Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Nije samo kandza, vec ona slika na 158. str. je upadljivo umetanje sublimiranih poruka koje samo masoni i satanisti prepoznaju. Knjiga je prepuna toga, kao i ostale njihove knjige iz prethodnih godina, tako da o slucajnosti ne moze ni biti reci.. Ko to radi?
Necu biti neiskren da tvrdim da to radi vodece telo J.S., posto imamo toga i u drugim crkvama.
Ali neko ocigledno podmece..
I onda prica Zaokreta da su se J.S. oslobodili masonstva, a svi mi ostali smo pagani, ajde molim te...
Evo jos neke slike:
(na ovoj slici iz 80-ih godina na haljini ove zene se vidi lik Zevsa)
Inace slika obiluje i drugim satanistickim simbolima..
Cini li vam se ovo slucajno?
Evo i drugih:
Paganska slika ovna:
Svevidece oko:
Sta dobijemo kada spojimo ove dve slike:
I najpoznatiji od svih ''sova'' za njih ''bog moloh'':
Jehovini svedoci ovo rade odavno, i ovo nije slucajno.
Ljudi su dugo istrazivali ovo pitanje i ja takodje, ovakve stvari nisu slucajne!..
Prosli put je i Malecki postavio sliku Isusa i ja na njoj lepo videh mrtvacku glavu na Isusovom boku, ali drugi su mislili da je to slucajnost. E pa nazalost nije, neko to radi namerno...
Necu biti neiskren da tvrdim da to radi vodece telo J.S., posto imamo toga i u drugim crkvama.
Ali neko ocigledno podmece..
I onda prica Zaokreta da su se J.S. oslobodili masonstva, a svi mi ostali smo pagani, ajde molim te...
Evo jos neke slike:
(na ovoj slici iz 80-ih godina na haljini ove zene se vidi lik Zevsa)
Inace slika obiluje i drugim satanistickim simbolima..
Cini li vam se ovo slucajno?
Evo i drugih:
Paganska slika ovna:
Svevidece oko:
Sta dobijemo kada spojimo ove dve slike:
I najpoznatiji od svih ''sova'' za njih ''bog moloh'':
Jehovini svedoci ovo rade odavno, i ovo nije slucajno.
Ljudi su dugo istrazivali ovo pitanje i ja takodje, ovakve stvari nisu slucajne!..
Prosli put je i Malecki postavio sliku Isusa i ja na njoj lepo videh mrtvacku glavu na Isusovom boku, ali drugi su mislili da je to slucajnost. E pa nazalost nije, neko to radi namerno...
Poslednja izmena: