Pravoslavlje

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nije sustina svedocenja istine onima koji su u neznanju "naruziti, omalovaziti, diskreditovati, uvrediti... itd"

Tako je radio jedan covek, koji je stalno imao obicaj da kritikuje druge "vi ste ovakvi, vi ste onakvi, popovi nose crne haljine, ovi rade ovo, oni ono..itd" ili recima "ja bih njemu skresao u lice" i slicnim.

Sustina svedocenja istine je ljubav, gde covek sa paznjom treba da pristupa ljudima, sa bratskim zalaganjem za njihovo spasenje, jer kada ljudi budu privuceni lepotom takvog duha ljubavi, tada ce se njihovo srce otvoriti i za rec Bozju.

Sasuti ljudima u lice njihove pogreske i pogresna verovanja, posebno na jedan bahati svetovni nacin, moze da ima kontraefekte na ljude, i da ih odvuce od istine, ili bilo kakve zelje za istinom, pa cak ako su ateisti, da ih ucvrsti u stavu da je vera nesto destruktivno.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nije sustina svedocenja istine onima koji su u neznanju "naruziti, omalovaziti, diskreditovati, uvrediti... itd"

nego u golovima svecenje tj. preko golova.

Tako je radio jedan covek, koji je stalno imao obicaj da kritikuje druge "vi ste ovakvi, vi ste golovee dati onakvi, popovi nose crne haljine, ovi rade ovo, oni ono..itd" ili recima "ja bih njemu skresao u lice" i slicnim.

gore je dati golove.

Sustina svedocenja istine je ljubav, gde covek sa paznjom treba da pristupa ljudima, sa bratskim zalaganjem za njihovo spasenje, jer kada ljudi budu privuceni lepotom takvog duha ljubavi, tada ce se njihovo srce otvoriti i za rec Bozju.

sto lazes nije nego golovi su sustina.

Sasuti ljudima u lice njihove pogreske i pogresna verovanja, posebno na jedan bahati svetovni nacin, moze da ima kontraefekte na ljude, i da ih odvuce od istine, ili bilo kakve zelje za istinom, pa cak ako su ateisti, da ih ucvrsti u stavu da je vera nesto destruktivno.

sasuti sa penala proročanstva. :roll::beee::roll::beee:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti si toliko otisao daleko, da tebi ni sam Bog ne moze pomoci, a kamoli da ti se bilo sta objasnjava i odgovara.
Najbitnije je da se ti dobro zabavljas.
Adventista saljivdjija i zabavljac, a takvi su i najgori zbog kojih crkva i tavori u grehuu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tako je moj dobri Tripo.
Samo uzivaj ti meni u zabavnom zivotu.
Kao sto kaze i jedan brat u delu "ja se molim i za nevernike, da bar ako ne veruju u Boga, imaju srecu u ovom zivotu"

Pa i ja tebi zelim sve nabolje.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tako je moj dobri Tripo.
Samo uzivaj ti meni u zabavnom zivotu.
Kao sto kaze i jedan brat u delu "ja se molim i za nevernike, da bar ako ne veruju u Boga, imaju srecu u ovom zivotu"

molis se da ti se da vizija preko golova.

TUČA MEŠTANA ZBOG BADNJAKA Svađa počela u šumi, pa eskalirala ispred prodavnice u selu kraj Leskovca
Blic

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Interesantan video. Pa istina ja da su papisti poslali obučene mlade ljude iz Pariza da stvore vještačku tvorevinu Rumuniju. Sada mi je jasnije zato rumuni slave Božič 25. 12

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Vladika Grigorije ulazi u politiku u Srbiji. Sta očekivati od kurvine sestre

Natrag