Pravoslavno trojstvo

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Квота за данас? Колико "поена" добијете када постављате овако слике? Дневно, мислим. И колико вам треба на крају месеца?

Ко да ми не знамо да је масонерија свуда пустила пипке. Јаку ствар си показао сада, чудо једно.
Ма, то они копирају од твог пророка Расела, хоће да досегну његов масонски ниво и "просветљеност".

Pogledajte prilog 56166

Ja lepsu piramidu od ovog Russellovog groba ne videh nigde:)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pitao si me za piramide na spc objektima i ja sam ti to pokazao,pa ti kao pravoslavac vidi sta ces.
Piramida je bila simbol za mnoge religije,ali dok su je JS odbacili ,SPC ih i dalje ima i tu je poenta.
Zasto ih ne uklonite ?

E vidis poenta je ta da su vas osnovali ti isti masoni koji su se infiltrirali u nase crkve i rade iznutra.
Vas oni direktno osnivaju a nas podrivaju iznutra..
A to sto ti tvrdis da ste se vi ''recimo'' toga oslobodili nije istina.
Pa ti ne smes ni da pogledas u knjigu koju ti nudim da otvoris i tamo vidis, imas je kuci.
Zasto?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ima i krst pa sta nas briga?
Bitno je da je Rasel krenuo sa reformama i odbacivanjem bapskih bajki .

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Samo ti slusaj bajke Save i njegove mlitave bratije.
zasto se Isus prikazuje sa dugom kosom kao zena ili hipik?
zasto se Bog Otac prikazuje kao trojedan?
Kako su postali srpski sveci?
Kako je ispravno ljubiti krst i ikone,a ne biti idolopoklonik,
Kako treba verovati u trojstvo i govoriti da nisu mnogobosci
zasto se veruje u raj i pakao,itd
sve su to bajke po sistemu Ivice i Marice..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Meni se cini da ti verujes Ivici I Marici, tj. onim iz vodeceg tela i njihovim bajkama, vise nego Bibliji.
Zasto ne smes da otvoris svoju vlastitu knjigu i tamo vidis sta su nacrtali tvoji Svedoci, za koje ti kazes da su se oslobodili masonstva i paganizma jos od vremena Russella?
A oni 90-tih izdaju tu knjigu!

Kako mozes da se ponasas po sistemu ''napad je najbolja odbrana''?
Niko vas ne napada, vec pricamo na temelju biblije, ali ti nas napadas i osudjujes za navodni ''paganizam''(koji nam vasi masoni poturise) a vi ga imate i danas u redovima, cak i u mnogo gorem obliku?
A ti tvrdis da nije tako!?

Pa onda moramo i mi da odgovorimo, a veruj mi ja o takvim stvarima ne bi ni pricao, vec o bibliji...

Natrag