Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo je bolest sto ti pises. Trebas lekara!
Da smo u tv duelu ne bi se ovako mogao izvlaciti i manipulisati.
Ti ces nama da pricas o srbiji i srbima a zivis u CG. Nemas pojma s pojmom!
Nego si ti indoktriniran i ispranog uma.
Zato si ti otisao u sektu, jer ne koristis ni onaj 1% uma sto ti je ostalo.
Sva desavanja na prostorima bivse Sfrj su podstakle i finansirale te vase demokrate koje su pobile i indijance, a danas kolonizuju i namecu silom svoje "vrednosti" (demokratiju), koje su satanisticke vrednosti...
pobile i indijance,
Sad mi pricas kako nista Bolji nisu Srbi i nista nije bolji Sadam Husein, i da je on pobio kurde i siite.
Pa on je mala maca u odnosu na ove vase "nazovimo ih" protestantske demokrate koji su pobili indijance!
I ti nama sad pricas o "vrednostima" i "demokratiji" koju ovakvi "nasilnici" donose???
Idi ponovo u skolu, nisi savladao ni osnovno gradivo!
Kakav je to arg. gdje ja živim. Pa CG je najbolji primjer raspada PC i MKD.
Naravno da imaš potrebu da popljuješ sagovornika, dakle dokazao sam da si glumio finoću.
Ma da krivi drugi, već viđeno odmah na početku pada u grijeh. Adam optužuje Evu, a Eva zmiju.
Indijanci bi svejedno nestali sami, bili su ogrezli u zlu, prizivali demone i svoju djecu žrtvovali.
Bog ih je kaznio i istrijebio.
Po čemu je Sadam bolji od Buša.
Mala maca pobila na stotine hiljada plinom.
A Indijanci žrtvovali svoje ljude.
Malo prouči istoriju Indijanaca i u SAD u Meksiku i Gvatemali i u Juž. Americi.
Mire ne smije ovo ni da pogleda, čim dođem na forum on pobjegne.
Зашто православни народи имају вишу стопу убистава, развода бракова, абортуса, корупције, употребе дувана..
Ovde se ne radi o tome ko je kriv, naravno da smo gresni, ali tvoji zapadnjaci su zlo zla! Jos gori!!!
To znaci da ne mozes ovde nama da pricas o situaciji u srbiji, pricaj o situaciji u CG.
A to je evandjelje koje su im protestanti i doneli, pobili ih puskom!!!
Pa ni po cemu!
Bas to dokazuje DA NISTE NISTA BOLJI!
A vasa velika maca pobila MILIONE INDIJANACA , a nasa mala maca SAMO HILJADE!
I ko je tu gori ?
Pa sta ako su zrtvovali decu!?
To vas ne opravdava sto ste ih pobili, a nas kao optuzujete sto smo pobili bogumile.
Licemer si!
Vidimo, da ste radili isto za sta optuzujete i nas, i jos gore od toga, a licemerno tvrdite da ste bolji, a mi smo kao najgori!
Obicni ste kauboji!
Mire je odgovorio,
Tih pripremljenih gluposti me mani. Vec si se napisao.. A takodje i pristrasnih analiza, u kojima protestanti "sami sebe hvale kako su bolji od ostalih".