Poslednja vremena

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Marko napad nije najbolja odbrana! Ti zaboravljas da bogumili nisu bili - Hriscani!

Pa ih je zato trebalo pobiti.

Nego sta radis?

Sto ne priznas onda da su protestanti ubijali?

Lažni protestanti da, pravi ne. Pa lažni su držali i robove u SAD, pa su ih pravi protest. (prosvijećeni Sjever) porazili. Luter iznio antisemitske izjave, njemački knezovi (isto protestanti) ih poništili.

Mi svoje smeće čistimo, dok vi to niste radili. Zato se i razlikujemo.

Vec sam pokazao na drugoj temi da su oni tvrdili da je "tvorac ovog sveta satana", evo sta Patrijarh Konstantinopolja kaze za njih:

Za one koji govore da je Sotona tvorac vidljive tvari... anatema!"

"KATARI SU VEROVALI DA JE NAS SVET STVORIO SATANA!"

Eto takve vi branite, govorite da ih nismo trebali dirati, vec ostaviti u zivotu, ostaviti da iskvare ceo svet.

Što lažeš, ko je branio njihov stav. Jadna je vjera koja se brani mačem.

Kao sto ste vi, zbog toboze verskih i induvidualnih sloboda , vasim sistemom iskvarili ceo svet i doveli ga na ivicu propasti danas.

Jadni su tvoji arg. drugi ti je kriv što ne samo da ste se iskvarili, nego postali gori od sekularnog Zapada. A takvi ste uvijek i bili, čast manjini.

Jer deca i ostali ne smeju nocu da izadju na ulicu jer u to vreme setaju vestice, satanisti , narkomani , pijani i pedofili.

Ne smiju uglavnom zbog migranata. Kriminal u tim državama uglavnom provode naši i migranti iz Sj. Afrike i Azije.

vima ste dali slobode, da mogu da rade sta hoce, da sluze satani, da setaju goli ulicama, da zlostavljaju decu i odrasle..

Jadna je pobožnost ljudi koji se oslanjaju na državu time dokazuju da ne vjeruju Bogu i ne uzdaju se u Boga nego im država mora regulisati moral.

da zlostavljaju decu i odrasle..

U pravo se to na Zapadu ne toleriše, čak su veoma oštri i država pazi na djecu da nisu zlostavljana fizički i psihički. Ti veze nemaš sa činjenicama.

Pa nije lepo da nekog diskriminisemo zato jer je drugaciji , zar ne!

I pedofili ce biti legalizovani a orjentacija ce im se zvati - "pedosexual"! Pokazao sam gore da se to vec radi.

Sodoma i gomora!

I ta Sodoma je gora na Istoku, nego na Zapadu.

Malo popustanje grehu cini veliko zlo celokupnom sistemu i zdravlju kompletne nacije!

Štza je za tebe riješenje, da država oštrim kaznama ljudima propiše moral? Umjesto da se uzdaju u BOga, lažnim vjernicima je potrebna država da budu moralni, pravim vjernicima je potreban Bog.

Nasa crkva je sa pravom takve progonila i ubijala!

Licemejrno, pa najveća izopačenost je bila baš kod Nemanjića i u Vizantiji i u Rusiji.

Progonili druge, a oni bili gori od njih. Tvoje shvatanje ovoga je tipično farisejsko, takvima je Isus rekao "Ko je od vas bez grijeha". To ti hoćeš jer ne vjerujete u Boga, pa vaša jadna pobožnost zavisi od zakona prisile.

A vi ste od sveta svojim popustanjem nacinili sodomu i gomoru! Uskoro ce satana i doslovno setati zemljom, zbog vas! I zbog vaseg nakaradnog sistema koji se zove - "demokratski".

A šta ti je bolji sistem Staljinov? Dokaz da vi uopšte niste svjesni da je problem u vama, zato otužujete Zapad za evidentno zlo koje je kod vas još veće nego na Zapadu, tako je Eva optužila zmiju, a Adam Evu. Samo Bog nije njih opavdao, kao što neće ni vas. Oni su umrli, dakle dobili su ono što im slijedi, kao i svi mi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ko ima vlast da ubija bilo koga?

Mire tu vlast pridaje papi t6vrdnjom da je imao pravo da ubija homoseksualce.

Hitler je to pravo isto dao sebi ubijajući homoseksualce.

Homoseksualizam jeste moderna pošast, ali - kada Bog ništa ne čini po tom pitanju, zašto bi čovek uzimao sud u svoje ruke.

Sud će biti na kraju istorije, Bog dopušta greh poštujući čovekovu slobodnu volju.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa ih je zato trebalo pobiti.
Pa vi niste pobili vestice , homoseks, narkomane, zlocince i prostitutke..
Pa nam sad setaju ulicama i siluju druge!

Sodoma i Gomora!

Jevreji su zato na vreme ubili vestice, narkomane, prostitutke i ostale perverznjake da bi sacuvali zdravlje svoje nacije! I niko od vas ne moze reci da to nije bilo ispravno!

Lažni protestanti da, pravi ne. Pa lažni su držali i robove u SAD, pa su ih pravi protest. (prosvijećeni Sjever) porazili. Luter iznio antisemitske izjave, njemački knezovi (isto protestanti) ih poništili.

Mi svoje smeće čistimo, dok vi to niste radili. Zato se i razlikujemo.

Kako lazes i izmisljas, pa Luter je otac reformacije! A bio je antisemita , ubica i progonitelj! U tome se vidi vase poreklo i vas zao rod, najgori ste! I velicate ga kso sveca u vasim knjigama! A ko ga je zaustavio? Pa knezovi su ga sprecili, zato sto im nije odgovarala veza crkve i drzave. Taman se oslobodili Pape, pa im jos trebao drugi Papa Luter! Idi begaj! Nikakvi protestanti nisu njega sprecili vec knezovi zbog svojih interesa! Da su jos mogli da ga koriste pustili bi ga da radi sta hoce, al im vise nije trebao!

Što lažeš, ko je branio njihov stav. Jadna je vjera koja se brani mačem.

Ko laze? Sad ces jos negirati da su Katari verovali da je sotona (demijurg) stvorio svet!

A mi ne znamo sta su oni sve verovali, mozda su bili cisti satanisti..

Dakle ne moze se tvrditi da nisu sa pravom gonjeni!

Jadni su tvoji arg. drugi ti je kriv što ne samo da ste se iskvarili, nego postali gori od sekularnog Zapada. A takvi ste uvijek i bili, čast manjini.
Pa nismo mi iskvarili svet, vec ste to uradili vi, svojom naukom, i popustanjem pred zlom. Niste hteli da ubijate vestice, homoseksualce , zlocince, kurve itd..

Eto vam ih sada setaju ulicama goli!

A zamenjujes teze, i svaljujes krivicu na nas. Mi smo takve ubijali i cuvali narod da ne padne u ponor, bas zato jer smo znali da se ta zaraza siri kao kuga!

I Bog je zato ubijao u Izraelu, da zastiti svoj narod..

Dakle, vi ste krivi sto ste ovo rasirili, a zarazili ste cak i nas. Ipak stanje svesti i morala je daleko bolje kod nasih vernika (pravih vernika) nego kod vasih. Mozes ti pricati sta god hoces..

Ne smiju uglavnom zbog migranata. Kriminal u tim državama uglavnom provode naši i migranti iz Sj. Afrike i Azije.
Daj ne lupetaj, sram te bilo kako izvrces! Te crnci su ovakvi onakvi, te migranti!

Pa crnci su vecinski protestanti , a migranata nije bilo pre, pa su opet ubistva i zlocini bili veliki.. Kako si ti zao covek!

Jadna je pobožnost ljudi koji se oslanjaju na državu time dokazuju da ne vjeruju Bogu i ne uzdaju se u Boga nego im država mora regulisati moral.

Onda je i Jevrejska vera bila jadna jer se oslanjala na drzavu da ubija vestice i homoseks, da im regulise moral! Onda je i Bog bio jadan kad ubija homoseksualce u Sodomi i Gomori! Pa sto ih nije pustio da setaju goli kao vi sto ih pustate u svojim drzavama i da praktikuju nemoral?

Pa sta smeta nama Hriscanima ili sta je smetalo Lotu? Pa necemo valjda mi poci njihovim bezobrazlukum , niti ce nas oni privuci.

Stvarno, mora da je Bog bio jadan sto ih je ubijao. A Papa nije znao da Bog voli te homoseksualce, pa je pogresio sto ih je uopste ubijao i za vestice je pogresio!

Vidis kako si ti pametan? Ti sve znas!

Bog je vas nadahnuo da ih oslobodite ogranicenja i straha od smrti, da mogu slobodno da praktikuju radnju..

Bas lepo!

U pravo se to na Zapadu ne toleriše, čak su veoma oštri i država pazi na djecu da nisu zlostavljana fizički i psihički. Ti veze nemaš sa činjenicama.
Ma kako da ne, nemoj da lupetas, to se cak promovise! Sud za ljudska prava je u Strazburu proglasio Ruski zakon protiv pedofila diskriminacionim!

Toliko o vasem zapadu!

Sex revolucija, gay , lezbejke, goli po ulicama, narkomani, pedofili, deca se uce sexu, homoseks vaspitavaju, zene se vataju sa zenama, muskarci sa muskarcima, piju i drogiraju se, idu prljavi i pocepani, prenose bolesti, satanisti zrtvuju decu, abortusi postali nesto normalno, truju ljude medijski i duhovno , zaglupljuju ljude i opijaju ih emocijama, na rock koncertima bubnje , skacu i divljaju...

Biblija je bas prorekla ovakvo stanje - ''imacete oblik poboznosti ali cete se sile njene odreci" , bas ovakvo jadno stanje je prorekla nakon otpada, a to ste vi uzrokovali!

I nimalo vas nije sramota, jos se time dicite!

I ta Sodoma je gora na Istoku, nego na Zapadu.

To lazes, to je propaganda!

Štza je za tebe riješenje, da država oštrim kaznama ljudima propiše moral? Umjesto da se uzdaju u BOga, lažnim vjernicima je potrebna država da budu moralni, pravim vjernicima je potreban Bog.

Pa sto je onda Bog pobio homoseks. u vreme Lota? Sto ih nije pustio da napastvuju i siluju ulicama? Sta je to smetalo vernom Lotu, pa hteli ljudi malo da se zabavljaju, igrali su se???

Sta to smeta?

Ili sto je Bog ubijao homoseks. i kurve po Izraelu, kad vernicima nije potrebna cista drzava da bi bili moralni? Vec mogu i pored siledzija i narkomana da odrastaju!?

Jako si jadan Tripo!

Licemejrno, pa najveća izopačenost je bila baš kod Nemanjića i u Vizantiji i u Rusiji.

Progonili druge, a oni bili gori od njih. Tvoje shvatanje ovoga je tipično farisejsko

To je vasa propaganda, to nije istina , vec falsifikovana istorija, a sve cu izneti na videlo ima vremena, iznece sam Bog!

Mi smo se protiv toga borili, a bas vi kad ste dosli na vlast takve radnje legalizovali i napravili normalnim!

A šta ti je bolji sistem Staljinov? Dokaz da vi uopšte niste svjesni da je problem u vama, zato otužujete Zapad za evidentno zlo koje je kod vas još veće nego na Zapadu, tako je Eva optužila zmiju, a Adam Evu. Samo Bog nije njih opavdao, kao što neće ni vas. Oni su umrli, dakle dobili su ono što im slijedi, kao i svi mi.
Nije gore stanje kod nas, kod vas je. Samo si ti slep. Crna Gora nije vise ono sto je bila nekad, Djukanovic je tome kriv, pa ni ti ne vidis jer si tako odgojen (indoktriniran) da vise volis zapad. Nekad ste bili junaci ali sad... Samo ne smemo o tome ovde...

Ko ima vlast da ubija bilo koga?

Mire tu vlast pridaje papi t6vrdnjom da je imao pravo da ubija homoseksualce.

Hitler je to pravo isto dao sebi ubijajući homoseksualce.

Homoseksualizam jeste moderna pošast, ali - kada Bog ništa ne čini po tom pitanju, zašto bi čovek uzimao sud u svoje ruke.

Sud će biti na kraju istorije, Bog dopušta greh poštujući čovekovu slobodnu volju.

Laodikeja, jeste on dozvolio narodima da rade sta hoce, ali ne i Izraelu Bozjem. Zato je u Izraelu takve ubijao da bi zastitio zdravlje nacije.

Hriscanstvo pocinje kao neutralna vera, ne mesajuci se u drzavne stvari, jer ono nastaje na okupiranoj teritoriji.. Ali jednom kada je preovladalo i kad su Hriscani na nivou drzave postali vecina, onda su morali preuzeti i drzavne funkcije, jer nema smisla pozvati mnogobosce spolja da vladaju nad njima.

To je suludo!

Dakle, morali su oni sami uvesti zakone. Kao i u kuci ljudskoj, ne moze doci neko spolja i onda se skidati go i silovati tvoju decu, pa branices ih..

Tako su i oni morali da uvedu zakone, a ne da sede skrstenih ruku i da puste da drugi vladaju nad njima. Dok u to vreme, smrtna kazna je bila nesto normalno, pre nego zatvor, jer u zatvoru su zlocinci samo cekali sudjenje.

Trebas se setiti, da Hristos nije bio protiv vojne sluzbe, protiv drzavnickih poslova niti apostololi, niti Jovan Krstitelj...

Oni su samo trazili da se ta sluzba posteno obavlja...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pa vi niste pobili vestice , homoseks, narkomane, zlocince i prostitutke..
Pa nam sad setaju ulicama i siluju druge!

Sodoma i Gomora!

Jevreji su zato na vreme ubili vestice, narkomane, prostitutke i ostale perverznjake da bi sacuvali zdravlje svoje nacije! I niko od vas ne moze reci da to nije bilo ispravno!

Jadna je vaša vjera, kao i fariseji što su htjeli kamenovati, time ste dokazali da su bolji oni koje bi kamenovali.

Licemjeri, takvima je napisano i ovo vi kažete "Ne dohvataj se do mene jer sam čistiji od tebe", a Bog im još kaže "ti su dim u nosnicama mojim".

Kako lazes i izmisljas, pa Luter je otac reformacije! A bio je antisemita , ubica i progonitelj! U tome se vidi vase poreklo i vas zao rod, najgori ste! I velicate ga kso sveca u vasim knjigama! A ko ga je zaustavio? Pa knezovi su ga sprecili, zato sto im nije odgovarala veza crkve i drzave. Taman se oslobodili Pape, pa im jos trebao drugi Papa Luter! Idi begaj! Nikakvi protestanti nisu njega sprecili vec knezovi zbog svojih interesa! Da su jos mogli da ga koriste pustili bi ga da radi sta hoce, al im vise nije trebao!

Mi smo svoje smeće uklanjali, a vi niste.

Ko laze? Sad ces jos negirati da su Katari verovali da je sotona (demijurg) stvorio svet!

A mi ne znamo sta su oni sve verovali, mozda su bili cisti satanisti..

Dakle ne moze se tvrditi da nisu sa pravom gonjeni!

Sada mi je jasno zašto je onda Bog gonio pravosl. kroz istoriju. Pa vaša predstava o Bogu je gora od njihove, nije bitno što čovjek formalno vjeruje, opet dokazuješ da si formalista. Samo ti je bitna forma, bez suštine (smisla).

Pa nismo mi iskvarili svet, vec ste to uradili vi, svojom naukom, i popustanjem pred zlom. Niste hteli da ubijate vestice, homoseksualce , zlocince, kurve itd..

Jadni vi, drugi vam je kriv. Baš ste jadni.

A zamenjujes teze, i svaljujes krivicu na nas. Mi smo takve ubijali i cuvali narod da ne padne u ponor, bas zato jer smo znali da se ta zaraza siri kao kuga!

I Bog je zato ubijao u Izraelu, da zastiti svoj narod..

I zato je onda pobio vas (kao pravosl.) i nas kao Srbe.

Pa vidimo da ste sačuvali, iste sada kao i prije 100, 200, 300 godina.

Evo kako ste sačuvali narod od grijeha.

ZLOČIN U BLIZINI MANASTIRA Ubijen muškarac u Tesliću, osumnjičeni uhapšen
zRjk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTVRnN01EQV8vOTdhZTEzMDcwYTMyYjBjMDQ1M2MzYzY3ZThiNGZkYmMuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB
Foto: S Pasalic / RAS Srbija
Jedan muškarac ubijen je u selu Gornje Liplje na području opštine Teslić, a osumnjičeni za ubistvo je uhapšen.

Ubistvo se dogodilo oko sat vremena posle ponoći u blizini manastira Liplje, gde se održava narodni zbor.

Najverovatnije da je ubistvo izvršeno nožem, a muškarac je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta.

Srna saznaje da je stradao muškarac čiji su inicijali I.M, a da je za ubistvo osumnjičen muškarac čiji su inicijali M.D.

Stradali i osumnjičeni za ubistvo su sa područja opštine Teslić.

Lekar koji je izašao na lice mjesta mogao je da konstatuje samo smrt.

Na licu mesta je policija koja vrši uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

----------------------------------Blic

Dakle narodni zbor kod manastira.

Daj ne lupetaj, sram te bilo kako izvrces! Te crnci su ovakvi onakvi, te migranti!

Pa crnci su vecinski protestanti , a migranata nije bilo pre, pa su opet ubistva i zlocini bili veliki.. Kako si ti zao covek!

NIje tačno ovi koji dolaze u Evropu su ugl. muslimani.

Onda je i Jevrejska vera bila jadna jer se oslanjala na drzavu da ubija vestice i homoseks, da im regulise moral! Onda je i Bog bio jadan kad ubija homoseksualce u Sodomi i Gomori! Pa sto ih nije pustio da setaju goli kao vi sto ih pustate u svojim drzavama i da praktikuju nemoral?

Oni u otpadu su bili kao i vi. Puni zabluda, klanjali se idolima. Vidiš da je ista istorija otpalih Jevreja i pravosla.

Stvarno, mora da je Bog bio jadan sto ih je ubijao. A Papa nije znao da Bog voli te homoseksualce, pa je pogresio sto ih je uopste ubijao i za vestice je pogresio!

Vidis kako si ti pametan? Ti sve znas!

Bog je vas nadahnuo da ih oslobodite ogranicenja i straha od smrti, da mogu slobodno da praktikuju radnju..

Bas lepo!

Kako su jadni tvoji komentari, jadan ti. Pa najveće pedofilske afere su u RKC.

Eto kako je unaprijedio svoju vjeru.

Ma kako da ne, nemoj da lupetas, to se cak promovise! Sud za ljudska prava je u Strazburu proglasio Ruski zakon protiv pedofila diskriminacionim!

Toliko o vasem zapadu!

Biblija je bas prorekla ovakvo stanje - ''imacete oblik poboznosti ali cete se sile njene odreci" , bas ovakvo jadno stanje je prorekla nakon otpada, a to ste vi uzrokovali!

I nimalo vas nije sramota, jos se time dicite!

Najveće seks. afere su baš u RKC, a imali ste ih i vi i gej vladike i pedofile i popovi diluju drogu.

Jad i čemer.

To lazes, to je propaganda!

Vidim da imaš drugačije podatke, svoju riječ. Koja vrijedi taman kao i šuplja priča.

I to na Zapadu nije plod reform. kod vas je plod, jer vi niste ništa reformisali na bolje.

Mi jesmo, ali su ovo zadnja vremena.

Pa sto je onda Bog pobio homoseks. u vreme Lota? Sto ih nije pustio da napastvuju i siluju ulicama? Sta je to smetalo vernom Lotu, pa hteli ljudi malo da se zabavljaju, igrali su se???

Sta to smeta?

Ili sto je Bog ubijao homoseks. i kurve po Izraelu, kad vernicima nije potrebna cista drzava da bi bili moralni? Vec mogu i pored siledzija i narkomana da odrastaju!?

Jako si jadan Tripo!

Vi kamenujete jer ste fariseji, a ne stari Izrael.

Zato vam Bog uništava hramove, idole, uzima teritorije. Nehrišćani vam se šire i protjeruju vas.

To je vasa propaganda, to nije istina , vec falsifikovana istorija, a sve cu izneti na videlo ima vremena, iznece sam Bog!

Zato vam Bogu uništava idole i idolopokloničke hramove.

Nijednu molitvu sa molebana neće da vam usliši, anđeli i Bog tiskaju uši i okreću glavu od vaših molitvi.

Nije gore stanje kod nas, kod vas je. Samo si ti slep. Crna Gora nije vise ono sto je bila nekad, Djukanovic je tome kriv, pa ni ti ne vidis jer si tako odgojen (indoktriniran) da vise volis zapad. Nekad ste bili junaci ali sad... Samo ne smemo o tome ovde...

ne znaš ni istoriju, ko da su bili bolji prije, plemena ratovala, krvna osveta.

. Hoćeš da ti dam pismo Petra 1. Crnogorcima i brđanima.

Kako idu oni stihovi od Njegoša "Bog se dragi na Srbe razljuti, zbog njihova...

Ma ko da si ti čitao to.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nisu pape ubijale homoseksualce, već nevine ljude, žene, i decu - protestante, jer zašto bi ubijali svoje istomišljenike, preljubočince, homoseksualce, lezbejke, itd, kada su to bili i sami, i to tolerisali po manastirima.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nisu pape ubijale homoseksualce, već nevine ljude, žene, i decu - protestante, jer zašto bi ubijali svoje istomišljenike, preljubočince, homoseksualce, lezbejke, itd, kada su to bili i sami, i to tolerisali po manastirima.

Pa najveće afere izlaze iz RKC do sada su platili milijarde dolara odštete žrtvama.

Sada je u Čileu izašla nova afera.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322

Evo vidite kako velko prosvetljenje ,i nadahnuće dobije čovek kad se vrati iz posjete ,gdeje bijo sa gatarom na Orijonu
ZG_MX_26-img1.jpg

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Evo vidite kako velko prosvetljenje ,i nadahnuće dobije čovek kad se vrati iz posjete ,gdeje bijo sa gatarom na Orijonu
Pogledajte prilog 107660

Žao mi je što je moj komentar izazvao takav dojam, ali to je samo bio odgovor na Miretove tvrdnje.

Istina se ponekad mora reći, posebno ako se na jedan grub način plasira laž, a Mire je to činio.

Da kojim slučajem imaš svest o istini, ti bi trebala da kritikuješ Mireta, a ne mene koji razotkrivam laži.

Što se tiče priložene fotografije, ona je tipični primer ikonografije tradicionalnih crkava, gde se Hristos i sveci prikazuju kao okrutno namrgođeni, i sa licima koje prikazuju ljude sa nekim očiglednim duševnim poremećajem, što je metod prikazivanja na svoju ličnu ljudsku sliku.

Biblijski koncept Božje ličnosti i posvećenog čoveka u Bogu, može se prikazati mnogo lepšim prikazima, koji su oličenje duševnog i duhovnog stanja čoveka u kome prebiva Gospod.

Takav je bio Hristos, i takvi su oni u čijim srcima on prebiva.

Poslednja izmena:
Natrag