafta...kako mu se obraća (ti,vi) i kako ga gleda
Nema šta meni teško da pada, samo sam prokomentarisao da "instant hitovi" nemaju prođu na duge staze, jer nemaju kvalitet! Volim neke narodne pesme (kad je "prilika" za njih) koje su stare po 30-40 godina, a ovih danas se niko neće sećati ni za 5!
Šta te čudi za S.Popovića, grabi čovek gde god može, našao neke žalosne ljude pa ih ismeva, jaka fora...
Panta... Nekoliko puta sam išao na njegov koncert, i danas na računaru imam njegov album "The best of greatest hits", lokalni roker i šaljivdžija. Žao mi je što ga vidim u takvom društvu, nisam hteo ni da pogledam video..

Član
Učlanjen(a)
21.03.2010
Poruka
2
Katastrofalna kombinacija... Brega, jedan od najvecih plagijatora i Milan koji je juce poceo da peva...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Evo idiotskog teksta pjesme: Ovo je Balkan. Može li iko živ razumjeti ove besmislice?

"Ej ljubice, ljubice pravi? mi ljubice zazubice.Ej stisnime kissime ljubice na grudi pritisni me.LJubi?me ko balavica nije te sram beograd, beograd ja bezobrazan,ne jednom ne dvaput tri puta me, beograd , beograd tri puta mona?ki je balkan,balkan,balkan ovo je balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come.Ej ljubice, ljubice gruditi ljubice kaubice.LJubi?me ko balavica nije te sram beograd, beograd ja bezobrazan,ne jednom ne dvaput tri puta me, beograd , beograd tri puta mona?ki je balkan,balkan,balkan ovo je balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come.LJubi?me ko balavica nije te sram beograd, beograd ja bezobrazan,ne jednom ne dvaput tri puta me, beograd , beograd tri puta mona?ki je balkan,balkan,balkan ovo je balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan com
e,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come.LJubi?me ko balavica nije te sram beograd, beograd ja bezobrazan,ne jednom ne dvaput tri puta me, beograd , beograd tri puta mona?ki je balkan,balkan,balkan ovo je balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come.Samo malo,samo malo,samo malo,samo malo,samo malo,samo malo,samo malo,samo malo,samo malo moja dra ija ija LJubi?me ko balavica nije te sram beograd, beograd ja bezobrazan,ne jednom ne dvaput tri puta me, beograd , beograd tri puta mona?ki je".

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
194
I jel moze neko da prevede ovaj tekst na srpski,da vidimo o cemu se ovde radi....

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
Evo idiotskog teksta pjesme: Ovo je Balkan. Može li iko živ razumjeti ove besmislice?

"Ej ljubice, ljubice pravi? mi ljubice zazubice.Ej stisnime kissime ljubice na grudi pritisni me.LJubi?me ko balavica nije te sram beograd, beograd ja bezobrazan,ne jednom ne dvaput tri puta me, beograd , beograd tri puta mona?ki je balkan,balkan,balkan ovo je balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come.Ej ljubice, ljubice gruditi ljubice kaubice.LJubi?me ko balavica nije te sram beograd, beograd ja bezobrazan,ne jednom ne dvaput tri puta me, beograd , beograd tri puta mona?ki je balkan,balkan,balkan ovo je balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come.LJubi?me ko balavica nije te sram beograd, beograd ja bezobrazan,ne jednom ne dvaput tri puta me, beograd , beograd tri puta mona?ki je balkan,balkan,balkan ovo je balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan com
e,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come.LJubi?me ko balavica nije te sram beograd, beograd ja bezobrazan,ne jednom ne dvaput tri puta me, beograd , beograd tri puta mona?ki je balkan,balkan,balkan ovo je balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come,hop,hop,hop ovo je Balkan come.Samo malo,samo malo,samo malo,samo malo,samo malo,samo malo,samo malo,samo malo,samo malo moja dra ija ija LJubi?me ko balavica nije te sram beograd, beograd ja bezobrazan,ne jednom ne dvaput tri puta me, beograd , beograd tri puta mona?ki je".
:lol: ludilo!Pa ovo kao da je pevusio pesmicu pod tusem, a ne zna tekst u celini:lol:

Nego, Jurice, ajde sto on ne zna tekst, ali gde ti, sine Brute, da postujes ovo*ke gramaticke greske...cccc...:tease:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
:lol: ludilo!Pa ovo kao da je pevusio pesmicu pod tusem, a ne zna tekst u celini:lol:

Nego, Jurice, ajde sto on ne zna tekst, ali gde ti, sine Brute, da postujes ovo*ke gramaticke greske...cccc...:tease:
Ovo je samo kopirano sa sajta o Milanu Stankoviću. Nisam ja tu dodao ni tačku ni zapetu.

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
nit pesme ima tu nit bilo sta vezano za pesmu ... cista komercijala .... ko zna , mozda i postignemo nesto na zacelju tabele ;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death row, nekoliko si puta naglasio - to narod traži, odnosno, to narod voli. Prvo, diskutabilno je da li to narod voli, jer i nema nekii izbor. Drugo, sve i da je tako, tj. da jedan dio naroda to voli, zar treba povlađivati lošem ukusu? Upravo su mediji ti koji u najvećoj mjeri imaju uticaj na stvaranje određene vrste ukusa. Otuda i njihova velika odgovornost. Međutim, pošto je unaprijed jasno da mnogi emiteri,odnosno, njihov uređivački menadžment, nije, niti će biti svjestan te odgovornosti, ili će zaradu pretpostaviti toj odgovornosi, morale bi postojati nekakve zaštitne mjere od strane države, koje bi, u takvim slučajevima, djelovale. Ne, ne zagovaram uvođenje cenzure, nego uvođenje standarda, kao i za sve druge proizvode.

Umalo da zaboravim....
Kako to misliš "diskutabilno" ? Hoćeš da kažeš da većina ljudi...znači ne deo nego većina... ne znaju koja im muzika najviše prija :???: Izbor.... nije Grand, ako o njemu govorimo, nastao odjednom...trebalo je vremena sve to izgraditi... svi drugi su imali šansu da izgrade nešto drugo ali nisu... ili jesu samo je to bez uticaja. Zato ako većina voli onda to povlađivanje ukusu ma kakv on bio. U tome i jeste najveći problem...ovde mnogima i dalje izgleda nestvarno da je narodna-Grand muzika najpopularnija i njihovi izdavači najtiražniji...oni "toj" Srbiji ne pripadaju....dokle god ne bude postojala svest da je to većinska Srbija i da su van većih gradova žive isto neki ljudi koji imaju na primer podjednaka biračka prava.....dok se to ne prihvati od promena nema ništa.... s vremena na vreme istrče neki kvazi kritičari i vrsni poznavaoci muzike i sa svojim površnim kritikama Grandu, u stvari daju podršku....
Najlakše je razmišljati zdravo i okriviti državu, jasno i glasno ali time se baš ništa ne dobija. Država nikada u sferi kulture generalno neće biti pokretač progresivnih ideja. Kad-tad će nastupiti trenutak kada će pojedinac ili grupa pojedinaca morati da podnesu žrtvu zarad opšteg dobra pa tek nekad, u nekoj to fazi država to da prepozna...postoje priče o ovom ili onom putu kretanja rok en rola, dirljivih sudbina ljudi kojima je ta muzika u krvi....a na kraju svadba svirka... zajedno pod ruku... To ja kažem rok en rol, ali sam siguran da su i po pitanje alternative mišljenja vrlo podeljena, mislim da sbviranje više nije u modi :dntknw:

Natrag