- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ne ovo je opsesija, što ti zagovoraš. I to se odnosi samo na crkvu a ne na svet. Mi to u crkvi treba da ispravljamo neuredne vernike a ne na ulicama one koji nisu deo crkve.
Mt 10,27: "Što vam govorim u tami, recite na svjetlu; i što na uho čujete, propovijedajte na krovovima."
Opet se sam razotkrivaš i pokazuješ lažovom, koji ovako jasnu Božju riječ - "propovijedajte na krovovima." - pod noge u kaljužu bacaš i pokušavaš je od ljudi sakriti. Naravno, tebi nije u interesu da se ljudi spase, ti im kao ovdje pederima pomažeš da u paklu završe, a kako je Božja riječ spasonosna ti je od njih kriješ. Stotinu puta si ovdje ponovio, parafraziram - Pederi, izićite na ulice i na ulicama javno prakticirajte svoj pederluk, to je vaše 'ljudsko pravo'". Za razliku od vas, "đavlijih ribara ljudskih duša", mi kršćani 'mantramo' ovako:
1 Sol 5,14: Potičemo vas, braćo: opominjite neuredne, sokolite malodušne, podržavajte slabe, budite velikodušni prema svima!
1 Kor 6,9: Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici,
To smo već govorili ne vraćam se više na to.
Zato ću se ja vratiti i ponoviti. Ti si izuzetno zao čovjek, sotonin sluga, i zbog toga sokoliš ljude da čine ono što će ih otjerati u pakao. Bog je sodomlije spalio, nije im, kao ti, rekao kako je to njihovo ljudsko pravo. Samo đavao grijeh naziva ljudskim pravom, i pod tom etiketom "raspačava" ga ljudima i tako ih šalje u vječni pakao.