Poslednji dani

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ubrzajmo povratak našeg Gospoda
»Jep će on izvršiti reč svoju, i naskoro će izvršiti po pravdi, da, ispuniće Gospod naskoro reč svoju na zemlji.« (Rimljanima 9,28)

U proročanstvu o razorenju Jerusalima Hristos je kazao: »I što će se bezakonje umnožiti, ohladneće ljubav mnogih. Ali koji pretrpi do kraja blago njemu. I propovedaće se ovo jevanđelje o carstvu po celom svetu za svedočanstvo svim narodima. I tada će doći posledak« (Matej 24, 12-14). Ovo proročanstvo će se ponovo ispuniti. Umnoženo bezakonje toga dana nalazi svoju kopiju u ovoj generaciji. Tako je i sa predviđanjem o propovedanju jevanđelja.

Pre pada Jerusa-lima Pavle, pišući pod uticajem Svetoga Duha, izjavljuje da je jevan-đelje »propovedano svoj tvari pod nebom« (Kološanima 1,23). Zato sa-da, pre dolaska Sina čovečijeg, večno jevanđelje treba da se propoveda »svakom plemenu i jeziku i kolenu i narodu« (Otkrivenje 14,6). Bog »je postavio dan u koji će suditi vasionome svetu« (Dela 17,31).

Hristos nam kaže da će taj dan biti objavljen. On ne kaže da će se ceo svet promeniti, ali će se »jevanđelje o carstvu propovedati po celom svetu za svedočanstvo svim narodima; i tada će doći posledak«. U našoj je moći da ubrzamo Gospodnji povratak time što ćemo dati je-vanđelje svetu. Mi ne treba samo da očekujemo, već da ubrzamo dolazak dana Božjeg. (2. Petrova 3,12)

Da je Hristova crkva obavila poveren joj zadatak, kao što je Gospod naložio, ceo svet bi već bio upozoren, a Gospod Isus bi došao na našu Zemlju u moći i velikoj slavi.
Neverovanje, svetovnost, neposvećenost i borba između Gospodnjeg tobožnjeg naroda drži nas u ovome svetu greha i tuge već toliko mnogo godina...
Možda moramo da ostanemo ovde u ovom nepokornom svetu još mnogo godina kao što se dogodilo i sa decom Izraela. Ali zbog Hrista Njegov narod ne bi trebalo da dodaje greh na greh uplićući Boga zbog posledica njihovog pogrešnog pravca delovanja. MASR 19.4

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Posle ove pandemije covida19,ovaj svet nikada nece biti isti u politickom smislu.
Ljudi ce traziti Mir i sigurnost od UN i oni ce to izvikati,i tada pocinje velika nevolja.
To bi moglo da se desi vec ove godine.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Posle ove pandemije covida19,ovaj svet nikada nece biti isti u politickom smislu.
Ljudi ce traziti Mir i sigurnost od UN i oni ce to izvikati,i tada pocinje velika nevolja.

Kojeg datuma?

Zašto vi jehovci ne udružite znanje i iskustvo s EGWistima i izračunate datum Sudnjeg dana.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Kojeg datuma?

Zašto vi jehovci ne udružite znanje i iskustvo s EGWistima i izračunate datum Sudnjeg dana.
Ja tipujem za oktobar 2020,mozda i pogresim,al hajde da se malo razmrdamo da ne spavamo.
U svakom slucaju nece biti pre nego sto se sloze u UN da proglase mir.
Sta ti mislis ,hoce li se ljudi ikada ujediniti? i kada?
Hoce li ikada UN odigrati svoju ulogu i proglasiti Mir i sigurnost za celu zemlju???
Kolko danas ljudi u % polaze svoju nadu u Mir i sigurnost u ljudsku OUN,a koliko pak % u Boga???

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tvoj bog je papa koji udeljuje oprost za spasenje.

Papa nije Bog, ali ovlasti za oproštenje je dobio od Boga: Kao što mene posla Otac i ja šaljem vas." To rekavši, dahne u njih i kaže im: "Primite Duha Svetoga. Kojima otpustite grijehe, otpuštaju im se; kojima zadržite, zadržani su im."

P.S. Vaša proročica, koja je govorila u drskosti, nije nikada od Boga dobila dopuštenje da ljudima otpušta grijehe. :)

To svaki demon može da izračuna i da da kao da ima smisla. Molim te ne davaj suvišne komentare u kojima se baviš mojom ličnošću.

Hvala Bogu, konačno da napišeš nešto suvislo. A najbolji primjer kako su uvijek demoni upetljani kod takvih računanja, jest primjer Williama Millera i Ellen White 1844. godine.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
P.S. Vaša proročica, koja je govorila u drskosti, nije nikada od Boga dobila dopuštenje da ljudima otpušta grijehe.

Njezin joj "bog" to ovlašetenje nije ni mogao dati.

A najbolji primjer kako su uvijek demoni upetljani kod takvih računanja, jest primjer Williama Millera i Ellen White 1844. godine.

Ne samo kod računanja, demoni, koji se "anđelima" predstavljaju, su upetljani i u raznorazne "vizije" i "objave" i nakon 1844 godine.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Misliš 22.10.2020.? Onda se slažeš s tripom i Laodikejom.

Ja ne znam kad će taj dan. Nisam na vezi sa sotonom.

Ovisi u kojeg boga, mnogi su. Bog koji spašava je Isus Krist.
Poenta je da Strazarimo,a ne da spavamo.
Meni je ova godina sumnjiva.,ali treba da se ispuni prorocanstvo da proglase svetski mir i sigurnost za ceo svet...
Danas su se svi u svetu dogovorili da zajednicki prave vakcinu protiv covida 19...Od prikupljenih 7 milijardi $,Srbija dade 2 miliona$..., ne znam kolko su dali Hrvatska i ostali nasi,ali ovo je prvi put posle ko zna kolko godina da se udruzuju i da rade zajedno...
Dal ce biti ove godine ili za 10 godina,ne znam ,pa sam se malo nasalio,ali to ce biti znak...
Kad god da se dogovore taj mir ce biti samo iz interesa i kratkotrajan.
Pravi mir je samo od Boga ,bice to mir iz prave bratske ljubavi,a ovi ljudski...pa istorija nas je dovoljno naucila...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Opet bavljenje mojom ličnošću, verujem da Bog blagonaklonije gleda na ljude na forumu +18 nego na vas ovde.
Pre ce kurve u carstvo nebesko nego farisej!

A sta, si ti mislio da jedini mozes da dajes psiholoske kvalifikacije? Pa ti nam stalno pripisujes dijagnozu, i govoris da smo kao "deca od 3 do 5 godina"!

I onda niko ne sme tebe da kfalifikuje ili da te psiholoski ocenjuje? Pa ti pises knjige u kojima nas psiholoski ocenjujes! E pa tu si se prevario!

Sigurno je da cemo da se bavimo tobom, kad se ti bavis nama!

Pricate gluposti kao i obicno!

Ne radi se ovde ni o kakvom "miru i sigurnosti" vec upravo o haosu i nesigurnosti, o strahu, koji oni zele da stvore kod ljudi namerno!

Taktika im je kao i uvek - "problem, reakcija, resenje", gde oni naprave problem, izazovu reakciju naroda a potom ponude resenje!

Pitanje da li ce se sve zavrsiti ove godine, ili ce situacija potrajati jos dugo dugo.. Prema njihovim izjavama izgleda ipak, da oni ne planiraju da stanu. Ocekuje nas drugi talas pocetkom jeseni ili zime, ili neki novi mutiran virus u buducnosti, jos gori od prvog...

Naime, njihov cilj je da uz pomoc pandemije, uzrokuju urusavanje zdravstva u svim zemljama, da bi potom "svetska zdravstvena organizacija" preuzela vodjenje epidemioloske situacije sirom sveta. Cilj im je da prvo uruse zdravstvo u svim drzavama a potom kazu - "eto vidite da ne mozete sami da se izborite sa epidemijom" zato moramo da centralizujemo zdravstvo, da sve ide iz jednog centra!

Da to planiraju postoje i dokumenti, i oni to ne kriju, vec su otvoreno izjavili da zele centralizaciju! To je potvrdio i nas epidemiolog Predrag Kon, doduse on se izlanuo, nije mislio to da kaze, ali mu je izletelo, citiram Kona: "cast mi je sto sam imao priliku da vodim epidemiolosku situaciju... i da pred samo ukidanje ove profesije, ljudi shvate koliko je ona zlata vredna" (misli na ukidanje zdravstva).

Tada ce moci da sprovedu svoj plan, i uvedu obaveznu vakcinaciju, koja ce biti uslovljena i pruzanjem ekonomske pomoci, jer ce drzave doziveti ekonomski krah!

Koja god drzava ne bude htela da vakcinise svoje gradjane, bice izolovana od sveta, nece moci da trguje, jer roba koju zeli prodati ce ici u obavezan karantin, a njeni gradjani nece moci da putuju, i bice izolovani.. Tako ce na kraju kapitulirati pred epidemijom.

I tada ce onaj crnac sto vodi SZO, moci da vas pelcuje u guzu (cipuje) , sve vas koji mu se predate!

Hteli ili ne hteli moracete, jer ce pelcovanje biti obavezno..

Drzave ce potom kupiti bogatasi poput Bill Gates-a, naravno ne ocigledno, ali ce iza svega stojati njihov kapital. Tako ce oni pokupovati ceo svet, a izgledace da se radi o ekonpmskoj pomoci. Postace vlasnici poseda, drzava, robe i ljudi!

Zadnja stavka je, da politicari vise nece biti potrebni, jer ce drzave prakticno ovim putem izgubiti svoju nezavisnost, pa ce kao poslednja instanca biti teznja za globalizacijom i cdntralizacijom vlasti.. Ali to ce naravno ici teze..

To je njihov plan..

A vakcine ce u sebi sadrzati kvantne cestice, koje pod ultravioletnom svetloscu pokazuju boju. Onaj kome je dozvoljeno kretanje i kome su dozvoljeni socijalni kontakti svetlece zeleno. Ta vakcina vec postoji od 2007. i samo ceka upotrebu. Prevashodno je bila namenjena lecenju raka i drugih opakih bolesti. Cestice se pod uticajem svetla grupisu na obolelom mestu i unistavaju bolest, ali naravno kao i svaki patent koji su ljudi osmislili za korisnu upotrebu, neko zloupotrebi..

Pored toga siguran sam da vakcina nece sadrzati samo kvantne cestice..

Poslednja izmena:
Natrag