- Učlanjen(a)
- 15.05.2014
- Poruka
- 29
Zdusno se protivis zapadnim vrednostima ali isto tako zdusno koristis proizvode tih vrednosti. Koristis zapadni kompjuter, hranu stavljas u zapadni frizider i gledas u zapadni televizor. Ne znam da li imas auto ali ako ga imas i on je zapadni(ako nije Lada). Ispravi me ako gresim.Nisam pristalica ni jedne vrste fanatizma zato mogu čuti kako Bog daje u srca nekih ljudi da izvrše Njegovu volju.Harp je sredstvo kao i mač ili top kojim se može kazniti zato ne gledam na oruđe kao čudo već na odobrenje da se to upotrebi. Na Japan je dozvoljeno da padnu dve bombe i mogao je američki bombarder da leti i nosi bombu i nikad da je ne može ispustiti ili da se ne aktivira ili da im bude stavljeno u srce da odustanu od tog posla ali nije jer je dopušteno.
Smatram da ovo jeste upozorenje da se ne ide u korak sa PONOSNOM Evropom i da shvatimo ko želi da odvede ovaj narod na klanicu izjavljujući da Evropa NEMA ALTERNATIVU...ne, Bog nema alternativu a otpadništvo treba odbaciti i okrenuti se onom koji život daje.
Rusija je odbila parade SRAMA i toga tamo neće biti ali ovi šarlatani hoće u kazan po svaku cenu jer su i sami ucenjeni.Bolesna nacija i duhovno i telesno zato joj treba prvo okretanje k Bogu i čišćenje od sodomije pa nek idu među civilizovane oni što hoće u kazan sa kazandžijom na čelu i potrčkom.
Sa druge strane si u pravu. Odlazak Srbije na zapad je kao da Zvezda igra Premijer ligu. Bilo bi 20:0 po utakmici. Zakljucak se sam namece.
Ako si pak duhovni tip coveka odi lepo u neki manastir u Sibiru i posveti zivot Gospodu.
Da sam cinik rekao bih ti da prodas tu svoju zapadnu tehniku i razdelis pare sirotinji.