Otac nikad boga u zivotu nije pomenuo, a posto znam mog caleta, on je skriveni ateista, da ga ovi propagatori i zasticeni jehovini svedoci ne bi napastvovali, majka pravoslavne veroispovesti, prekrsti se nekad, upali nekad svecu i to je to. Moj tip vernika, nikad u zivotu nije nista rekla o religiji. Nikad religija na mene nije imala uticaja, ali sam prosao kroz faze citanja lakih basni i bajki zvanih biblija, citao teske basne i bajke zvane kuran, izucavao indijske bogove, grcke, rimske, egipatske. Zatim sam samostalno izucavao psihologiju i reagovanje ljudi na situacije, moji su mi bili zamorcici, oduvek sam zeleo da saznam zbog cega je covek podlozan lazima, i zbog cega lakse prihvata sarenu laz, nego istinu. Zbog cega ne moze da razlikuje laz od istine, i sta je to u istinitosti sto je odbojno.
Odgovor na pitanje topica, ateista se ne postaje, to je jasno kao dan. Ateista je default stanje sa kojim se radjas. Kasnije te napune simikama, i onda se konvertujes uz pomoc teizam v2.0 aplikacije u neku od drustveno izabranih religija. Uz malo srece, onda procitas neku od basni, i skontas da teizam v2.0 ima bug, i da moras da deinstaliras tu aplikaciju, posto pocinjes da siris viruse na ostale programe, kao i tudje racunare, te racunar sporije radi, neke aplikacije nece da startuju i ceo sistem zabaguje. To stanje inace zovu i fundamentalizam. Najgori stadijum je kad si online pa pocnes da prskas sa svojim virusima i kijes po ljudima u zelji da ih namerno zarazis, da bi ste imali sta da pricate. Naravno ima i onih koji nisu zivotni experti pa virus ostane da deluje i da se siri, a ima i onih kod kojih virus jednostavno stagnira, posto ne klikcu puno po desktopu. Svaka cast onima sto ne klikcu.