Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti ces da mi kazes da nemam pojma, dokazi desetak u Novom Zavetu..Dokaz da nemaš pojma šta je desetak, nije desetak za pomoć nego za službu u SZ hrama, a sada propovednicima.
Ti ces da mi kazes da nemam pojma, dokazi desetak u Novom Zavetu..
Zanimljivo, u septuaginti je drugacija nego u danasnjim biblijama? U cemu je stvarno razlika?Knjiga Biblije koja im je najizlizanija od "čitanja" je originalna samo u Septuaginti i Vulgati, ono što oni "čitaju" i "tumače" je pseudo Daniel (Majoretski tekst nastao sakupljanjem apokrifa, vekovima nakon Danelovog života, uz to naopako preveden)
Zanimljivo, u septuaginti je drugacija nego u danasnjim biblijama? U cemu je stvarno razlika?
Zašto izmišljaš, kad je upravo obrnuto? Vidi:
Mt 28,19: Pođite dakle i učinite mojim učenicima sve narode krsteći ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga i učeći ih čuvati sve što sam vam zapovjedio!" "I evo, ja sam s vama u sve dane - do svršetka svijeta."
Dakle, Isus svojim apostolima nije rekao da pišu knjige i da ih raznose ljudima, nego im reče: Krstite ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga i učite ih čuvati sve što sam vam zapovjedio.
P.S. Koliko je ono poslanica i evanđelja Isus napisao?