Pravoslavlje

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne ovo je opsesija, što ti zagovoraš. I to se odnosi samo na crkvu a ne na svet. Mi to u crkvi treba da ispravljamo neuredne vernike a ne na ulicama one koji nisu deo crkve.

Mt 10,27: "Što vam govorim u tami, recite na svjetlu; i što na uho čujete, propovijedajte na krovovima."

Opet se sam razotkrivaš i pokazuješ lažovom, koji ovako jasnu Božju riječ - "propovijedajte na krovovima." - pod noge u kaljužu bacaš i pokušavaš je od ljudi sakriti. Naravno, tebi nije u interesu da se ljudi spase, ti im kao ovdje pederima pomažeš da u paklu završe, a kako je Božja riječ spasonosna ti je od njih kriješ. Stotinu puta si ovdje ponovio, parafraziram - Pederi, izićite na ulice i na ulicama javno prakticirajte svoj pederluk, to je vaše 'ljudsko pravo'". Za razliku od vas, "đavlijih ribara ljudskih duša", mi kršćani 'mantramo' ovako:

1 Sol 5,14: Potičemo vas, braćo: opominjite neuredne, sokolite malodušne, podržavajte slabe, budite velikodušni prema svima!

1 Kor 6,9: Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici,

To smo već govorili ne vraćam se više na to.

Zato ću se ja vratiti i ponoviti. Ti si izuzetno zao čovjek, sotonin sluga, i zbog toga sokoliš ljude da čine ono što će ih otjerati u pakao. Bog je sodomlije spalio, nije im, kao ti, rekao kako je to njihovo ljudsko pravo. Samo đavao grijeh naziva ljudskim pravom, i pod tom etiketom "raspačava" ga ljudima i tako ih šalje u vječni pakao.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zovi je kako želiš, poenta je da je u pitajnu unutrašnji poticaj jer odrastaju i žive sa heteroseksualcima a ne homoseksualcima. Nisu to "naučili" već imaju "potrebu" za time.

Covece, da li ti bar malo razmisljas?

Osoba koja ima SKLONOST ka karcinomu, dijabetesu i sl. SE NE RADJA BOLESNA! Ona samo ima PREDISPOZICIJE da razvije tu bolest, ako se ne pridrzava saveta lekara!

Isto je sa GEJ osobama. One imaju izrazenije SKLONOSTI, imaju te PREDISPOZICIJE ali to NE ZNACI DA SE RADJAJU GEJ!

Da bi postale GEJ, moraju da se dogode okolnosti koje ce do toga dovesti! Zato medicina kaze da se GEJ POSTAJE!

Izuzetno u 0,01% slucajeva se covek radja kao GEJ. To je medicinski problem.. Samo ove osobe sa medicinskim problemom, ne mogu da se promene!

Ostalo se resava prevencijom, dakle izbegavanjem takvog uticaja i drustva! To je kao kad izbegavas greh. Zato i jeste opasno populizovanje ove devijacije!

Nisu to "naučili" već imaju "potrebu" za time.

Medicina kaze da se to uci, da okolina utice! Vec sam objasnio na koji nacin!

Onaj koji ima SKLONOSTI kod njega se to razvije uticajem sredine - ON NAUCI, a onaj KOJEM JE TO URODJENO, on ima fizicki problem.

I Pavle kaze da se to uci, citirao sam pa ignorises! Sta je sa biblijom, sada ti ni ona nije dovoljna?

Uzas kakav si ti tvrdoglav covek!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Covece, da li ti bar malo razmisljas?

Osoba koja ima SKLONOST ka karcinomu, dijabetesu i sl. SE NE RADJA BOLESNA! Ona samo ima PREDISPOZICIJE da razvije tu bolest, ako se ne pridrzava saveta lekara!

Isto je sa GEJ osobama. One imaju izrazenije SKLONOSTI, imaju te PREDISPOZICIJE ali to NE ZNACI DA SE RADJAJU GEJ!

Da bi postale GEJ, moraju da se dogode okolnosti koje ce do toga dovesti! Zato medicina kaze da se GEJ POSTAJE!

Izuzetno u 0,01% slucajeva se covek radja kao GEJ. To je medicinski problem.. Samo ove osobe sa medicinskim problemom, ne mogu da se promene!

Ostalo se resava prevencijom, dakle izbegavanjem takvog uticaja i drustva! To je kao kad izbegavas greh. Zato i jeste opasno populizovanje ove devijacije!

Medicina kaze da se to uci, da okolina utice! Vec sam objasnio na koji nacin!

Onaj koji ima SKLONOSTI kod njega se to razvije uticajem sredine - ON NAUCI, a onaj KOJEM JE TO URODJENO, on ima fizicki problem.

I Pavle kaze da se to uci, citirao sam pa ignorises! Sta je sa biblijom, sada ti ni ona nije dovoljna?

Uzas kakav si ti tvrdoglav covek!

Mire, kako ne shvaćaš da je Jovan izuzetno zao čovjek? Osim što sve čini da druge unesreći, u pakao pošalje, on ti ovdje zna da mene i tebe maltretira i u tome izuzetno uživa. Shvati da je riječ o čovjeku koji je Krista Boga odbacio, a takav onda padne u naručje đavlu. Kad ovo shvatiš i prihvatiš bit će ti potpuno jasno sve ovo što Jovan piše. A, vjeruj mi, i ti sam ćeš se bolje osjećati, jer ćeš shvatiti da je besmisleno zlu čovjeku i slijepcu boje pokazivati.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nećeš Mire, da se suočiš sa prostom činjenicom da je neko gej zbog unutrašnje sklonosti bez uticaja sa strane. Kao što rekoh oni odrastaju sa heteroeksualcima pa opet izabiraju to.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nećeš Mire, da se suočiš sa prostom činjenicom da je neko gej zbog unutrašnje sklonosti bez uticaja sa strane.

Ne, ja sam lepo rekao da postoje osobe koje se RADJAJU GEJ, a one nisu spolja potaknute! To je medicinski problem. On se tako i resava!

Ali postoje i osobe sa PREDISPOZICIJAMA (SKLONE) koje GEJ POSTAJU UTICAJEM OKOLINE!

Ovo je cista medicina!

Kao što rekoh oni odrastaju sa heteroeksualcima pa opet izabiraju to

Rekao sam da postoje osobe sa medicinskim problemom. To su oni sto zive sa heteroseksulacima pa postanu GEJ! Ali takvih je najvise 1% celokupne populacije! To i medicina potvrdjuje!

Ostali POSTAJU GEJ UTICAJEM OKOLINE! I njih je mnogo vise - 20% populacije trenutno!

Zasto si tvrdoglav i zasto se pravis lud? Zasto ignorises medicinu i biblijske citate? Naveo sam i apostola Pavla koji sam potvrdjuje DA ONI POSTAJU GEJ zbog uticaja, ne radjaju se takvi!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Osim što sve čini da druge unesreći, u pakao pošalje, on ti ovdje zna da mene i tebe maltretira i u tome izuzetno uživa.

Upravo ta prica, kako se GEJ RADJA, salje ljude u pakao. Jer onaj koji smatra da se tako rodio i da ima medicinski problem, nece nista preduzeti da to ispravi! Smatra to normalnim, jer drustvo to pretvara u normalno! Vidimo gore i Jovan.

Da se takav rodis, to se desava u 1% slucajeva. Vrlo je retko i medicina to potvrdjuje. A ostatak populacije POSTAJU GEJ UTICAJEM OKOLINE. Jer covek se radja sa "palom prirodom" koja ga vuce i mami, i ka pederluku..

Zato je prevencija bitna, da ne dovedes sebe u takvu situaciju! A Jovan se prevenciji PROTIVI!

On podrzava da se deca kroz knjige u obdanistu uce pederluku, putem crtanih filmova, video igrica, setanjem golih muskaraca i zena po ulici, edukacijom na svaki moguci nacin.

Ne mozes podrzati drustvenu devijaciju i razvoj bolesti - greha, ako si Hriscanin! A on to ovom pricom radi!

Shvati da je riječ o čovjeku koji je Krista Boga odbacio, a takav onda padne u naručje đavlu. Kad ovo shvatiš i prihvatiš bit će ti potpuno jasno sve ovo što Jovan piše. A, vjeruj mi, i ti sam ćeš se bolje osjećati

Ne mogu to da poverujem u vezi njega. Ali nacin na koji pise i stavovi koje plasira svo vreme, nisu Hriscanski. To su stavovi satanista, "nova normalnost" koju oni zele da poguraju, pa i ovo da je BITI GEJ SASVIM NORMALNO!

Vec su i pedofiliju u obdanistima poceli deci da predstavljaju kao nesto sto nije toliko opasno! Uveli su ilustrovane knjige. Uce ih da ne vicu ako ih pedofil susretne, da mogu povrediti njegova osecanja ako mu kazu da je pedofil. Savetuju ih da se ne suprotstavljaju i da budu mirna, da obicno takve cike nemaju zle namere, mozda bi samo da se s njima "poigraju".. Fakticki uce decu da ne reaguju i da dozvole pedofilu da se "sa njima poigra"..

Verovao ti ili ne ovo je u knjigma za predskolsku decu! Sto je jos strasnije od LGBT agende!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne mogu to da poverujem u vezi njega. Ali nacin na koji pise i stavovi koje plasira svo vreme, nisu Hriscanski. To su stavovi satanista, "nova normalnost" koju oni zele da poguraju, pa i ovo da je BITI GEJ SASVIM NORMALNO!

Naravno da nisu kršćanski. Jovanu Isus nije Bog, a za takve sveti Ivan tvrdi da su antikristi. Zato se ne čudi baš ničemu što ćeš čuti od njega. Ono što ovdje čini zaista je strašno, sokoleći ih kako su to njihova "ljudska prava", jednoj skupini ljudi pomaže da završe u paklu. Božje riječi kod njega izazivaju ljutnju i bijes, ali ja ću ih opet ovdje navesti:

1 Sol 5,14: Potičemo vas, braćo: opominjite neuredne, sokolite malodušne, podržavajte slabe, budite velikodušni prema svima!

1 Kor 6,9: Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici,

Natrag