Ja nisam napisao da Adventisti nemaju traktate.
Imaju ih, i o Hristovom dolsku, i o Suboti, i o zakonu, i Hristu kao spasitelju sveta, i o Bogu, i o swmislu zivota, i mnogim drugim temama.
Ti si tvrdio da Adventisti ne propovedaju jevandjelje, vec govore samo o Suboti, o pecatu..i slicno, i moj odgovor je bio demant na ovu tvoju tvrdnju.
Sto se tice tvoje osude da ja navodno lazem u svakom komentaru, pitanje je kako te savest ne ukori za ovakvo iznosenje neistina o nekome, a odgovor je taj - da ti uopste nemas savesti, jer ne bi ono sto ti kostantno cinis vec mesecima na forumu pripisivao drugima, i ujedno vredjao, bio drzak, ironican, zajedljiv, i ko zna sta jos.
Ja se po ko zna koji put ogradjujem o sve sto iznosis protiv mene, osudjujuci me za navodnu laz, a sam to cinis skoro u svakom komentaru, i protiv mene, i Adventista, ali i protiv drugih.
To je sramota za coveka koji sebe naziva Hristovim imenom, a ujedno blati i Hrista, i sebe samoga, i svoju veru, i naciju, jer se ovako ponasa, i iznosi ovakve neistine, a drgima ih pripisuje.
Reci biblije su ti vise puta upucene: "Lažan svedok neće ostati bez kara, i ko govori laž, neće uteci"
Ja se molim da te ne stigne ova Bozja kletva, vec da ti bude milostiv, ali i da te urazumi..
Pozdrav!