Član
- Učlanjen(a)
- 06.10.2009
- Poruka
- 783
Mnogo ste izfilozofirali jednu relativno jednostavnu temu. Pusenje jeste stetno po zdravlje, ali nije greh prema Bogu. Bar se ja nisam osecao gresnim dok sam pusio. Duvan nije psihoaktivna supstanca koja toliko menja svest i prirodu coveka kao alkohol tako da ne vidim razlog zasto neko ne bi pusio sa te strane. Sa druge strane, dokazano je stetno dejstvo duvana po zdravlje ljudi, ali, i lekari koji su upoznati sa svim rizicima pusenja, opet puse. Ipak, svako je krojac svoje sudbine.
Inace, 11. maja mi je godinu dana kako ne pusim i imam 108 kg (imao sam 78 kg u trenutku kada sam bacio poslednju kutiju cigareta u Ibar). Crno je to sto nakon celih godinu dana, moja pluca se i dalje ciste. Moj savet- ako mozete, batalite. Ne zbog Boga vec zbog sebe.
Inace, 11. maja mi je godinu dana kako ne pusim i imam 108 kg (imao sam 78 kg u trenutku kada sam bacio poslednju kutiju cigareta u Ibar). Crno je to sto nakon celih godinu dana, moja pluca se i dalje ciste. Moj savet- ako mozete, batalite. Ne zbog Boga vec zbog sebe.