Pitanje za kreacioniste

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
nema nikakve veze koliko ruku imamo, mada i majmuni vrlo cesto hodaju na 2 noge, mi smo se samo milionima godina prilagodili iskljicivo za hodanje na 2 noge,australepithecus afarensis je na primer nas predak star vise od 3 miliona godina koji je imao mozak velicine simpanze ali je hodao na 2 noge , mi smo sisari sa najvecim mozgom, zato i izmisljamo gluposti da bi objasnili svet oko nas koji nismo razumeli u to vreme, neandertalci su sahranjivali svoje mrtve isto i najverovatnije imali neku vrstu religije, nije covek poseban ni tu

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
nema nikakve veze koliko ruku imamo, mada i majmuni vrlo cesto hodaju na 2 noge, mi smo se samo milionima godina prilagodili iskljicivo za hodanje na 2 noge,australepithecus afarensis je na primer nas predak star vise od 3 miliona godina koji je imao mozak velicine simpanze ali je hodao na 2 noge , mi smo sisari sa najvecim mozgom, zato i izmisljamo gluposti da bi objasnili svet oko nas koji nismo razumeli u to vreme, neandertalci su sahranjivali svoje mrtve isto i najverovatnije imali neku vrstu religije, nije covek poseban ni tu

Nemate nikakav opipljiv dokaz za to. Prelazni oblici koje su prikazali kao dokaze svi redom su se pokazali kao prevare ili mešavina lobanje majmuna sa dodatkom gipsa. Nema prelaznih oblika da bi podkrepili svoju tvrdnju. Najobičnija ćelija je komplikovana kao infrastruktura jedna metropole. Atom molekula ne može da nastane slučajno.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Vaš način razmišljanja , da je čovek nastao od životinje dovelo je do velikih svetskih ratova gde je živote izgubilo na desetine miliona ljudi ali vi uopšte niste svesni toga. Možda poznajete istoriju ali uopšte niste svesni ili ne želite da priznate da je vaša ideologija nakaradna jer čoveka svrstavate u red naprednih životinja koja je brutalnošći izborila svoje mesto na vodećoj poziciji u životinjskom svetu. Tako je postala poznata i Hitlerova arijevska rasa koja je najnaprednija i koja zaslužuje da svojom evolucijom nadvlada sve ostale rase. To je ta nakaradna ideologija evolucije koja dovodi do nasilja. Pitanja su vam da se ne uvredite , glupa , tako da ne mogu da dam ni neki pametan odgovor.

Ti kao bivsi ili sadasnji jehovin svekok odnosno neka vrsta protestanta trebao bi da znas ko je Martin Luter. Hitler iako katolik bio je veliki postovalac Lutera. Jel mozes da pogodis zbog cega? Zato sto je Luter mnogo voleo jevreje. Izvesne tacke nacistickog programa su doslovno prekopirane od Marina Lutera koji je u svoje vreme bio jedan od vodecih promotera antisemitizma i ubistva jevreja. Dalje, Hitler je sam bio posveceni katolik, koji u svojoj knjizi Mein Kampf pocinje sa pricom kako radi bozji posao. Katolicka crkva je mogla da zabrani tu knjigu ali zamisli nije. Na kopci kajsa ss-ovaca nisi imao "Darvin sa nama" nego "Got mit Uns". Kad si se zaklinjao fireru nisi mu se zaklinjao pred Darvinom nego pred bogom. Uostalom svi vi vernici jedva cekate tisucletnji rajh kad vam dodje nebeski firer. Sest miliona hristovih ubica se ne ubijaju zbog evolucije. Vekovima su protestanti i katolici trovali ljude sa tom pricom ubice Hrista, ubice Hrista. Osnivac tvoje sekte je bio uzor Hitleru.

Nemate nikakav opipljiv dokaz za to. Prelazni oblici koje su prikazali kao dokaze svi redom su se pokazali kao prevare ili mešavina lobanje majmuna sa dodatkom gipsa. Nema prelaznih oblika da bi podkrepili svoju tvrdnju. Najobičnija ćelija je komplikovana kao infrastruktura jedna metropole. Atom molekula ne može da nastane slučajno.

Atom molekula nastaje kad to ruzicasti jednorog pozeli.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
gluposti :) imamo masove primere mnogih vrsta, upravo si rekao da je cela paleontologija kao nauka neuspesna, naravno to je glupost, i samo me zanima kako ni jedan covekov fosil nismo izmerili da je postojao tada, kako to da smo svi ziveli u isto vreme a ni jedan fosil dinosaurusa nije mladji od 65 miliona godina, moras da odbacis mnoge cinjenice da bi odbacio evoluciju, mada tebi kao verniku to sigurno nije strano :)

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Za Joker MMA : Pokaži ako ima prelazni oblik ruke čoveka. Delimično razvijena ruka pa onda još razvijenija, formiranje prstiju i ako nađeš takve prelazne oblike ja postajem Ateista. Činjenica je da nema ni jedan jedini fosil da podkrepi dokaz formiranja čoveka. Nemojte onda pričati gluposti i lagati. Dajte te prelazne oblike a ne ovako: Kit je nastao od belog medveda ili nilskog konja i gotovo. De su dokazi za to ? A pazite glupost. Nilski konj je izašao iz vode pa se opet transformisao u morskog sisara i vratio se u vodu.
Za starstuff: Nisam Jehovin Svedok niti ću biti. Kad imate nešta protiv religija razlučite to od Boga jer religija i Bog su dva različita pojma.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
fosile imas samo vi necete da pogledate, niko nije rekao da je kit nastao od toga sto ti pricas, nabrajao sam juce samo neke od prelaznih formi, a za kita imas tacan prelaz od njuske ka modernom respiratornom sistemu kitova, imamo vise fosila nego sto bi trebali da imamo, i bezbroj prelaznih formi, pogledaj menjanje karlice kod australepithecusa, tacno se vidi adaptacija za hodanje na 2 noge, i sto je noviji fosil to sve vise lici na nas, al dzabe je tebi kucam ovo kad ces ti da izmislis opet nesto da bi izbegao cinjenice

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
e setio sam se jos neceg zanimljivog, zasto imamo vulkane ako je zemlja mlada, znaci ili je utroba zemlje vruca jer se planeta hladi milijardama godina ili je bog stavio vulkane da ubijali ljude, zar ne ?

Natrag