Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Što se tiče Taramane, ja sam lično dan - dva pre nego što je Taramana isključen, nameravao da se privatnom porukom obratim uredništvu foruma, da se ponovo uključi u diskusije, i na neki način sredi postojeću situaciju ( ne i da nekoga isključi ), i čudo je da je to uredništvo uradilo odmah nakon toga.
Ja za njegovo isključenje nisam odgovoran, niti se tome radujem, prosto rečeno - ravnodušan sam, jer svako treba da razmišlja o svojim postupcima, a tuđim da se bavi samo u slučaju očuvanja integriteta istine, što je moj isključivi cilj.
što je moj isključivi cilj.
Ova tema je zaista dobra, ako se ovde obratimo Hristu, na nacin koji sam gore i izlozio.
Ali buduci da onaj koji je temu otvorio, nije to u stanju, i buduci da je i sam fundamentalista, kojem je jedini cilj promocija crkve i njena odbrana, nema od toga apsolutno nista..
Sve je to malo čudno , mi ovde opće nismo imali urednika , dabi pratijo naše rasprave ,i ovaj se pojavijo kao grom iz vedra neba ,i ni više ni manje isključi neke članove bez obrazloženja . Devedeset posto da i dalje neprati što pišemo .
Ja ipak smatram da trebamo imati urednika..
A kada bi nekog birao, rekao sam, to bi bio: PoelBuster ili Antonija. Jel niko drugi nije nepristrasan.
Nelsim - to je u stvari Taramana, odnosno - njegov drugi nalog, a to se dalo saznati zato što se on sam razotkrio u jednom, ili čak više komentara.
Ljepo i jase pridržujem tvojim željamaJa lično pozivam sve ove da se ponovo uključe.