Predstavnik evrovizije!

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
mali pederikos zamisli jos da skupljamo i slicice za njegov album Boze,Boze Srbijo na sta si spala a imali smo i lezbacu ... :fool:

Da, da, kad sam video samolepljive sličice "Milan Stankovič", prenerazio sam se. STRAŠNO!
Komentar i obrazloženje suvišni su.
Usput, ima li ko njegovih duplikata za zamenu? :D

Dobio je valjda potvrdu na nekom blogu da nije homo... bila je tema na forumu, a za Mariju ne mora da znači baš zato što mnogi misle da je očigledno... a i da jeste šta ima veze kad je celo takmičenje postalo običan cirkus :dntknw:

A Marija je verovatno oslobođena služenja vojnog roka. :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da, da, kad sam video samolepljive sličice "Milan Stankovič", prenerazio sam se. STRAŠNO!
Komentar su obrazloženje suvišni.

A Marija je verovatno oslobođena služenja vojnog roka. :)

Kakvo je takvo je ali je to takmičenje svake godine dana najveći medijski događaj kod nas i u većem delu Evrope. Da je Marija zbog pobede zaslužila neke beneficije, zaslužila je yes3

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Šta jeste, jeste, Marija je imala stvarno dobru pesmu.

Uvek sam pratio pesmu Evrovizije. Kada se prosle godine takmicila nasa pesma "Cipela" sa onim Markom Konom, nisam hteo da gledam Evroviziju u Moskvi. Necu, vala, gledati ni ovu sa ovim Grandovim siljokuranom.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Meni se na primer ni Molitva ne dopada iako Marija nesumnjivo dobro peva :dntknw:
Ma generalno to je takmičenje gde retko koja pesma ostane i dalje slušana, a i to što se posle vrti pitanje je koliko zaista vredi...Shvatanje pop muzike se prilično izvitoperilo tako da možda iz prikrajka budem pratio šta se dešava u fazonu da ispoštujem našeg predstavnika, kakav je da je... :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nema veze da nije FB-a ne bi ni zaživela, ta fora ili šta je već :dntknw: