Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam dokazao, kao i Tripo sto neprestano ponavlja da je "dokazao". Ako on ima pravo to da ponavlja (a nije dokazao nista) ja imam jos vise.Ne postoje argumenti protiv biblije, ili biblijskog ucenja koji ti se iznosi.
Ti upravo to pokusavas sve vreme, da biblijske dokaze pobijes nekim SVOJIM licnim navodnim dokazaima, a takvi ljudski dokazi se lako prepoznaju u kontekstu pisma.
Ti sve vreme tvrdis kako si nas pobedio, pobio, dokazao, itd, i time svesno iznosis neistine, i smirujes svoju savest kako je to tako.
Nisi nista nikome i nikog pobedio, pobio, dokazao, itd.. vec si sebe jos vise utvrdio u samoobmani, i dokazivanju samom sebi - da su neistine koje iznosis navodna istina.
To je najgore stanje ljudskog duha, da uveri samog sebe da je laz istina.
Takvom coveku nema pomoci.
Sto se tice tvrdnje da ja i Tripo iznosimo besmislice, evo ja te pitam, koje su to besmislice, pa ce mo videti na osnovu biblije.
Znaci, iznesi po rednim brojevima, mislim da je to posteno.
Ako to ne uradis, to znaci da one ne postoje, i da ti samo izmisljas da bi ovde na forumu predstavio sebe kao onoga koji govori pravo, a mi svi iznosimo neistine.
Dakle;
1.
2.
3
Ja sam dokazao, kao i Tripo sto neprestano ponavlja da je "dokazao". Ako on ima pravo to da ponavlja (a nije dokazao nista) ja imam jos vise.
Dokazi su ti svuda po forumu, apsolutno na svakoj temi sam zakopao vase ucenjenje.
1,2,3.. smesan si
Ovo je baš nivo razg. djece kada se svađaju oko igračke.
Imas na svim temama izneseno pa tamo obaraj! Nisi uspeo tamo, pa ces sad kao ovde? Nemoj me zasmejavati!Nisi Mire dokazao, vec si iznosio SVOJA licna misljenja.
Upravo je sup[rotno, da su SVA ta misljenja oborena pismom.
Evo, iznesi rednim brojevima koja su to pogresna ucenja u Adventizmu, pa ce mo proveriti u bibliji.
Dakle, rednim brojevima
1.
2.
3.
Pa i treba da se spustim na decji nivo kad si ti dete!
JA SAM DOKAZAO I OBORIO
TAKO TI PISES BEZ IKAKVIH DOKAZA...
Imas na svim temama izneseno pa tamo obaraj! Nisi uspeo tamo, pa ces sad kao ovde? Nemoj me zasmejavati!
Eto dokaza kakav si, vidi se iz posta gde namigujes i kreveljis se!I ja ću reći da sam oborio kao i vi.
Ti mislis da nisam uspeo, jer se i dalje cvrsto drzis neistina, pa to tumacis kao nekakvu tvoju pobedu.
Rec je na sve iznesena i to godinama unazad.
Eto dokaza kakav si, vidi se iz posta gde namigujes i kreveljis se!