Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
pripisujes svoje karakteristike drugima.
Vi ste već prevareni i bićete opet u posljednjoj prevari dolaska vanzemaljaca, lažnog Isusa, svetaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pripisujes svoje karakteristike drugima.
Vi govorite istinu ,ajde nemoj nas nasmijavat ,svi znamo daste muljatori ,i sljedbenici čarobnice ,i masonadok mi kao biblijski Hrišćani govorimo istinu,
Vi govorite istinu ,ajde nemoj nas nasmijavat ,svi znamo daste muljatori ,i sljedbenici čarobnice ,i masona
Vi govorite istinu ,ajde nemoj nas nasmijavat ,svi znamo daste muljatori ,i sljedbenici čarobnice ,i masona
Svi vide da je obrnuto, jer vi ste upravo argumentima pobedjeni, ali naravno i dalje tvrdite kako je 1+1=5 i terate inat.Mire, ovo više odaje sliku ovog podnevlja, gde vladajuća crkva pa i ti koji je podržavaš - govorite da je 1+1=5, dok mi kao biblijski Hrišćani govorimo istinu, da je 1+1=2, i za to bivamo čak i progonjeni.
Upravo je suprotno, da se sve to što si pripisala nama, nalazi u tradicionalnim crkvama,
KULT ČOVEKA ILI SVETACA, OKULTNA MASONSKA UČENJA I OBELEŽJA, VIZIJA SVETA PO MASONSKIM PRINCIPIOMA, I NEW AGE POKRETA..itd..
Kult coveka - osnivac vam covek i vise njega slusate nego bibliju (konkretno EGW) ,
Kad bi se salili!
Dobro rece Antonija da ste muljatori, sve ste zamutili )
Pa ovo što si nama pripisao se moj Mire odnosi upravo na tebe i ono što ti činiš, jer si svesno dopustio da ljudske filozofije kreiraju tvoju svest, i da drugi razmišljaju u tvoje ime, i da određuju šta ćeš verovati, i kako ćeš kreirati svoje stavove.
Daj ne lupetaj Laodikeja, uopste vise necu da se bavim vasim napadima na moju licnost, toliko glupih komentara u zivotu nisam cuo, kao da ja vas namerno napadam..Pa ovo što si nama pripisao se moj Mire odnosi upravo na tebe i ono što ti činiš, jer si svesno dopustio da ljudske filozofije kreiraju tvoju svest, i da drugi razmišljaju u tvoje ime, i da određuju šta ćeš verovati, i kako ćeš kreirati svoje stavove.
Prevaren si moj brate, i samo se izvlačiš iz nebranog grožđa, isto kao što to čine i oni koje podržavaš.
Nisi nikoga pobedio - već je suprotno, da je kod tebe jedini pobednik sotona koji te je uhvatio u svoju mrežu prevare.
Moja savest je potpuno Mirna, jer moja vera je u reč Božju, i Duh mi svedoči da je taj put pravi, i sve što sam napisao - ostajem pri tome.
Moliću se za tebe kao i uvek da se izvučeš iz tog stanja u kome svesno ostaješ.