- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Tako je, na tvoje potrebe nemam nikakav odgovor..
Problem je što on sam nema odgovore na svoje potrebe... a takvom ne može pomoći ni Bog (jer takav kakav je Boga i ne traži)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije sustina svedocenja istine onima koji su u neznanju "naruziti, omalovaziti, diskreditovati, uvrediti... itd"
Tako je radio jedan covek, koji je stalno imao obicaj da kritikuje druge "vi ste ovakvi, vi ste golovee dati onakvi, popovi nose crne haljine, ovi rade ovo, oni ono..itd" ili recima "ja bih njemu skresao u lice" i slicnim.
Sustina svedocenja istine je ljubav, gde covek sa paznjom treba da pristupa ljudima, sa bratskim zalaganjem za njihovo spasenje, jer kada ljudi budu privuceni lepotom takvog duha ljubavi, tada ce se njihovo srce otvoriti i za rec Bozju.
Sasuti ljudima u lice njihove pogreske i pogresna verovanja, posebno na jedan bahati svetovni nacin, moze da ima kontraefekte na ljude, i da ih odvuce od istine, ili bilo kakve zelje za istinom, pa cak ako su ateisti, da ih ucvrsti u stavu da je vera nesto destruktivno.
Ti si toliko otisao daleko, da tebi ni sam Bog ne moze pomoci, a kamoli da ti se bilo sta objasnjava i odgovara.
Najbitnije je da se ti dobro zabavljas.
Adventista saljivdjija i zabavljac, a takvi su i najgori zbog kojih crkva i tavori u grehuu.
Tako je moj dobri Tripo.
Samo uzivaj ti meni u zabavnom zivotu.
Kao sto kaze i jedan brat u delu "ja se molim i za nevernike, da bar ako ne veruju u Boga, imaju srecu u ovom zivotu"