Mire, ja uposte ne branim protestante niti napadam bilo koga.
Nego sta radis?
Sto ne priznas onda da su protestanti ubijali?
Mire, reci ti nama ko je u Vizanriji progonio neistomisljenike, ostavi ti katolike po strani?
Da li si ikad procitao izvestaj kako su lomace gorele u centru jedne metropole u Vizanitiji na kojima su gorela nasa i vas braca hriscani?
Marko napad nije najbolja odbrana! Ti zaboravljas da bogumili nisu bili - Hriscani!
Vec sam pokazao na drugoj temi da su oni tvrdili da je "tvorac ovog sveta satana", evo sta Patrijarh Konstantinopolja kaze za njih:
„Za one koji govore da je Sotona tvorac vidljive tvari... anatema!"
"KATARI SU VEROVALI DA JE NAS SVET STVORIO SATANA!"
Eto takve vi branite, govorite da ih nismo trebali dirati, vec ostaviti u zivotu, ostaviti da iskvare ceo svet.
Kao sto ste vi, zbog toboze verskih i induvidualnih sloboda , vasim sistemom iskvarili ceo svet i doveli ga na ivicu propasti danas. Jer deca i ostali ne smeju nocu da izadju na ulicu jer u to vreme setaju vestice, satanisti , narkomani , pijani i pedofili. Svima ste dali slobode, da mogu da rade sta hoce, da sluze satani, da setaju goli ulicama, da zlostavljaju decu i odrasle..
Pa nije lepo da nekog diskriminisemo zato jer je drugaciji , zar ne!
I pedofili ce biti legalizovani a orjentacija ce im se zvati - "pedosexual"! Pokazao sam gore da se to vec radi.
Sodoma i gomora!
Malo popustanje grehu cini veliko zlo celokupnom sistemu i zdravlju kompletne nacije!
Nasa crkva je sa pravom takve progonila i ubijala! A vi ste od sveta svojim popustanjem nacinili sodomu i gomoru! Uskoro ce satana i doslovno setati zemljom, zbog vas! I zbog vaseg nakaradnog sistema koji se zove - "demokratski".