mnogo si naduvao stvar u bezumlju da ti se sopstvena žvaka ne zalepi za nos kad se sve događanje ipak zbude!Ja bi kao neki milosrdnik, svima vama, dežurnim katastrofičarima, trebao da kupim šlauf u obliku patkice, da se spasete u predstojećim poplavama. Al` ja sam mnogo iskvareni grešnik jer bi rađe te pare dao nekom prvom detetu na kojeg naiđem, da si kupi žvake i duva žvakaće balone jer sam uveren da bi to dete bilo mnogo, mnogo konstruktivnije u iznošenju nečeg pametnog iz svojih usta, u vezi ovih poplava, za razliku od vas, ovde, zlogukih proroka i dežurnih katastrofičara ... i takoo ... žvačite, žvačite, (ćuteći) ... pa onda duvajte, duvajte (bez tipkanja) ... pa će onda možda čak i da uspete da spasete nekog jadnog mrava, kad ste već nesposobni da pomognete nekom čoveku ... a pogotovu nesposobni da mu dušu spasete ... pokušajte spasiti mrave ... "Svako veliko putovanje počinje malim korakom" ... Za sve bi bilo pametnije (a za vas lično, najpametnije) da se manete ćorava posla u ufatite se mrava. Ako ozbiljno, nadahnuti svojim (nazovi) proroštvom, prionete mravljem poslu, možda čak, jednog dana toliko uspete da napredujete pa vas počnu da interesuju termitnjaci pa pređete na terminatorske svedoke ... nikad se ne zna ... uvek treba da širite mravlju veru, jer ste nadahnuti duvanjem u žvakaće. Malo previše ste dahtali u žvakaće balone, pa ste zato sada nadahnuti ... i osvedočeni Duhom svetim jer vam je dokazao da čak i balonom žvakaće gume možete nekoga da spasete, samo ako to iskreno želite iz duše, srca ... (i iz usta) ...
zar ti misliš da neko priča svoju fantastiku. ako ti budeš spasavao decu,mislim da će sva deca ovog sveta propasti u tvoju ižvakanu mudrost koja nema niti jedan normalni oblik razuma Božjega.