Jel moze neko na mog komsiju da pokloni magaricu malu, ali da ima kao pegice oko stomaka i butovima, ko u crtanom. Ako neko slucajno ima svinju krmacu belu da mu ne treba moze i to, ali da je bila sa crnim veprom, pa kad se oprasi da gledamo ove sarene kako sisaju mamu. Vi samo napisite adresu gde vam je to i ja cu da dodjem sa kabrioletom da mu ih preteram.
Kad prasici porastu u male veprove, ..ce da organizujemo "Prasijada ring". To vam je neka vrsta humanog obracuna izmedju zkrvenih veprova. Skupe se znaci svi politicki veprovi iz regiona koje ste gledali na televizoru i ubace se u blatnjav ring posut telecim ovnima. Prvo se svi normalno do gola skinu i preventivno izbicuju, a od pupka pa dalje preko razbuljka im se vezu kako-kome zute ili crvene krpe, radi identifikacije. Oko genitalija im se natnu specijalne korpe od pruca, protiv ujeda.
Posle toga ja dajem znak ispaljenjem u vazduh tetejcem, nakon cega politicki veprovi krnu jedni na druge, ripajuci i raspomamljeno skicuci. Publika ima pravo da navija i sa bicevima dodatno stimulise politicke veprove da zesce nasrcu jedni na druge, a takodje puplika ima pravo da drzi kolce u rukama i mase. Tuce izmedju publike nisu dozvoljene i ostro se kaznjavaju strojenjem na licu mesta. to pise i na glavnom panou odmah do svinjca. Tako da ako neko ostane obezmuden, sam je zaradeo ovo.
Kvave scene ko sto rekosmo ovog tipa znaju da potraju i po nekoliko casova, a u ring se po potrebi ubacuju i dodatni praci i pseta da bi se napravila jos zesca prilika za finalni Killshoot.
Pobednik je vepar koji ostane ziv i kao nagrada pusta se u sumu.
Celu reportazu snimamo i posle saljemo ovomu koji je poklonio krmacu da gleda snimak sa porodicom kod kuce. Pozurite svi zainteresenti i posaljite vase male slatke krmace i magarice kod mog komsiju i mene odmah i sada.