- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
poštovani kolega u Svetom Pismu imamo dokaze da je Zakon trajan kao i subota, neznam zašto zatvaraš oči pred istinom
Koliko si ih ti kamenovao koji su radili kakav posao u subotu? Ili možda nisi nikoga, kršiš Božju zapovijed?
znaš da je Pavao učio kako je Bog "Svevišnji" - JEHOVA
Doista, taj Melkisedek, kralj šalemski, svećenik Boga Svevišnjega što je izašao u susret Abrahamu koji se vraćao s poraza kraljeva i blagoslovio ga,..
(Poslanica Hebrejima 7:1)
Pitao sam te kako je sveti Pavao Boga zvao i kako mu je ime zapisao. Ti bi, izgleda, rađe odgovarao na svoja, nego na moja pitanja.
da ne pitaš tko kaže da je JEHOVA "Svevišnji", odgovaram ti , Biblija nas to uči
Evo, što sam rekao. Čovjek sebi postavi pitanje i odgovori.
A meni je dobro biti blizu Boga, Svevišnji Gospodin Jehova utočište je moje.
(Psalam 73:28)
“Da bi se znalo da si jedino ti, kojemu je ime Jehova, Svevišnji koji je nad svom zemljom!”
(Psalam 83:19)
A Melkisedek, kralj Šalema, iznese kruha i vina. On je bio svećenik Boga Svevišnjega.
Blagoslovi ga govoreći: "Od Boga Svevišnjega, Stvoritelja Neba i Zemlje, neka je Abramu blagoslov!
(Postanak 14:18-19)
Tada mi je došla riječ Jehovina: “Sine čovječji, obrati se starješinama Izraelovim i reci im: 'Ovako kaže Svevišnji Gospodin Jehova
(Ezekiel 20:2-3)
I ti izgleda nabavio onu jeftinu Bibliju k'o tripo. Bile s greškom, bez Novog zavjeta.