Pitanja za ateiste???

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
cps.jpg

[TABLE="width: 200"]
[TR]
[TD="width: 80"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 80"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 200"]
[TR]
[TD="width: 100"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

( Materijal dostupan klikom na pojedinacne naslove u prozorcicima )

hoces da ja tebi dam linkove za sve sajtove sa vanzemaljcima i ljudima koji pricaju da su oteti? to ne znaci da je nauka, nista od ovoga sto ti saljes nije nauka, ljudi koji veruju da je zemlja mladja od 10 000 godina ne veruju ni u jednu nauku i idu protiv svih dokaza koje znamo, da je tako mlad univerzum mi ne bi mogli ni zvezde da vidimo uvece ni da znamo nista o medicini i o virusima koji evouliraju redovno, tako da svako ko veruje u ove gluposti ne bi trebao da uzima lekove i vakcine uopste, jer ispada licemer

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
hoces da ja tebi dam linkove za sve sajtove sa vanzemaljcima i ljudima koji pricaju da su oteti? to ne znaci da je nauka, nista od ovoga sto ti saljes nije nauka, ljudi koji veruju da je zemlja mladja od 10 000 godina ne veruju ni u jednu nauku i idu protiv svih dokaza koje znamo, da je tako mlad univerzum mi ne bi mogli ni zvezde da vidimo uvece ni da znamo nista o medicini i o virusima koji evouliraju redovno, tako da svako ko veruje u ove gluposti ne bi trebao da uzima lekove i vakcine uopste, jer ispada licemer

Ovo gore nisu teorije, vec nepobitne cinjenice kreacionisticke nauke..

Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
"samo su svemir i ljudska glupost beskonačni!
za svemir nisam siguran!!!"

Albert Anštajn

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Ovo gore nisu teorije, vec nepobitne cinjenice kreacionisticke nauke..

haha kreacionisticka nauka ne postoji, isto kao sto ne postoji ateisticka nauka, postoji samo nauka, a nauka odbija glue tvrdnje ljudi koji misle da su odgovori u knjizi a ne u dokazima, gube na sudovima i ljudi im se smeju, kao sto sam rekao, ispadate licemeri ako koristite lekove koji su bazirani na evolucionim principima, pricate kako evolucija se ne desava i idete protiv razuma ali kad se razbolite nemate nista protiv da uzimate te iste lekove , lecemerje, nista sto znamo o svemiru i stvarnosti ne bi imalo smisla da je zemlja toliko mlada, obicne gluposti

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
haha kreacionisticka nauka ne postoji, isto kao sto ne postoji ateisticka nauka, postoji samo nauka, a nauka odbija glue tvrdnje ljudi koji misle da su odgovori u knjizi a ne u dokazima, gube na sudovima i ljudi im se smeju, kao sto sam rekao, ispadate licemeri ako koristite lekove koji su bazirani na evolucionim principima, pricate kako evolucija se ne desava i idete protiv razuma ali kad se razbolite nemate nista protiv da uzimate te iste lekove , lecemerje, nista sto znamo o svemiru i stvarnosti ne bi imalo smisla da je zemlja toliko mlada, obicne gluposti

Ne govorim o dokazima iz knjige, vec iz prirode koji potvrdjuju biblijske navode..

Uzgred, i Albert Ajnstajn i Nikola Tesla su bili velikani vere u Boga..

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
albert ajnstajn je verovao u deistickog boga, i izjavio je da su price iz biblije detinjaste kao i verovanje u licnog boga uopste

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538

ne mozes to tako da gledas, potoje 1000 stvari koje postoje a ne mogu za sigurno da se dokazu, ja ne znam da li postoji bog ali verujem da postoji, ja za razliku od vas svih ja ne tvrdim nista, niti tvrdim da ga nema niti tvrdim da ga ima, za to ne postoje dokazi i ja mislim da nikad nece ni postojati, isto kao sto naucnici svaki put otkriju nesto sto nisu znali tako isto mozda postoji bog samo sto ne mogu to da otkriju za sad a ja mislim da nikad ni nece, ali verujem da postoji neko energetsko bice, za dusu znam 100% da je tu zato sto sam radio neke stvari i znam za zigurno za dusu, zato sam ja realan i ne tvrdim nista zato sto konkretnih dokaza za ovo o cemu se raspralja nema

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
ni ja nikada nisam rekao da bog ne postoji, kazem da ne postoje dokazi da postoji BILO KOJI, verovanje u hrista je isto kao i verovanje u bilo kog drugog, da se bilo ko od ovih sto veruju u hrista rodio slucajno u pakistanu pricali bi drugu pricu, isto ovako bi branili muhameda i alah, da su se rodili u indiji verovali bi u krisnu i tako dalje, ne postoji dokaz ni za jednog od njih, a ovo sta ja pricam je naucno dokazano. Vecini zvezda koje mi vidimo uvece je trebalo vise hiljada svetlosnih godina da stignu ovde, da je zemlja toliko mlada mozda bi videli 3 zvezde uvece, ono sto kreacionisti propovedaju ide protiv SVEGA sto znamo u nauci, tako da se sa sigurnoscu moze reci da nije tacno

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
ta ogranicenost je veliki problem, ljudi su bukvalno dali sebi za pravo da budu bogovi i da oni sude i odlucuju sta je istina a sta nije a nikakav dokaz za to nemaju osim "rekla kazala" za mene svaki put koji je put dobrote ljubavi pozitivnosti je pravi put, da li on bio hristov muhamedov ili neciji drugi to za mene nije bitno, ja verujem u isusa ali ne u to da je isus bog i verujem u njega na mnogo drugaciji nacin nego religiski ljudi, on je imao svoja duhovna i unutrasnja propovedanja veoma ozbiljna i mnogo korisna za coveka, samo sto ta propovedanja nisu u bibliji zato sto je neko dao sebi za pravo da sudi ste je jeres a sta nije. ja kazem manite se dokazivanja nedokazivog i opustite se i uzivaj te u zivotu ovo nije djavola planeta kao sto je po bibliji ovo je nasa majka zemlja koju mi treba da negujemo jer nam mnogo toga daje, ali nazalos to ne radimo

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
nikad nisam ni rekao da moze da se dokaze da bog ne postoji, ja kad govorim o dokazima govorim i koji su ( naucno prhvaceni i testirani ), moguce je da nas i zevs sad gleda sa oblaka, ali nema dokaza za to :)

Natrag