A kakve veze ima pitanje sa temom?
I što pitaš kada znaš odg. Nije uvreda nekome reći da je na formalnom nivou razm. uvreda je kada neko nkoga želi poniziti, a nije ako mu se želi ukazati da manu pa da je popravi.
Ali šta ti znaš o motivima.
To je uvreda, kao i reci nekom da mu je shvatanje ko u deteta od 3-5 godina.
E pa ako nije uvreda s tvoje strane, a sta se onda vredjas kad ti drugi kaze to isto?
Motivi nemaju veze s tim, nego tvoj odnos prema ljudima i podignut nos, odnosno ponos.
Ti mislis da si mnogo pametan, da razumes tudje motive i srce, da si neki psiholog. A pojma nemas, i to te izjeda.
Ja nisam ponosan, i to sam vec dokazao na forumu! A to je dokaz da ti ne znas proceniti osobu!
Nisam se ni uvredio, niti mene moze uvrediti covek, jel ljudsko misljenje mene uopste ne interesuje kao sto tebe interesuje, jel ti je stalo sta drugi misle o tebi, pa se zato osecas iskompleksiran.
Ti prosto patis da budes "profesor" ucitelj i najpametniji..
Izvini sto cu te obavestiti da ti pametan nisi, ni prirodno, a ne poznajes dovoljno teologiju, istoriju i filozofiju, ne poznajes dovoljno ni psihologiju niti ljude!
A da ne bude da ja ovde sad sebe hvalim kako ja znam to, ili da imam ponos, mnogo pametniji od mene su Jovan, Adrijan, Neslim itd..
Ja uvek velicam druge iznad sebe i ukazujem drugima vecu cast, to je odlika mudrih i poniznih ljudi, jel znam da ja nemam kvalitete i znanja iz oblasti kojima oni barataju, i zato ja njih izuzetno cenim i postujem.
Ali tebe ne!
Ti mudar nisi, niti si ponizan!
Profesore!