Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Odakle ti ideja da ateisti stalno traže potvrdu postojanja Boga? Ateisti takvu potvrdu uopšte ne traže niti im je ona potrebna. Druga je stvar što u polemikama sa teistima pominju Boga i njegovo postojanje. Ne izvlači pogrešne zaključke.
Samo mi nije jasno, zasto ljudi koji se deklarisu kao ateisti stalno traze potvrdu postojanja Boga, to znaci da u stvari nisu ateisti u pravom smislu te rijeci, vec nekakve vrste nevjernog Tome, koji traže potvrdu svojih sumnji u koje ne mogu povjerovati bez licnog i zivog dokaza!
... mi nismo bitni u svemiru, nalazimo se na nebitnom delu nebitne galaksije, trebalo je 3,5 milijarde godina evolucije da bi se doslo do nas i onda je proslo oko 200 000 godina do hriscanstva islama judeizma i ostalih monoteistickih religija...
Naravno da nije logicno, kao i sto sama kazes, i zato nije logicno da je bilo koji bog silazio ovde.
Moramo povjerovati da je Bog među nama, jer ako malo razmislimo, da nije među nama mi bi se davno međusobno poubijaliNe vjeruješ ni u povjesnog Isusa Krista? Šteta. Kad bi barem povjerovao, život bi i bio ljepši. :dtyste:
Ne bilo koji bog, nego je Bog sišao i među ljudima se udomio.