- Učlanjen(a)
- 21.12.2012
- Poruka
- 420
Postovani,
Imam problem sa prevodima u xbmc na android tv box-u.
Citao sam teme po ovom pitanju ispostovao neke procedure ali kada nakon startovanja filma u xbmc kliknem na dugme subtitles stoji "please wait...." i tako stoji.Napominjem da sam odabrao Opensubtitle,Podnapise i titlovi.com kao servise za prevod da sam u podesavanjima odabrao Opensubtitle kao default za filmove i serija kao i to da sam svaki od servisa podesio,odnosno uneo user i pass sa kojima se logujem na sajtovima ovih servisa.Bice da negde gresim ali ne znam gde.
XBMC je verzija Gotham 13.1.
P.S. Malo je off za ovu temu ali evo da priupitam.Na Android TV box sa prikopcao bezticni mis koji radi.e,sad kako da mu se konfigurise desni taster odnosno da se desnom tasteru dodeli neka komanda jer u XBMC-u pritiskom na desni taster funkcija je "korak unazad" a hteo bih recimo da se otvori neki meni kao na racunaru....
Nađi skriveni folder i obriši sve skripte i addone što imaj veze sa subtitle.
Ponovo instaliraj Svaki posebno (Plugin.Opensubtitle ; Plugin.Titlovi.....)- mozda je script ili addon nemam pojma više napamet.
Obavezno isprobaj u osnovnom skinu Confluence jer neki skinovi imaju grešku baš za subtitlove.
Proradiće
Odgovor za PS
https://github.com/dhead666/xbmc-custom-keymaps