Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To nije pretnja, vec posledica negiranja pisma.
aodikeja, pa zašto to radiš? Nikome ne možeš prijetiti vječnim prokletstvom.
Upravo tako. Ja Pisma negirao nisam.Darth Shone nije negirao Pisma, dapače, a ti se gnjeviš na njega jer ne znaš kako bi mu odgovorio.
Isus tako nije radio.
Ne, to su tvoje neukroćene strasti. Još si veeeliki početnik u duhovnom životu. Svi duhovni pisci katolički ili pravoslavni, svejedno, reći će ti isto: onaj kojeg obuzima bijes i ljutnja kad, tobože, netko vrijeđa Boga, nije mu stalo do Boga, već do njega samog. Tvoj ego je povrijeđen. Darth Shone nije negirao Pisma, dapače, a ti se gnjeviš na njega jer ne znaš kako bi mu odgovorio.
Isus tako nije radio.
Svi duhovni pisci katolički ili pravoslavni, svejedno, reći će ti isto: onaj kojeg obuzima bijes i ljutnja kad, tobože, netko vrijeđa Boga, nije mu stalo do Boga, već do njega samog.
Antonija će ti, nadam se, odgovoriti, kad dođe.Antonija.
Naravno, pa što ti onda dolaziš pred vrata drugih i prihetiš im vječnim prokletstvom?Svako cisti ispred svoje kuce.
A vas je sotona obuzeo da se bavite drugima.
Ja se ogradjujem o sve sto mi zlonamerno pripisujes.
Kontradiktorna si jer Hristos nije radio to sto vi radite.
Vi ce te na sudu Bozjem kada Bog bude pozvao sve ljude na licnu odgovornost - tada skretati temu sa sebe na Adventiste, i tamo vrsiti kampanju protiv njih.
Sve uzalud pisete, jer vam vam je posao demonski.
Meni je savest mirna jer meni su Bog i njegova rec sve.
Koliko lazi si mi pripisala.
Kako se ne postidis?