POSLEDNJA BOŽJA PORUKA ČOVEČANSTVU PRED HRISTOV DRUGI DOLAZAK U SLAVI
Bog je u današnjem vremenu koje je obeleženo ateizmom i globalnim otpadom čovečanstva i formalnih crkava od Boga dao određeni broj proročkih otkrivenja o završnim događajima svetske istorije koji će se vrlo uskoro odigrati na globalnoj svetskoj sceni, a koji prethode Hristovom drugom dolasku u slavi.
Ova otkrivenja su data posredstvom Božjih izabranih oruđa koja je on podigao na početku novog milenijuma 2001 godine, preko kojih je uputio crkvama, kao i političkim i društvenim organizacijama i pojedincima poziv za globalno versko probuđenje u cilju pripreme za ove završne događaje svetske istorije, i Hristov drugi dolazak.
Iz razloga neverstva formalnih crkava, kao i ostalih kojima su ovi pozivi upućeni, i odbacivanja Božjih slugu i vesti koje on danas šalje, Bog je u nekoliko navrata otkrio da će iz tog razloga on sam u ovom vremenu objaviti sebe, i pokazati svoju slavu celom čovečanstvu, i lično bez posredstva formalnih crkava koje se nalaze u stanju otpada - pozvati svet da se obrati, i da kroz proces duhovne edukacije u reči Božjoj, i ličnog posvećenja obavi neophodnu duhovnu pripremu za Hristov drugi dolazak i ulazak u Božje carstvo slave.
Ovaj čin ličnog Božanskog otkrivenja biće praćen opštim kataklizmičkim manifestacijama i znakovima u prirodi, pri čemu će Bog pokazati svoj moralni zakon na nebeskom svodu, koji će biti nebeska pojava vidljiva svim ljudima na planeti zemlji na njihovom maternjem jeziku.
Bog će takođe izreći sud nad formalnim crkvama i bezakonjem i grehom, i objaviti čistu spasonosnu jevanđeosku istinu, i pozvati svet da je prihvati, i da uz pomoć Svetoga Duha koji će se u to vreme izliti u obilatoj meri, putem duhovne edukacije i posvećenja pripremi sebe za Hristov drugi dolazak u slavi.
To će biti poslednje završno Božje delo milosti u cilju spasenja sveta, nakon čega ce uslediti Hristova slavna pojava na oblacima nebeskim u pratnji hiljada svetih anđela, onako kako je najavila i sveta Bozja reč:
"Jer će sam Gospod sa zapoviješću, sa glasom arhanđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najprije;
A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
Tako utješavajte jedan drugoga ovijem riječima" ( 1 Solunjanima poslanica 4. 13 - 18 )
"Da se ne plaši srce vaše, vjerujte Boga, i mene vjerujte.
Mnogi su stanovi u kući oca mojega. A da nije tako, kazao bih vam;
idem da vam pripravim mjesto.
I kad otidem i pripravim vam mjesto, opet ću doći, i uzeću vas k sebi
da i vi budete gdje sam ja" ( jevanđelje po Jovanu 14. 1 - 3 - 18 )
Gospod je putem proročkih otkrivenja koja je dao posredstvom svojih izabranih slugu otkrio, da prirodne katastrofe koje se u današnjem vremenu događaju na raznim krajevima planete zemlje, a koje su sve učestalije i razornije, predstavljaju sudove Božje čije je izlivanje na planetu zemlju odpočelo 2011 godine, direktnim znakovima velikog zemljotresa u Japanu, i mestu na Novom Zelandu sa simboličnim imenom "Krajstchurch - Hristova crkva" čime je prikazana skora propast mnogoboštva ( simbolom Japana ), i otpalih formalnih crkava ( simbolom
Krajstchurcha ).
Ovi pomenuti sudovi u vidu prirodnih katastrofa sa početkom 2011 godine predstavljaju i znakove skorog početka opisanih događaja koji treba vrlo uskoro da uslede u ovom vremenu, koji će ovekovečiti istoriju greha i bezakonja na planeti zemlji, nakon čega će Bog na ovoj planeti stvoriti nov savršen svet na kome će živeti spaseni iz
svih vekova istorije od Adama do danas.