Evo sada ste svi svedoci kako onaj koji se nada pukom jedinstvu odgovara na moj prethodni post.
Pre svega ja nikaga nisam osudo niti nazvao krivcem, ono sto sam izneo prvo sam sebi izneo pa onda svima vama.
A Darth, ni nezna sta je duhovnost, on nastacvlja sa uvredama, klevetama i ponizavenjem sagovolrniak, a time sam sebe ponizava.
Evo kako Darth misli da sagradi jedinstvo i odbrani hriscanstvo:
Jedan napada, pljuje i prozelitira u korist lažnog Hrišćanstva, drugi fantazira o samoubistvu, sve lukavo pozivajući na "jedinstvo" u Sola Scripturalizmu ukrašenom tumačenjima Ellen Gould White.[/QUOTE]
Mislim da je ovaj odgovor na moj post velika SRAMOTA I OLICENJE BOLESTI U KOJOJ SE NALAZE HRISCANI.
Evanđelje se lukavo koristi da nam oslabi odbranu od islama, vera koja nudi nadu, pretvara se sa jedne strane u hipi pokret u kome je sve dozvoljeno jer navodno smo svi deca božija, a sa druge strane ogađuje se ljudima pozivanjem na iskrivljena pravila i zakone. Dok se jedni bez ikakvog prava pozivaju na to da su hrišćani, pravi hrišćani padaju kao žrtve omiljene ideologije i kulta modernog sveta.[/QUOTE]
Darth, vrati se gore i procitaj moj post pa odgovori sam sebi u cemu se nalazi tvoj kult sveta?
Dok se ovde na forumu o religiji trabunja o subotama i tumačenjima biblije, na čemu insisitiraju sledbenici žene udarene u glavu, paganizam se vraća kao odgovor na ljudsku potrebu za duhovnim. A za sve to EGWisti, jer to im ime pristaje, i dalje sebe nazivaju Hrišćanima [/QUOTE]
Ovaj svestenik bajni izrugava se sa Bozijom zapovesti i ismejava sve one koji ne prihvataju njegovu jeres.
Solo Scriptura, neo judaizma, nije od BOGA, nego od Sotone.[/QUOTE]
Na ovakvim glupiom izjavama covek da zastane i zaplace. Darth ovim misli da priprema hriscanstvo za odbranu od Islama.
Ne Darth, ti si im najbolji pomocnik, samo tako nastavi i propast je sigurna.
Svaka ideologija koja odbacuje Krst, je lažna, sotonska, a biblija na koju se navodno poziva nije reč Boga, nego "boga" ovog sveta.[/QUOTE]
Ovo je za neverovati. Darth, kao svetenik, javno huli na Bibliju i njenog Autora Boga.