Predstavnik evrovizije!

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Da,Evrovizija je definitivno postala takmichenje za najgoru pesmu Evrope. Ako je ova Nemachka pesma zasluzhila pobedu ja definitivno treba da pochnem da se bavim muzichkom produkcijom...
Svake godine sve gore pesme...A najbolji mi je komentar voditeljke
"Nash predstavnik je zauzeo 12. mesto ,mada nama je plasman u finale veliki uspeh s obzirom na konkurenciju."

Hehe,nasha pesma mi nije neki megahit i znao sam chim sam je chuo da nece biti ni medju prvih 5, ali za ovu nemachku...pa nasha pesma je evergrin :)

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Da,Evrovizija je definitivno postala takmichenje za najgoru pesmu Evrope. Ako je ova Nemachka pesma zasluzhila pobedu ja definitivno treba da pochnem da se bavim muzichkom produkcijom...
Svake godine sve gore pesme.

Upravo tako. Ali, samo da napomenem, da je to urađeno namerno zbog toga što im je pripalo muka da pobeđuju države iz istočnog bloka. Inače, po meni, najbolju pesmu su imali duet Paula Seling & Ovi iz Rumunije, sa pesmom "Playing With Fire".
Kod:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=aj1Uet1kWi0"]YouTube - Paula Seling & Ovi - Playing with fire - HD 1080p[/URL]

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Slaba pesma, ritam i pevljivost donekle, ali tekst katastrofa.

Najgori utisak je taj da prihod od SMS poruka koje je slala CELA SRBIJA ide za izgradnju sigurne kuće u BEOGRADU!!!!!

Pa dokle više sve i samo za Beograd?
I odakle pravo RTS-u da odluči da sve pare da samo Beogradu?

Na sva usta galame Javni Servis je servis SVIH građana Srbije. Izgleda da su građani Srbije samo BEOGRAĐANI. Sramota!

PS/
Zato je i bilo tako malo glasova.

Upotpunosti,ali u potpunosti se slazem sa tobom!!!!

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Inače, po meni, najbolju pesmu su imali duet Paula Seling & Ovi iz Rumunije, sa pesmom "Playing With Fire".
Kod:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=aj1Uet1kWi0"]YouTube - Paula Seling & Ovi - Playing with fire - HD 1080p[/URL]

Nisam gledao Evroviziju u potpunosti ove godine tako da ne znam sve izvodjache ali i ova pesma je 10 puta bolja od Nemachke...
Realno gledano samo istochni blok poslednjih decenija zna i da napravi dobru muziku...Nemci i ono shto naprave da valja sminaju samo na svom jeziku :p

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Nisam gledao Evroviziju u potpunosti ove godine tako da ne znam sve izvodjache ali i ova pesma je 10 puta bolja od Nemachke...
Realno gledano samo istochni blok poslednjih decenija zna i da napravi dobru muziku...Nemci i ono shto naprave da valja sminaju samo na svom jeziku :p

Ni ja nisam gledao evroviziju. Doduše, gledao sam samo glasanje i ništa više. Međutim, kada sam odslušnuo pesmu koju su izveli predstavnici Rumunije (tu pesmu sam slušao na YouTube), toliko sam se oduševio, da samo njih slušam i nikog više (trenutno). Skinuo sam sa interneta njihov video spot (1080p HD) sa YouTube-a kao i MP3. Oni su trebali da budu prvi a ne Nemci. Slično se desilo 2006. sa grupom Hari Mata Hati. Imali su ubedljivo najbolju pesmu, a završili su na 3. mestu (prvi su bili Lordi).

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
U opšte ne vidim svrhu što šaljemo našu pesmu. Već dugo vremena ne biraju se dobre pesme već je sve politika... Ove godine čula sam par pesama ali da me sad pitate čije su, pojma nemam!

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa kopira se fazon izbora za Miss World...birate najrisomashniju zemlju kako bi imali bar za neshto da budu srecni i najbolji...Na svakih 5 godina se izabere razvijena drzhava jer im dosadno bude da pobedjuju siromashni pa malo poplate,chisto iz zabave...

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
prvobitno napisao kalimerčica
slaba pesma, ritam i pevljivost donekle, ali tekst katastrofa.

Najgori utisak je taj da prihod od sms poruka koje je slala cela srbija ide za izgradnju sigurne kuće u beogradu!!!!!

Pa dokle više sve i samo za beograd?
I odakle pravo rts-u da odluči da sve pare da samo beogradu?

Na sva usta galame javni servis je servis svih građana srbije. Izgleda da su građani srbije samo beograđani. Sramota!

Ps/
zato je i bilo tako malo glasova.

b r a v o !!!!

P o t p i s u j e m !!!

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa vi i dalje placajte pretplatu RTS-u ;)

PS sorry za spam

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
pa ni u proslosti nismo imali neke bas narocite predstavnike. ali ako vec moram da biram izmedju nemaca, finaca, madjara i slicnih onda biram SRBIJU bez razmisljanja

Natrag