Poziv članovima foruma na zajedničko udruživanje u molitvi

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Mire, pričaš koještarije, jer ja ovde ništa drugo i ne iznosim osim reči Božje, i nauku o spasenju u Isusu Hristu, i ne pozivam nikoga da se pridruži mojoj crkvi.

Ja tvrdim suprotno, da ti - ili bolje reći vi, iznosite svoja mišljenja koja nemaju veze sa pismom, a kada neko iznese učenje pisma, on navodno iznosi učenje sekte, jer nije Pravoslavan ili Rimokatolik, ili po vašem modelu.

Ti ne možeš naravno naći ni jednu zamerku učenjima koja sam izneo u celosti, jer su ona potpuno utemeljena na pismu.

To im je izgovor da bi ostali u lažima svojih crkvi. Jer su njihove crkve performans religije.

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Interesantno je primetiti da ćerke majke kurve iz Otkrivenja 17. glave nemaju problem da se udruže i da se zajednički mole sa svima, pa i sa samom majkom kurvom (Vavilonom velikim).

https:// youtu.be/QA0GYcmdUK8?t=33m37s

Ali i te kako imaju problem da se zajednički mole sa...

Rev 12:17 Aždaja se razgnevi na ženu pa ode i povede rat protiv ostalih njenih potomaka - onih koji se drže Božijih zapovesti i imaju Isusovo svedočanstvo

... vernim ljudima koji drže zapovesti Božje i imaju Isusovo svedočanstvo.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Au brate...Valter Fajt:"Od Krita do Malte" u 5 delova:). Ovo ko čuje oči otvara....Čovek jednostavno iznosi neverovatnu istinu. Svakome od srca i duše preporučujem svih 5 delova da pogledaju. Ali jedan po jedan i da zapisuju u svesku bitne podatke. Jednostavno ova a i druga njegova predavanja ostavljaju bez daha. Bog mu daje mudrost i hvala Gospodu za ovog čoveka. Još jednom, najtoplije preporučujem, koje god da ste veroispovesti, molim vas poslušajte ovaj serijal "Od Krita do Malte", neće vas ostaviti ravnodušnim to je sigurno.

Amin.

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Hvala brate na ovim rečima.

Zapravo postavio sam link ka 33m37s u kojem se vidi poziv pape ka ujedinjenju svih religija, što se i dogodilo sa većinom religija 2014. godine kako se vidi u linku...

(ovo je bio link koji sam postavio)

Ali sam prevideo da ovaj forum automatski prepravlja link i postavlja ga od početka...

Da nisi napisao svoju reakciju ne bih primetio ovu grešku.

Hvala još jednom.

Evo tih predavanja koja si tako lepo preporučio...

Od Krita do Malte

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Ako neko ima neku sumnju u pobude predavača, molim Vas pogledajte njegovo životno iskustvo obraćenja od evolucioniste do kreacioniste.

Od evolucionista do kreacionista, iskustvo obraćenja Waltera Veitha

(pritisnite CC da biste uključili titl)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Hvala brate na ovim rečima.

Zapravo postavio sam link ka 33m37s u kojem se vidi poziv pape ka ujedinjenju svih religija, što se i dogodilo sa većinom religija 2014. godine kako se vidi u linku...

(ovo je bio link koji sam postavio)

Ali sam prevideo da ovaj forum automatski prepravlja link i postavlja ga od početka...

Super, Suprer!

Da nisi napisao svoju reakciju ne bih primetio ovu grešku.

Hvala još jednom.

Evo tih predavanja koja si tako lepo preporučio...

Od Krita do Malte

Drago mi je:). Hvala Bogu.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To im je izgovor da bi ostali u lažima svojih crkvi. Jer su njihove crkve performans religije.

E moj brate, ti se tamo izgovaras u vezi sa subotom, a meni kazes da ja trazim izgovore i da je moja crkva performans..
Ja da sam na tvom mestu, lepo bi seo i proverio svo ucenje adventizma detaljno, bez predubedjenja...
Stavio bi na stranu sve cime su mi drugi solili pamet i sam uz molitvu i post citao Bibliju redom..
Meni pripadnost odredjenoj crkvi nije bitna, vec pripadnost Hristu..

Nije mi cilj i nikada nije bio neciju veru dovoditi u pitanje ili pobediti u raspravi, vec podstaknuti coveka na licno proucavanje i preispitivanje..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Eto postaće svetac još za života

Svi su oni preko mere uvereni, to se zove ''fundamentalizam'' i ''indoktrinacija''.
To su ''usadjene ideje'' i ispiranje mozga. To nije prava vera, vec nametnuta spolja, zato i nema rodova.
''Budala veruje sve sto cuje, a pametan pazi na svoje korake'' kaze Biblija, ali ne i oni, jer su im ''mozak isprali''.
Retki su adventisti pravi vernici, koji ce sesti sa tobom i lepo ispitati stvari, dozvoljavajuci mogucnost da oni nisu u pravu a da ti jesi.. Dozvoljavajuci Hristu da ih vodi..

Samo Bog sve zna, i samo on moze tvrditi JA SAM, ali oni se ovde postavljaju namesto Boga, tvrdeci da ''sve znaju'' i ''njihova rec je poslednja''(odnosno njihove crkve). A Bog ne rece tako, on lepo rece: ''Kome je malo dano, malo ce se od njega traziti, a kome je mnogo dano mnogo ce se od njega traziti'' - sto znaci NE ZNAJU SVI SVE I NE MOZE SE POSTAVLJATI APSOLUTIZAM U ZNANJU > KAO DA SI TI ONAJ KOJI SVE ZNAS!

Laodikeja se ovde sam uzdigao kao prorok, a i drugi su se uzdigli...

Mire Mire nikada od tebe Adv , kako li samo možeš takav biti??

Ne znaju oni da sam ja godinama redovno isao u crkvu, gotovo sam bio adventista...

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
E moj brate, ti se tamo izgovaras u vezi sa subotom, a meni kazes da ja trazim izgovore i da je moja crkva performans..

Da tražiš istinu prihvatio bi je. I jeste performans religija.

Ja da sam na tvom mestu, lepo bi seo i proverio svo ucenje adventizma detaljno, bez predubedjenja...

Pa ja sam to već uradio i za HAC I PC. I odlučio da budem advent.

Stavio bi na stranu sve cime su mi drugi solili pamet i sam uz molitvu i post citao Bibliju redom..

I to sam radio.

Meni pripadnost odredjenoj crkvi nije bitna, vec pripadnost Hristu..

Jeste i to bitno, ne presudno, ali veoma bitno, jer PC ne ukorava nikoga za grijeh ili vrlo malo.

Nije mi cilj i nikada nije bio neciju veru dovoditi u pitanje ili pobediti u raspravi, vec podstaknuti coveka na licno proucavanje i preispitivanje..

Što bi to bio loš cilj i ti ja mislimo da smo upravu. Zašto ne bi to bio cilj?

Natrag