Ja nisam ni milioniti Bozji deo,ali izgleda mi da se ti pravis jednakim Bogom,jer tvoja filozofija nije u skladu sa onim sto pise u Bibliji.
Како ти на основу следећих стихова можеш да тврдиш да су Јехова и Исус једнаки?
Матеј 20
23 I reče im: Čašu dakle moju ispićete, i krstićete se krštenjem kojim se ja krstim; ali da sedete s desne strane meni i s leve, ne mogu ja dati, nego kome je ugotovio Otac moj.
Матеј 12:31,32
31 Zato vam kažem: svaki greh i hula oprostiće se ljudima; a na Duha Svetog hula neće se oprostiti ljudima.
32 I ako ko reče reč na Sina čovečijeg, oprostiće mu se; a koji reče reč na Duha Svetog, neće mu se oprostiti ni na ovom svetu ni na onom.
Da li u ovome stihu ispada da je isus nije jednak,cak je nizi od svetog duha?Kako to?
Pa Otac Jehova kome duh pripada veci je od svoga sina isusa.
Jovan 14:28
28 Čuste da vam ja kazah: idem i doći ću k vama. Kad biste imali ljubav k meni, onda biste se obradovali što rekoh: idem k Ocu; jer je Otac moj veći od mene.
Inace ,ako sve shvatis bukvalno ,ispasce da su i Isusovi ucenici JEDNO sa Ocem i sinom prema
Jovan 17:21
21 Da svi jedno budu, kao Ti, Oče, što si u meni i ja u Tebi; da i oni u nama jedno budu, da i svet veruje da si me Ti poslao.